Week van OMF #3-2021

Ik weet niet hoe het kan maar de weken lijken steeds sneller te gaan. Hebben jullie dat ook of wordt alles voor je gevoel enorm vertraagd door de lockdown? Ik hoop zo dat we er binnenkort weer uitkomen. Ik werd afgelopen week gebeld door de toekomstige basisschool van Vic om wendagen in te plannen en ik hoop zo dat dit gewoon door kan gaan in maart straks… Vic kijkt er zo ontzettend naar uit om naar school te gaan. Ondertussen gaat ons leven nog redelijk normaal verder voor zover dat kan. Ik werk momenteel aan de OMF Agenda voor 2022, mijn vierde boek dat uitkomt in september én ik probeer weer een buffer van een paar weken op te bouwen voor Ohmyfoodness dus ik ben vooral héél veel in de keuken te vinden.

IMG 9513

Maandag

Na de week begonnen te zijn met een driftbui van de (bijna) kleuter was ik wel toe aan wat kleur aan de dag dus hop… aan de slag met een confetti-taart. Het recept hiervoor komt in de membersomgeving online.

IMG 9514

’s Ochtends had ik een meeting via Zoom om dingen door te spreken voor de OMF Agenda 2022 want jaaa, die gaan we weer maken. En we verwerken daarin ook jullie feedback uiteraard.

IMG 9515

Vrijwillig een cheesecake laten aanbranden, nooit gedacht dat ik het ooit zou doen. Maar voor een goed doel… Hoezo, dat zie je vrijdag.

c0e0e437 f9c5 4a5e a9fa 06a8a07fdde2

De tijger was ondertussen weer een stuk vrolijker. Foei toch.

IMG 9520

Aan het eind van de middag ging ik langs de fysio. Ik had mijn knieband verrekt (en wellicht iets gescheurd) tijdens een verkeerde beweging vorig weekend en had er toch wel érg veel last van. Inmiddels gaat het weer beter gelukkig.

IMG 9523

Omdat Cody tegenwoordig groot genoeg is om vanuit zijn bed de lamp aan te doen, ook midden in de nacht, hebben we zijn kamertje even wat omgegooid. Veel meer ruimte zo!

IMG 9525

Toen de kinderen in bed lagen en het huis rustig was, dook ik weer in mijn studieboeken.

IMG 9526

Dinsdag

De chaos is real tijdens een kookdag. Hoewel dit voor veel mensen blijkbaar nog steeds vrij netjes is tijdens het koken, is dat het voor mij echt niet haha.

IMG 9527

Stúkken beter dit.

IMG 9543

Ik dacht dinsdagavond even lekker rustig in bad te gaan op mijn vrije avond. Maar een zeker iemand vond het veel gezelliger om bij mij op de iPad te kijken. Ah well…

IMG 9544

Ik was echt even moe en wilde het liefst gewoon op de bank hangen dinsdag dus dat deed ik. Met afleveringen van Viking! Speelgoed en sloffen van de kinderen nog op tafel. Sorry!

IMG 9550

Woensdag

Zoals ik vorige week al zei ontkom ik er eigenlijk niet aan om tijdens mijn mamadag tegenwoordig wat werk te verrichten maar gelukkig krijg ik daar vaak wel de kans voor nu de jongens wat ouder worden.

IMG 9556

Uiteraard ging ik hier de televisie ’s middags even aan om de persconferentie te luisteren en ’s avonds keken we naar de inauguratie van Joe Biden.

IMG 9558

Daarna weer aan de studie! Maandag- en woensdagavond zijn mijn vaste studie-avonden. Samen met de vrijdagmiddag (en avond soms) en nog een moment in het weekend.

IMG 9560

Donderdag

Jaaaa hoor, ik heb de paaseitjes alweer gespot bij de Albert Heijn! Heb me wel ingehouden hoor.

Ik maakte de rest van de werkdag geen foto’s omdat ik alleen maar aan het koken was en vervolgens een immense hoeveelheid recepten moest uitwerken. Was echt even buffelen.

IMG 9567

’s Avonds had ik eindelijk weer eens de kans om aan mijn hobby te gaan. Die tijd is er nu niet zoveel meer, hooguit 2x per week eventjes maar als het dan zover is geniet ik er wel van!

IMG 9569

Vrijdag

Mijn vrijdag is tegenwoordig in tweeën gesplitst: ’s ochtends besteed ik een paar uurtjes aan werk om alles voor de week af te ronden en daarna ga ik voor de rest van de dag aan de studie. Een hele dag studeren bleek vorige week te ambitieus te zijn, dan krijg ik simpelweg mijn werk niet af.

IMG 9578

Weekend

We zijn dit weekend wisselend buiten te vinden maar verder doen we niet zoveel. We hebben een beetje een off-weekend. Die zitten er ook wel eens tussen! Wel maakte ik een hele lekkere soep op basis van allemaal groenterestjes uit de koelkast.

IMG 9583

Zaterdagavond spendeer ik 1,5 uur in bad terwijl ik afleveringen van Vikings kijk.

IMG 9584

En daarna ga ik op de bank verder – haha. Lekker relaxt!

Aankomende week ziet er vrijwel hetzelfde uit als afgelopen week: drie dagen in de keuken, studie en verder geen andere afspraken.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. hafida says:

    Ik als pas afgestuurde begeleider in de psychiatrie vind het geweldig om jouw aantekeningen van je studie toegepaste psychologie te lezen. Grappig dat ik eerst vooral interesse had in je foodfoto’s en nu in je aantrekkingen. Succes met je studie

    1. Sabine Author says:

      Hahaha, hoe het zo kan wisselen he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close