Week van OMF #28-2021

Ken je dat? Van die weken die heel gestructureerd en compleet volgens planning beginnen maar na een dag HEEL anders worden ingevuld? Zo verliep afgelopen week bij mij. Ik had, zoals altijd, een duidelijke planning voor mezelf gemaakt maar ineens kwam er van alles tussen. Drie meetings, twee interviews… Mijn week werd compleet anders ingevuld dan ik had bedacht en daardoor was ik donderdag na mijn werkdag nog LANG niet klaar met mijn to do lijst. Resultaat? Mijn vrijdag, die ik normaal reserveer om te studeren, ruilde ik in voor een volledige werkdag en die avond ging ik nog aan de studie. Ook als je goed kunt plannen moet je soms nog flexibel zijn, haha.

IMG 2604

Maandag

We beginnen de week zowaar met boodschappen! Normaal gesproken plan ik een kookdag niet op maandag in, maar nu kwam dat toch wat beter uit. Eerst alles in huis halen dus.

IMG 2605

Op kantoor lag een pakketje van My Boosts met allemaal smoothie boosters. Deze kun je toevoegen aan je smoothie(bowl) als topping of extra smaakmaker. My Boost producten zijn te koop bij Albert Heijn en maken een gezonde en snelle ochtend(routine) nog makkelijker. Door één eetlepel booster toe te voegen aan je ontbijt, voorzie je het van meer proteïne, energie of vezels. De vier smoothie poeders en drie breakfast mixen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ook zijn ze plantaardig, rijk aan vezels en eiwitten, bevatten ze geen toegevoegde suikers of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ik ben benieuwd!

IMG 2606

Sommigen van jullie dachten dat ik oliebollen aan het bakken was, haha. Maar nee – dit is passievruchtsiroop!

IMG 2607

Ik maakte afgelopen week ook een aantal lekkere salades die tijdens deze zomermaanden nog online gaan komen.

IMG 2608

En een heeeerlijke alcoholvrije Sangria. Komt ook nog op OMF!

IMG 2626

Voorbereidend werk voor de studie. Ik startte afgelopen week met een nieuw vak.

IMG 2628

Er werd ook nog een pakketje bezorgd van Licor43 met daarin hun nieuwe Fresco-smaak: appel. Deze flesjes kun je zo drinken, ideaal.

IMG 2630

Vic hebben we gisteren naar Zeeland gebracht voor een logeerpartijtje bij zijn tante en de héle week heeft hij het nergens anders over gehad. Ik besloot met hem dus maar een aftelkalender te maken zodat hij snapte hoelang het allemaal nog ging duren voordat we zouden gaan. Hij kan zelf zijn naam schrijven, knap he! Kind wordt ineens zo groot sinds hij op school zit.

IMG 2632

Suuuuper leuke verrassing bij thuiskomst! Tobias en Vivian hadden ons een bos bloemen gestuurd als bedankje voor het maaltijdpakket dat we voor ze hadden gemaakt tijdens de kraamperiode. Heb je vast wel gezien in Viv haar eetoverzicht. Totaal onnodig natuurlijk zo’n bos bloemen, maar heel lief. EN ZO MOOI!

IMG 2633

’s Avonds aan de studie. Ik had niet heel veel zin om met dit vak te starten moet ik zeggen.

IMG 2635

Dinsdag

Van een bos bloemen op maandag gingen we over op de levering van een BOOM dinsdag.  Ik kreeg een citroenboompje van Jean Batôn ter ere van hun (nieuwe?) citroenmayonaise haha. Super leuk natuurlijk. Ik moet de mayonaise zelf nog proeven overigens.

9B669555 E520 4918 8738 693BB887B023

Ik had dinsdag twee interviews, een meeting en zat de rest van de dag achter mijn pc dus ik heb niet veel foto’s meer gemaakt. ’s Avonds had ik een vrij avondje en pakte ik EINDELIJK het diamond painten weer eens op.

IMG 2650

Woensdag

Mamadaaaag! Zoals altijd deed ik ’s ochtends het huishouden, met ‘hulp’ van Cody. Hij wilde graag even Nijntje (NIJN?! NIJN?!) kijken. Mooi handig, kon ik even de wasmanden uitruimen.

IMG 2652

Voor Vic kochten we een Paw Patrol spel voor de Nintendo Switch en dat moest natuurlijk even geprobeerd worden. Maar hij schakelde toch gauw weer over naar Pokémon. Hij is he-le-maal Pokémon-fan de laatste tijd. Tot grote blijdschap van zijn vader.

