Video: Citroen Cheesecakemousse

Jaren geleden deelde ik al eens een recept voor Chocolade Cheesecakemousse op OMF. Ondertussen zijn we een hele poos verder en heeft het recept verschillende aanpassingen gekregen en durf ik met zekerheid wel te zeggen dat ik ‘em heb verbeterd. Tijd voor een nieuwe variatie dus en in de video van vandaag laat ik je zien hoe je een overheerlijke Citroen Cheesecakemousse kunt maken. Door toevoeging van koekkruimels wordt dit een onweerstaanbaar dessert en is het maar lastig om er vanaf te blijven als het eenmaal in de koelkast staat om op te stijven. Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (2 personen)

 • 3 Jodenkoeken
 • 100 gram Monchou of naturel roomkaas
 • 150 milliliter slagroom om op te kloppen
 • ½ zakje klopfix
 • schil van 1 citroen
 • 1 eetlepel poedersuiker

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en zie je ze als eerst!

Citroen Cheesecakemousse

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Yumm! Daar heb ik wel trek in!

 2. Line Gevers says:

  Dit ziet er inderdaad zeer smakelijk uit.

 3. lonneke says:

  Oh jum, ziet er heerlijk uit!

 4. Jenny says:

  Oh jeetje, deze ga ik vanavond meteen maken! Het water loopt me al in de mond.. Heerlijk lijkt het me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close