Week van OMF #35

Op het moment dat jullie dit lezen zit ik alweer een paar uurtjes in het vliegtuig. Op naar Kuala Lumpur en vanaf daar op naar Bali. Heerlijk 2,5 week vakantie vieren en daarna thuis nog een half weekje vrij hebben. Ik ga mijn uiterste best doen om vanaf Bali gewoon twee edities van de Week van OMF te kunnen plaatsen, maar met het internet aldaar weet je het maar nooit en ik heb geen flauw idee of de wifi goed genoeg is om foto’s te uploaden. Voorlopig is dit dus even de laatste Week van OMF vanaf Hollandse bodem kan ik jullie mijn laatste week voor de vakantie nog even laten zien. Ik moet bekennen dat ik niet heel veel meer deed. De meeste dingen voor de site had ik al afgerond dus het was echt een kwestie van de laatste puntjes op de i zetten en de laatste afspraken afhandelen. Ik pakte onze koffers in, genoot nog even van een fijn weekend hier en stoomde me klaar voor de lange reis. Kijk je mee?

Maandag

foto1

Wat deed ik maandag eigenlijk? Ik zie dat ik nauwelijks foto’s heb gemaakt en mijn geheugen laat me ook een beetje in de steek. Ik geloof dat ik maandag vooral veel aan het schrijven was. Ik schreef de laatste artikelen voor tijdens mijn vakantie en stuurde weer een hele bak aan mails de deur uit. Ook maakte ik een foto van mijn computerbeeldscherm. Dit zijn de boeken van Karin Slaugther die ik op mijn e-Reader heb staan en ik wil ze graag in de juiste volgorde lezen, haha.

foto2

’s Avonds stond er weer een CrossFit WOD op de planning, ik ben deze week gelukkig wat vaker geweest dan de week ervoor. Elizabeth was aan de beurt maandag. Pittig!

Dinsdag

Het cadeautje dat we meenemen voor mijn pap kwam binnen dinsdag en ik wil hem graag aan jullie laten zien, maar de kans dat pappa hem leest voordat hij jarig is (morgen al, maar met hem weet je het maar nooit ;)) is groot dus helaas, dat kan ik even niet laten zien.

foto3

Wel stond dinsdag de laatste afspraak bij de fysio op de planning. YES! Na een halfjaar ben ik officieel weer de oude, al wist ik dat al een paar weekjes natuurlijk. Wel fijn dat we dit nu ook weer hebben gehad. Voorlopig hoef ik hem even niet meer te zien, behalve in de CrossFit box.

Woensdag

foto4

Video-time! Ik moest nog één video opnemen voor na mijn vakantie en dat deed ik woensdag.

foto5

Terwijl de taart in de oven stond ruimde ik de koelkast op. Zo fijn, zo’n bijna lege koelkast.

foto6

En het hele huis rook ondertussen naar appeltaart. Héérlijk die geur. Samen met vers gebakken brood mijn favoriete bakgeur.

foto7

Woohooo, tijd voor een nieuw notitieboekje! Mijn oude van HEMA begon echt uit elkaar te vallen dus ik bestelde weer een Moleskine, mijn favoriete notitieboekjes allertijden.

foto8

’s Middags moest ik nog even langs de GGD in het ziekenhuis. Mijn vaccinatieboekje was spoorloos, dus ik haalde even een nieuwe.

foto9

En ik kreeg de bierbox van Hopperbier thuisgestuurd! Zo leuk.

foto10

Nog even met de voetjes omhoog op de bank…

… voordat we weer gingen CrossFitten!

Donderdag

foto11

De werklunch bij Mama Kelly die ik had samen met mijn mediabureau en mijn foodievriendinnetjes nam het grootste deel van de donderdag in beslag. Ik moest lachen om dit bord boven de bar.

mama_kelly

Maar stralen deed ik van het eten. Wat was het heerlijk! En wat is het altijd fijn om met de meiden te sparren en te praten.

foto22

Eenmaal thuis gauw omkleden en weer naar CrossFit. Donderdag is altijd vrij trainen. Bijna dan. De eerste helft van de training is techniek, daarna kun je zelf bepalen welke skill je gaat oefenen.

Vrijdag

foto12

Goedemorgen Senna, houd je het allemaal goed in de gaten daarbuiten? Draakje.

foto13

Time to pack! Ik ben niet zo iemand die twee weken van te voren al begint. Maar aangezien ik vrijdag tijd over had besloot ik alvast het een en ander in te pakken.

foto14

Bagage verdelen over twee koffers, beste tip ever. Mocht er dan een koffer kwijtraken dan heb je in ieder geval allebei kleding en benodigdheden. En waar ik ook fan van ben: kleding oprollen. Dan kan er véél meer mee en kreukt het niet. Kijk hoe weinig het eruit ziet! Dit zijn zo’n 13 outfits bij elkaar he. Wow!

foto15

Ook deed ik alvast het een en ander in het huishouden zodat dit zondag niet allemaal meer hoefde. Onder andere het verschonen van ons bed, maar daar zat deze meneer niet zo op te wachten.

foto16

De rest van de dag hield ik mijn mailbox in de gaten voor de laatste zakelijke dingen om af te ronden. En ondertussen kijk ik drie afleveringen van Under the Dome die ik nog tegoed had.

foto17

Vakantieeeeeee! En dat mag gevierd worden met een flinke bel wijn. De fles moest leeg ;)

Zaterdag

foto23

Rise and shine voor de laatste CrossFit WOD voor de vakantie! Je kunt je vast voorstellen dat mijn schouders op het moment dat ik dit typ compleet verzuurd zijn.

foto18

’s Middags was het nakomelingendag! Via de kennel waar Senna is geboren wordt ieder jaar een nakomelingendag georganiseerd en nu was het de beurt aan alle nestjes van 2014. En daar hoorde Senna ook bij. We gingen op pad met een stuk of 20 – 25 Berners. Zo tof.

foto19

Senna en haar zus! Hier op de foto zie je het verschil wel (links is ons hondje, rechts is haar zusje), maar in real life is het slechts aan kleine details te zien. Heel bijzonder. En super grappig dat ze ook dezelfde trekjes hebben.

Zondag

De zondag stond volledig in het teken van ons huis van top tot teen schoonmaken. Nanda past op ons huis wanneer wij weg zijn en ik laat haar graag met een schoon huis achter ;)

foto21

Lunchen met carrotcake. Die natuurlijk lang niet opging.

’s Middags even dag zeggen bij oma en daarna op naar mijn ouders om vervolgens door te rijden naar het Ibis hotel op Schiphol waar we afgelopen nacht verbleven. Van Apeldoorn naar Schiphol rijden op maandagochtend is altijd drama en het is ook gewoon heerlijk om de ochtend van vertrek nog rustig aan te kunnen doen en even te kunnen ontbijten. Relaxt!

Hopelijk tot volgende week en anders tot over twee weken!

Join the Conversation

  1. Margot says:

    Oh appeltaart, daar heb ik nu ook trek in! Fijne vakantie!

  2. Marijke says:

    Ooh, geweldig om zo helemaal te kunnen toeleven naar je reis! Benieuwd naar hoe je overzicht er volgende week uit zal zien ;-)

  3. Leuk overzichtje weer! Wauw, 100 pull ups, ik ben al blij als ik er in totaal 10 doe, haha. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close