IMG 2653

Terwijl Cody in bed lag en Vic buiten speelde met een vriendje, draaide ik vast een Plan van Aanpak in elkaar voor mijn schoolonderzoek. De minder leuke facetten van een studie volgen haha.

IMG 2655

We snackten lekker van zelfgemaakt ijs aan het einde van de middag. Er komen nog heel wat lekkere ijsrecepten jullie kant op deze zomer!

IMG 2657

Vic had nieuwe t-shirts nodig; die bestelde ik bij H&M. Maat 110/116 gewoon al! Hou op met me.

IMG 2663

Donderdag

Ik besloot mijn haar een stukje in te vlechten donderdag. Ik ben echt héél slecht met haar. Ik laat het vallen zoals het valt ’s ochtends of ik draai er een knot/staart in, maar dit vond ik voor de verandering wel eens leuk. En handig tijdens het koken ook.

IMG 2667

Vic mocht verkleed naar school komen i.v.m. het afscheid van een van de kleuterjuffen. Hij ging als Superman.

IMG 2670

En ik dook op kantoor de keuken weer in om een paar zomerrecepten te maken.

IMG 2675

Waaronder een super lekkere slush die ik helaas niet op kon drinken. Om 11.00u aan een cocktail te zitten gaat me toch iets te ver haha.

IMG 2678

Foodpost van Tony’s: hun nieuwe estafettereep in wit, wafel, blauwe bes.IMG 2679

En een groot pakket vol quinoa. Afzender onbekend?

IMG 2695

Vrijdag

De eerste foto die ik vrijdag maakte was om 20:45 uur. Normaal gesproken werk ik vrijdagochtend en studeer ik de rest van de dag, maar er stond nog zó veel op mijn to do-lijst dat ik gewoon van 08.00-17.00 uur met werk bezig ben geweest. Ik was best wel een beetje kapot maar aangezien we een vol weekend voor de boeg hadden, moest ik gewoon studeren ’s avonds. Ging wel met iets meer moeite dan normaal.

IMG 2700

Weekend

We hebben een heerlijk weekend gehad! Zaterdagochtend was er voor het huishouden, klusjes, boodschappen, auto schoonmaken etc. Toen Cody ’s middags wakker was besloten we nog even naar de kermis te fietsen. Dat was een groot succes.

IMG 2707

Zaterdagavond had ik met vriendinnetje Kevser afgesproken bij SOAP, het stadsstrand van Apeldoorn. Heerlijk vertoeven met een mocktail en goede gesprekken.

IMG 2708

Er zijn vervelendere dingen op de zaterdagavond hoor. Wat fijn dat het EINDELIJK weer mooi weer was.

IMG 2716

Gisteren brachten we Vic naar Zeeland voor een logeerpartij. Dat is 2,5 uur rijden dus we gingen nog even lekker naar het strand. Ik had voor Cody geen zwembroek en zwemluiers meegenomen want ik verwachtte eigenlijk dat hij het zand en de zee maar vies zou vinden (hij heeft ook een hekel aan de tuinsproeier en het opblaasbadje namelijk), maar hij vond het GEWELDIG. Gelukkig had ik wél een extra set schone kleren meegenomen haha.

IMG 2720

Omdat we tijdens lunchtijd in de auto zaten, haalden we bij de strandtent wat kibbeling.

IMG 2723

Voordat we met Cody de rit naar huis weer gingen maken, doken we nog even het terras op voor het avondeten met mijn schoonzusje en zwager. Cody (en Vic trouwens ook haha) snapt precies wat je nodig hebt na een middagje zon, zee en strand. Om 21.30u waren we uiteindelijk weer thuis.

Ik zei het gisteren al even in mijn eetoverzicht, maar de week wordt een beetje rommelig. Vandaag ben ik de hele dag in Amsterdam voor wat quality time met een vriendinnetje – super fijn. Dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik grotendeels op kantoor om de meeste puntjes op de i te zetten voor onze vakantie. In principe gaan we, zoals het er nu naar uitziet, 3 augustus op vakantie maar in de week ervoor is Tim ook nog 5 dagen weg met een vriend en is onze gastouder er niet. Of het allemaal door kan gaan is nog de vraag maar ik ga er maar wel vanuit. En dat betekent dat aankomende week alles klaar moet zijn voor de drie weken erop. Genoeg te doen dus!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close