Week van OMF #12

De periode van chaos is aangebroken. Er staat een perstrip op de planning, HELE drukke weken voor mij en daarom is het absoluut noodzakelijk om nu iedere week tot op de dag nauwkeurig in te plannen. Normaliter heb ik heel goed in mijn hoofd zitten wat ik moet doen en wanneer ik dit het beste kan doen, maar met zoveel dingen op de planning moet ik toch echt weer teruggrijpen op Wunderlist om per dag op te schrijven wat ik moet doen. Het hielp de afgelopen week echt! Mijn to-dolijstjes waren realistisch en daardoor kwam ik ook niet in tijdsnood te zitten. Wel merk ik dat ik ervoor moet waken dat de weekenden iets rustiger worden gehouden. Dit weekend was continu doorstampen en je merkt toch dat je dan op maandag minder fris begint. Genoeg gekletst, kijk je mee naar mijn afgelopen Week van OMF?

Maandag

foto1

Poeh, na een druk weekend en lekker eten kon ik wel wat vitamientjes gebruiken. Ik ontbeet met een bordje fruit.

foto2

Aan de slag met de eetplanning, ik moet echt eens iets vaker uit kookboeken koken.. Uiteindelijk koos ik niets uit. Zucht.

foto3

Na een bordje fruit als ontbijt, lunchen met een powerlunch: Freekehsalade met bacon en gepocheerd ei.

foto4

Op naar Amsterdam voor een afspraak voor een potentieel nieuw project. Ik vind deze stoelen zo tof!

foto5

Onze Body & Fit bestelling kwam binnen, we kunnen weer even vooruit met eiwitshakes.

foto6

Workie Workie. Een goede planning is nodig deze week, dus ik pakte Wunderlist er weer bij.

’s Avonds ging ik CrossFitten! Helaas moest ik daar de hele week weer van bijkomen, bah. Even een klein stapje terug.

Dinsdag

foto7

Boooooodschappentijd. De rest van de ochtend zat ik in de rats. Het was tijd om knopen door te hakken!

foto9

Toen de druk eenmaal van de ketel af was kon ik weer verder met de orde van de dag: video’s opnemen en koken. Ik maakte deze waanzinnig lekkere Brownie in a Mug waar het recept vanmiddag van online komt…

foto8

… en een Mexicaanse bonensalade voor een advertorial. Recept vind je hier.

foto10

’s Avonds sleepte ik Nanda mee naar de Ikea – altijd goed. En daarna proefde ik nog een paar hapjes (echt waar!) van deze twee nieuwe Ben & Jerry’s smaken. Nooooom!

Woensdag

foto11

Goedemorgen Dino, meneer de zonaanbidder!

foto12

Outfit of the day, lekker lenteproof.

foto13

Ik maakte een súper lekker gerecht voor Pasen. Nog heel even wachten, in de week voor Pasen deel ik het recept met jullie.

foto14

Even naar de HEMA voor wat mooie opbergboxen. Ik werk beneden aan de eettafel en je merkt toch dat er al gauw veel op tafel blijft slingeren. Nu kan ik het allemaal opruimen in deze boxen, die ook nog eens mooi zijn! Het is de ‘opbergpoef’ en kost € 10,00 per stuk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

foto17

Uitgebreid rondje hondje tussen de middag, heerlijk met dit mooie weer. En wat ben ik toch dól op onze buurt, zo veelzijdig <3

foto15

Het was mandjesdag woensdag, haha. Twee perspakketten met mandjes erin en lekkere producten. Het is elke week weer Kerst hier, zo bijzonder.

foto18

’s Avonds achter de computer op zoek naar een nieuwe auto, onze oude is echt aan vervanging toe en aangezien Tim een auto van de zaak heeft, kan ik op zoek naar een bakkie voor mezelf. Charlie wilde gelukkig wel even helpen zoeken.

foto16

Mooie quote!

foto19

Ja hoor Senna, voor jou heb ik ook nog wel wat knuffeltijd over.

Donderdag

foto20

Donderdag was zo’n dag waarop ALLES fout ging. Voor 09.00 uur had ik al zoveel uit mijn handen laten vallen, me zo vaak gestoten én mislukte mijn hartige taartjes. Ik paste mijn to-dolijst aan en deed de rest van de dag bijna niets noemenswaardigs.

foto21

’s Middags maakte ik wel even een nieuwe endcard voor mijn YouTube-kanaal. Blij mee!

foto22

Gelukkig was zij wel blij ;)

Vrijdag

foto23

Vrijdag zat ik om 07.15 uur al in de auto, op naar Amsterdam voor een dag vol tv-opnames in De Kookfabriek. Aankomende zondag zie je het resultaat.

foto24

Het was een vermoeiende dag, maar wel héél gezellig met de meiden van 2WMN en Elise van Chickslovefood.

foto28

Producer Sally is een ster in hoepelen en geeft ook les, dat moest natuurlijk even geprobeerd worden. Vooral Martine was een natuurtalent, WOW!

foto25

Op de terugweg van Amsterdam reed ik langs de Ikea in Amersfoort en ik wilde even kijken of ze daar de lamp nog hadden die in Duiven dinsdagavond helaas was uitverkocht.

foto29

Ik wil nog héél graag zo’n soort kookeiland in onze keuken. We hebben genoeg ruimte over en het staat zo leuk!

