Week van OMF #24

Voor de verandering heb ik eens een niet-werk weekend gehad, wauw! De laatste keer dat ik niet voor de site en/of voor het boek bezig geweest in het weekend kan ik me even niet meer herinneren. Tim en ik hebben dit weekend vooral in de tuin gewerkt, die lag namelijk overhoop en eindelijk begint het nu ergens op te lijken. Het weekend is helaas wel voorbij gevlogen maar gelukkig duurt aankomende week ook maar vier dagen, we gaan volgend weekend namelijk een lang weekend weg, hoeraaaa! Eerst even terugblikken op afgelopen week in een nieuwe Week van OMF!

Maandag

foto1

Op deze manier maak ik vrijwel iedere maandagochtend de eetplanning en de boodschappenlijst. Ik zet de dagen van de week in een notitie met daarachter de dingen die ik wil maken en aan de hand daarvan maak ik weer een boodschappenlijstje. Gedurende de week verandert er overigens altijd nog van alles.

Na het maken van de eetplanning + boodschappenlijst had ik overigens een afspraak bij de masseur voor mijn rug, daarna deed ik de boodschappen.

foto2

Aankomend weekend gaan we een lang weekend naar Center Parcs en ik keek bij onze boeking even wat er allemaal bij onze cottage inbegrepen is. Wooohooo, kijk hoe luxe!

foto3

Boek-koken deed ik op maandag ook nog..

foto4

Outfit of the day, lekker zomers! En hoe cool is mijn tas die ik van Nanda kreeg haha!

Om half 5 had ik een afspraak bij de fysio, ’s avonds gingen we naar CrossFit.

Dinsdag

foto5

Druk en dus CHAOS op de eettafel.

foto6

Ik editte een hele hoop video’s en kwam er bij het importeren achter dat ik mijn microfoon niet had aangezet tijdens het opnemen. SHIT! Dan maar een keertje met voiceover.

foto7

Ook ging ik aan de slag met de plank voor mijn boek. Daarover later meer!

foto8

Van Verkade kreeg ik hun nieuwe Flinterdunne en Dubbeldikke reep thuisgestuurd. In een stolp, haha!

foto9

Aan het begin van de avond reed ik naar Amsterdam voor een etentje bij La Cage met mijn foodie vriendinnetjes. Ik was om half twaalf weer thuis.

Woensdag

foto10

Woensdagochtend werkte ik maar aan het eind van de ochtend reed ik naar Leiden voor opnames van een nieuwe campagne. Binnenkort zien jullie het resultaat!

foto11

De rest van de dag werkte ik en ’s avonds gingen we weer op pad voor een nieuwe auto voor mij. EN IK KOCHT ER EEN. Wooohoooo! Aankomende woensdag mag ik dit nieuwe scheurijzer ophalen.

foto12

Vitamientjes! De watermeloen smaakte nergens naar. Als in: die was niet goed. Jammer.

Donderdag

foto13

Ook donderdag zat ik alweer op tijd in mijn autootje, op naar Schiphol Rijk voor een afspraak!

foto14

Eenmaal thuis lag deze doos op mij te wachten, HAHA! Als bedankje voor de winactie van laatst en om ‘mijn eigen voorraad weer aan te vullen’.

foto15

Tim had ’s avonds een Haringparty dus ik was alleen thuis. Geeft niet, kon ik mooi even knallen voor het boek! Ik nestelde me in de tuin en werkte een zee aan recepten uit. Fijn!

Vrijdag

foto16

Well hello there! Vrijdagochtend kreeg ik Robert van House of Rebels op bezoek die mij de nieuwe Crock Pot kwam demonstreren. En hoe kan dat nou beter dan door direct een gerecht klaar te maken. Ideaal!

foto17

Hi new monster <3 Dit is de nieuwste slowcooker van Crock Pot en uiteraard ga ik hem de komende weken grondig testen. Spoiler alert: ik ben er nu al verliefd op.

Toen Robert weg was ging ik langs de autodealer om alles rond te maken, reed ik naar de toko en deed ik nog wat boodschapjes. ’s Avonds haalde ik twee nieuwe PR’s bij CrossFit (YES, eindelijk weer!) en sloten we de week af met een barbecue.

