Week van OMF #18

Alleen al aan het aantal foto’s dat ik afgelopen week heb gemaakt merk ik dat de weken drukker worden. Ik ben ontzettend gefocust op mijn boek en ik merk dat ik op mijn drie boekdagen per week alleen maar bezig ben met het uitwerken van recepturen, het opmaken van borden, het koken – uiteraard – en vervolgens op het fotograferen van alles. Het is me ook opgevallen dat ik het op zulke dagen fijn vind om mijn telefoon op stil te zetten of in ieder geval wat meer met rust te laten. Niet dat ik erdoor word afgeleid of alleen maar met mijn telefoon bezig ben, maar aan het eind van zo’n telefoon’loze’ dag voel ik me een stuk productiever. Dat ga ik vaker doen dus. Anyways, afgelopen week was dus druk – mede dankzij Koningsdag op maandag, maar ik heb wel voldoende tijd voor mezelf ingelast door lekker te sporten en een wijntje te drinken in de zon. It’s all about balance!

Maandag

foto1

Lang leven de Koning, hoera, hoera, hoera! Wij sliepen uit op Koningsdag en Charlie was het er absoluut niet mee eens dat Tim zijn aandacht uitging naar zijn telefoon in plaats van naar haar.

foto2

’s Ochtends werkte ik, ’s middags gingen Tim en ik met Nanda naar de stad. Uiteraard moest Tim proberen een knuffel uit de grijpmachines te krijgen op de kermis. Niet gelukt!

foto3

We kwamen Ken en Annemie tegen, tijd voor biertjes! Koningsdag is de enige dag in het jaar waarop ik normaal bier drink omdat de wijn zo schreeuwend duur is. € 3,00 voor een lullig glaasje wijn terwijl de biertjes 5 voor € 10 zijn.

We sloten Koningsdag af met sushi en waren op tijd weer thuis ’s avonds.

Dinsdag

foto4

De wekker ging namelijk gewoon weer om 07.00 uur. Tijd om te werken!

foto5

En om drie video’s op te nemen. Ik maakte onder andere deze Triple Chocolate Muffins welke morgen online komen.

foto6

Boodschappenlijstje maken, ik moest echt even wat dingen halen bij de Appie.

foto7

’s Avonds even shaken voor de CrossFit training. De eerste WOD in de nieuwe box!

foto8

En dat was me er een, mijn hemel. Ik deed voor het eerst weer wall balls (diepe squats gecombineerd met het hoog tegen de muur gooien van een medicijnbal) sinds mijn knie-ontwrichting, direct maar 150 gedaan. Voelde goed, de spierpijn later niet ;)

Woensdag

foto9

Woensdag boekdag! Ik moest de hele dag thuis zijn in verband met pakketten die bezorgd zouden worden, dus dat komt goed uit. Ik plaatste deze foto op Instagram en Facebook. Nog altijd heeft niemand geraden wat dit goddelijke mixje ging worden. In november zie je het ;)

foto10

Het gaat al aardig goed met mijn boek! Inmiddels staan er zo’n 25 gerechten op de foto en zijn ze uitgewerkt. Mijn deadline ligt op 1 juli.

foto11

Jaaaaa, we boekten een weekendje weg. Eindelijk! Van 22 – 25 mei gaan we een lang weekend naar Disneyland Parijs. Dat is voor ons allebei alweer zo’n 12 jaar geleden. Zóveel zin in.

foto12

’s Avonds reed ik naar Utrecht waar ik deelnam aan een Q&A sessie van de Social Media Club Utrecht. Het vond plaats bij One Shoe. Kijk hoe gezellig!

foto13

En dit was dus mijn uitzicht. Iedereen twitterde foto’s van ons op de bank, maar ik vond dit ook behoorlijk indrukwekkend. Het was een leuke avond. Om 00.00 uur was ik weer thuis.

Donderdag

foto14

Donderdag startte ik de dag met veel mails en het uitwerken van artikelen. Voor de lunch maakte ik een heerlijke Panzanella. Recept volgt deze week.

foto26

Mijn schoonzusje komt vanaf deze week 1 dag per week bij me werken (om me te ondersteunen, wat taken van me over te nemen) en zij gaat zich onder andere focussen op het maken + versturen van een Nieuwsbrief! In de OMF Nieuwsbrief vind je steeds leuke nieuwtjes op foodgebied, exclusieve previews van dingen die komen gaan, winacties die alleen toegankelijk zijn voor nieuwsbrief abonnees en nog veel meer leuke dingen die je nergens anders zult tegenkomen. Abonneren kan al door je emailadres in te vullen in de sidebar! De eerste nieuwsbrief vind je dan binnenkort in je inbox.

foto15

’s Middags naar de fysio! Zoals ik dinsdag tijdens CrossFit al merkte, gaat het erg goed met mijn knie. Nog een paar weekjes en ik ben weer terug.

foto16

Senna (Berner Sennen van 45 – 50 kg) voelt zich nog altijd een schoothond.