foto26

Ik kwam uiteindelijk met de lamp thuis, HOERA! Ik vind hem zo tof, zwart met koperen binnenkant en als de lamp aanstaat zorgt ‘ie voor een mooi patroon op de muur.

foto30

Thuis stond er een prachtig perspakket van Licor 43 op me te wachten, helemaal lente-proof. Zo leuk!

foto27

En ik reed ook nog even langs de HANOS om weer een nieuwe voorraad chocolade in te slaan. Met 2.5 kilogram puur, 2.5 kilogram melk en 1 kilo witte chocolade kan ik wel weer even vooruit.

foto31

’s Avonds maakte ik een Chocolade Fudgetaart in plaatsvorm voor CrossFit de volgende dag. Mocht je dit recept nog nooit geprobeerd hebben ECHT DOEN. Dit is de lekkerste chocoladetaart óóit.

Zaterdag

foto34

Zaterdagochtend naar de markt en even gauw de stad in. Ik besloot mezelf een cadeautje te geven voor het ‘geheimzinnige project’ dat vandaag van start gaat. Ik had mezelf een budget gegeven en mocht één luxe parfum in grootformaat uitkiezen. Uiteindelijk kon ik uiteraard niet kiezen en kwam ik thuis met twee luxe parfums, maar wel in een kleiner formaat zodat ik alsnog binnen budget bleef. Yaay! Blij mee.

foto32

Na de lunch naar de CrossFitbox voor de op een na laatste Open. We hebben weer even hard aangemoedigd.

foto33

Nahw <3

foto35

Zaterdag was datenight. We wilden uit eten gaan maar gisteren las je dat dit niet ging zoals gepland. Wel belandden we nog even in het biercafé voor een drankje.

foto36

En daarna gingen we naar de film: Insurgent. Toffe film, maar ik vond Divergent beter. Om 00.30 uur waren we weer thuis.

Zondag

Ik was zó blij dat ik kon uitslapen gisteren maar uiteindelijk kwam er weer niets van terecht want om 07.30 uur was ik klaarwakker. Ik ben nog even blijven liggen maar uiteindelijk stapte ik maar onder de douche. Na het ontbijt maakten we het hele huis van top tot teen schoon.

foto37

En daarna moest ik toch echt aan het werk, veel te doen deze week..

Tijdens het werken door maakte ik nog een keer de Chocolade Fudgetaart voor een afspraak van vandaag en liepen we een groot stuk met Senna. De rest van de zondag deden we lekker rustig aan.

En eindelijk, EINDELIJK hoef ik jullie na vandaag niet langer meer in spanning te houden over de ‘geheimzinnige afspraken’ die ik afgelopen weken heb gehad. Vanmiddag/vanavond knal ik op social media eruit wat er allemaal te gebeuren staat en wat voor een toffe ontwikkelingen zich hebben voorgedaan. Mocht je het nieuws als eerste willen weten dan raad ik je aan mij te volgen op Instagram, Twitter of Facebook ;) Ik ben héél benieuwd naar jullie reacties en er stiekem een beetje zenuwachtig voor.

Aankomende week staat voor mij vooral in het teken van heel hard werken. Ik sta veel in de keuken, moet een aantal video’s opnemen en heb een handvol deadlines. Ik moet de site klaarmaken voor de perstrip die ik heb van 7 – 11 april én mijn nieuwe project gaat eindelijk van start. Hoera! Ik ben er helemaal klaar voor.

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Ellen says:

  oooh die nieuwe B@J smaken! :O

 2. Nadia says:

  Omg, je maakt het wel heel spannend Sabine! Als je zelfs een beetje zenuwachtig bent voor de reacties… dan moet het wel heel bijzonder en groots zijn! Ben erg benieuwd! :D

 3. nicole says:

  Het moet haast welk iets grootst zijn als je zenuwachtig bent voor de reacties, blijf je volgen vandaag!

 4. Ms. Jules says:

  Hoi Sabine!

  Wat een leuke week heb jij gehad! Ik vind je lamp echt top! Hoe heet hij? Kan hem niet op de site vinden volgens mij…

  1. Sabine Author says:

   Het is de Nymö lamp! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten ;)

 5. Super nieuwsgierig naar je nieuwe samenwerking, leuk! En, die lamp bij de IKEA is echt super tof! Ik had hem toevallig gister voor een collega gekocht voor haar huis, maar hij is zo leuk dat ik er ook een plekje voor ga zoeken in mijn eigen interieur :)

 6. Margot says:

  Wat een mooie lamp! Ik ben benieuwd wat je vanmiddag gaat vertellen!

 7. Melanie says:

  wat een leuke foto’s en veel ook die lamp heb ikook in een turquoise toen hadden ze zwarte en witte nog niet

 8. Linda Delichef says:

  Leuk om te zien weer! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig, dus dat wordt social media in de gaten houden vanmiddag!

 9. Marijke says:

  Haha, zit ik hier al de hele dag social media te checken uit nieuwsgierigheid :-) Wat spannend!

 10. nadine says:

  die lamp wil ik! dat kookeiland ook! maar die past niet :(

 11. Roxanne says:

  Dat Ikea kookeiland, I like! En oeh, de nieuwe B&J smaken, ik ben heel erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close