Week van OMF #48-2022

Zo, dat was me het weekje wel weer! Stiekem ben ik blij dat de Sinterklaasgekte na vandaag, bij ons eigenlijk al sinds zaterdagavond, voorbij is. Ik ben benieuwd of de kinderen nu iets minder hyper worden. Ik geloof dat alle ouders hier ‘last’ van hebben gehad de afgelopen weken.

Desalniettemin was het een hele ok week afgelopen week. Ik startte week al met een klein feestje en dan kan het eigenlijk al niet meer stuk hè?

IMG 3810

Maandag

Ik bracht Vic naar school en stapte daarna in de auto. Op naar Haarlem! Dat is vanuit Apeldoorn een flinke rit, ik deed er 2 uur over maandagochtend.

IMG 3811

Maar ik vond wel een heel fijn plekje om te zitten. Ik had om 12.00u een afspraak bij De Dakkas en was een uurtje te vroeg. Bewust ingecalculeerd zodat ik daar nog wat werk kon verrichten.

IMG 3818

Daarna was het feest! Ik tekende namelijk mijn vijfde(!) boekcontract. Eind 2023 komt er een Slowcooker kookboek van mijn hand op de markt. ZOOOOO spannend weer.

IMG 3835

We (lees: mijn redacteur en uitgeverij) vierden dat met lunch. Ik bestelde de geroosterde pompoen met kipdijfilet en pita. Erg lekker was het.

IMG 3843

Eenmaal thuis moest ik ’s avonds een pakket’je’ ophalen bij de buren. Dat bleek een half winkel assortiment te zijn – hahaha. Voor een campagne!

IMG 3845

Na de avondspits dook ik weer op de bank om te studeren. Dat ging ook gewoon door afgelopen week.

IMG 3851

Dinsdag

Dinsdag werkte ik thuis. Ik moest iets voor de nieuwsbrief op de foto zetten en kookte een bekend recept van Ohmyfoodness opnieuw voor nieuwe beelden. Daarna spendeerde ik uren achter de computer. Ook voor het boek, daar gaat altijd ongelofelijk veel werk in zitten. Zelfs al voordat ik de keuken in kan.

IMG 3853

Deze leuke foodpost van Jean Baton kwam binnen. Hoe te gek is die hanger voor in de kerstboom! Het wordt weer een volle ‘eetbare’ kerstboom dit jaar.

IMG 3859

Woensdag

Mijn mamadag was niet heel erg vol gepland. Een afspraak ging op het laatste moment niet door en daardoor was er ineens wat tijd over. Ook wel fijn hoor. De ochtend besteedde ik lekker met Cody.

IMG 3862

En toen Vic uit school kwam gingen we kruidnoten bakken. Zo leuk om samen te doen. Ze waren er ook mega trots op!

IMG 3860

Ondertussen kwam er een heerlijk pakketje van Brenda Kookt binnen met haar nieuwste scheurkalender en lekkere ingrediënten voor een wokgerecht.

IMG 3873

In de middag hing ik een plank boven de bank. Dat was een flinke klus want: zware plank en zigzag schroeven in de muur, maar het lukte. En I LOVE IT.

IMG 3893

Donderdag

Ik zou eigenlijk de keuken ingaan donderdag, maar ik besloot een kantoordag in te lassen. Vooral omdat ik het nodige computerwerk moest doen en dat is toch het fijnst op groot scherm. Ik werd gedurende dag steeds minder fit dus ging vroeg naar huis en dook vooral ook vroeg het bed in.

IMG 3896

Vrijdag

Een dag later ging ging het gelukkig al een stuk beter. Kinderen verkleed naar school en naar de opvang, aan het werk maar weer. Van KitKat kreeg ik een mooi kerstpakketje toegestuurd inclusief adventkalender. Verwennerij!

IMG 3898

Voor mama ging ik op zoek naar een foute kersttrui in mijn stash. Die truien zijn er gelukkig genoeg haha.

IMG 3899

Daarna toch echt weer aan de bak voor het tentamen.

6F9EF0F6 3A8D 4899 AF16 C9F793173F6E

Weekend

Mijn weekend begon top! Het vele leren wierp zijn vruchten af en ik haalde mijn tentamen met een 7,9. Súper fijn.

IMG 3907

Daarna stond het weekend met name in het teken van de kinderen. We vierden Sinterklaas, gingen gourmetten en er werd veel met nieuw speelgoed gespeeld.

IMG 3913

Dat spelen met nieuwe speelgoed begon gisteren al om 5.45u foei.

De rest van de zondag was een fijne dag. ’s Middags schoot ik nog wat beelden voor een samenwerking die later deze week online komt.

En toen was het weekend alweer om; het ging zó snel. Aankomende week is het iets rustiger. Ik heb twee kookdagen ingepland, een dag vol met meetings en heb als het goed is een klein beetje ruimte om adem te halen. In ieder geval hoef ik niet meer iedere avond de studieboeken in voorlopig en dat scheelt een HOOP!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Maaike says:

  Wat een leuk een slowcooker boek! We zijn heel benieuwd :)!
  We hebben sinds kort de Crock-pot Express. Wilden eerst voor een slowcooker gaan, maar na jouw artikel over de Crock-pot Express waren we om. We zijn super fan! Al iets van vijf gerechten erin gemaakt in twee weken tijd.

  1. Sabine Author says:

   Wauw, goed bezig! Leuk dat jullie er zo enthousiast mee bezig zijn.

 2. Hoi. geen eetoverzicht van Viv meer? of heb ik iets gemist?

 3. Geen eetoverzicht van Viv meer?

  1. Dit stond er een tijdje terug in een overzicht :
   P.S: Vivian gaat zich focussen op andere werkzaamheden en deelt vanaf nu niet langer meer haar eetoverzicht op zondag. Jullie moeten het vanaf vandaag dus weer met die van mij doen! :)

 4. Ineke says:

  Leuk een slowcooker receptenboek! Ik werk graag met de slowcooker, dus van harte welkom dit boek!

 5. simone says:

  Ik ben heel benieuwd naar een slowcooker boek. Heb al een tijdje een slowcooker in huis, maar ik gebruik het gewoon te weinig omdat ik weinig recepten kan van vinden over de slowcooker. En ik heb het apparaat gekocht voor wat meer kookgemak ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close