Vrijdag

foto17

Vrijdag was wederom boekdag. Tijdens het boodschappen doen haalde ik alvast wat avondeten voor ’s avonds. Surinaams, nom!

foto18

Toen Tim thuis kwam van werk gingen we naar CrossFit. Het nieuwe pull-up rig stond inmiddels. Gróót! En mijn handen hebben het ook gemerkt tijdens de WOD. Au! Blaren en wondjes all over. Nog even wennen aan het rek.

Zaterdag

foto19

Morning! Zoals we vrijdag de dag afsloten begonnen we hem zaterdag. Even een shakie voor CrossFit.

foto20

Daarna douchen en naar de markt waar we verse grillworst met kaas haalden. Jummie. En het was mooi weer dus we konden buiten lunchen!

foto21

Wooohooo, deze tomaatjes haalde ik van mijn tomatenplantje. En lekker dat ze zijn!

foto22

Ik werkte aan mijn boek.

foto23

Even een uurtje doen alsof het vakantie is. Met het boek van Anna Nooshin en een wijntje.

’s Avonds hingen we op de bank en keken we film.

Zondag

foto24

Ik houd van het uitslapen op zondag, de enige dag in de week waarop het kan. Het leek net alsof ik mijn haar zo gedrapeerd had voor de foto, was niet zo! Ik moet nodig weer naar de kapper zoals je ziet.

foto25

Daarna deden we het huishouden, lapten de ramen, haalden het kleed weg (Senna is voor het eerst loops!) en werkte ik weer aan mijn boek. Reden genoeg om vervolgens om 15.00 uur op de bank te ploffen om dit artikel vast te maken.

De rest van de dag schreef ik wat artikeltjes, maakte en fotografeerde ik nog één recept voor mijn boek en las ik verder in het boek van Anna.

Aankomende week wordt het weer zo’n rare week. Eens in de vijf jaar is Bevrijdingsdag een nationale vrije dag en dit jaar is het zover. Bevrijdingsdag is voor mij altijd een beetje gek, ik ben dan namelijk ook jarig. Wooohooo, ik word morgen 25! Vanwege alle drukte heb ik besloten het dit jaar niet te vieren. Natuurlijk komen mijn ouders en schoonfamilie langs, maar verder wil ik het rustig aan doen. ’s Ochtends lekker naar CrossFit, ’s avonds een hapje eten en verder niet zoveel. Moet een keertje kunnen.

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Ik ben benieuwd naar het recept van morgen!

 2. Ellen says:

  Wat een leuke week! Ik ben benieuwd naar dat boek van Anna, lijkt me inspirerend!

 3. Sandra says:

  Fijn om te horen dat het beter gaat met je knie. Wat een voeten heeft dat nog in de aarde gehad hè… Ik kijk uit naar je boek! Mijn boek (chicklit) ligt voor nu even op de lange baan in verband met gezondheid. Echt super stom. Maar goed, ik heb gelukkig (nog) geen deadline én ik moet er eerst voor op reis haha. Gelukkig kon mijn reis van nu verplaatst worden naar september en dus komt mijn boek gewoon iets later uit. Ik ben benieuwd wat het goedje in je kom gaat worden… Wachten tot november duurt nog laaang! Fijne nieuwe week!

 4. Ik ben zo benieuwd naar je boek! :) X

 5. Samantha - Daily Pleasures says:

  Cool Disneyland Parijs al moet ik zeggen dat WDW in Florida echt wel het grote broertje is. We zijn er twee weken verbleven en wat een luxe!! Een droomwereld voor een foodie trouwens ;) Niets vergelijk met die karige pizza’s die ze in Disneyland Paris verkopen. Wat wel leuk is is het Rainforest Cafe in de Disney Village. Wellicht niet een culinair hoogstandje, alhoewel het zeker niet slecht is maar meer comfort food, super leuk om een keer gegeten te hebben https://www.disneylandparis.nl/restaurants/disney-village/rainforest-cafe/ of als je het menu wilt bekijken: https://www.dlpguide.com/planning/dining/restaurant-menus/rainforest-cafe/

  We hebben er toen ook de vulcano genomen als dessert. Niet te doen gewoon. Ik kon bijna niet meer terug lopen naar het hotel zo vol zat ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close