Zaterdag

foto18

We starten de zaterdag zoals we de vrijdag afsluiten: met CrossFit. TeamWOD op zaterdagochtend, de leukste workout van de week.

foto19

Na CrossFit reden we naar de markt en ’s middags trokken we ons kloffie aan. Op naar Epe om gras te halen en daarna naar de Intratuin om beplanting te halen voor onze tuin.

foto20

Twee karren vol… oops! Gelukkig had Tim cadeaubonnen gekregen voor zijn verjaardag ;)

foto21

De voor-situatie. Waar het zand ligt lagen eerst tegels. De afscheiding heeft Tim zelf gemaakt, verder was de rest overwoekerd met planten.

foto22

En na een hele middag werken was dit het eindresultaat. WOOOHOOO, hoe leuk ziet dat eruit! We hebben gewoon gras! Zoveel beter.

foto23

Bij de toko vond ik vrijdag Sticky Rice & Mango in de vriezer, mijn favoriete dessert dat ik graag in Thailand eet. Natuurlijk moest ik dat proberen en verrassend genoeg smaakte het best ok!

’s Avonds keken we een aantal afleveringen van Orange is the New Black. We zijn nu bij aflevering 6(?) maar ik vind het nog niet zo spannend. Of ligt dat aan mij?

Zondag

Ik kwam er tijdens het schrijven van dit artikel gewoon achter dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt gisteren, OOPS! We hebben wel veel gedaan! Uitgeslapen om te beginnen, daarna het hele huishouden en aan het begin van de middag kwamen de opa en oma van Tim even op visite. Vervolgens schoten we weer in ons kloffie en reden we nogmaals naar Intratuin om nog wat extra dingen te halen voor onze tuin. Ook hier zijn we weer een paar uurtjes mee bezig geweest.

En nu is het 20.00 uur dat ik dit artikel typ en duik ik zo de bank weer op voor wat afleveringen Orange is the New Black!

Zoals ik zojuist al zei duurt aankomende week maar vier dagen. Vrijdag gaan we met Ken en Annemie een lang weekend naar Center Parcs, Limburgse Peel. Zaterdag zijn we uitgenodigd bij het Midsummer evenement van De Efteling dus daar gaan we met zijn vieren heen. Zo leuk! Deze week rond ik ook het hele manuscript van mijn boek af. Althans, de eerste versie. Ik moet nog twee recepten maken en dan zit het erop, dan heb ik ieder woord in ieder geval voor het eerst geschreven. En dan breekt de tijd aan van corrigeren, veranderen, herlezen etc. Maar eerst nog even een paar dagen knallen!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Lotte says:

  Leuk weekoverzicht:) Ik vraag me wel af wat een haringparty is…ik heb in mijn hoofd dat je dan haring gaat eten? I don’t know, misschien zeg ik iets heel raars, haha. En omyyy al die Tony’s!! Ik zou echt al mijn wilskracht moeten aanspreken om ze niet allemaal eventjes te proeven.
  En fijn he, dat Orange is the new black weer begonnen is. Eindelijk weer!

  1. Sabine Author says:

   Haha haringparty’s (zijn altijd een beetje elitair als je het mij vraagt) worden altijd georganiseerd rondom de periode dat het eerste vat Hollandse Nieuwe wordt geveild. Je eet dan inderdaad haring ;)

 2. Margot says:

  Wat ziet jullie tuin er netjes uit zo! Ik moet vanmiddag weer even de tuin in om onkruid te wieden.

 3. Joyce - Beamingbeautynl says:

  Leuk om te zien! Alvast veel plezier in Centerparcs!

 4. Joyce says:

  De tuin ziet er echt fantastisch uit zo! En wat een leuke T-rex zak :D

 5. Wat leuk om te lezen en je nieuwe auto is super. Ik heb vorig jaar een Twingo gekocht, een witte net als jij en heb er zo’n plezier van!

  Ik heb gisteren overigens je daging smoor gemaakt voor het avondeten vanavond. Laat je nog weten hoe het gesmaakt heeft.

  1. Sabine Author says:

   Yaaay, ik kan echt niet wachten tot woensdag! Oude auto was ook echt aan vervanging toe dus kan alleen maar beter worden.

   Ben benieuwd of de Daging Smoor heeft gesmaakt!

   1. Ja, was erg lekker!

 6. Nadia says:

  Leuke dingen! Gefeliciteerd met je auto, en dat tasje is leuk, haha!

 7. Laura says:

  Ik vind Orange is The new black ook niet zoveel aan. Las op diverse blogs enthousiaste verhalen, maar ik ben al afgehaakt!

  1. Sabine Author says:

   Jammer he! Afhaken doe ik niet want ik vind het nog steeds leuk om te zien, maar er mag op zich wel wat spanning in zitten ;)

 8. Door jou geinspireerd geraakt, heb ik ook maar een crockpot aangeschaft… Waarom eigenlijk niet eerder????

  1. Sabine Author says:

   Jaaaaa, fijn!! Heb je er al iets uit gemaakt?

 9. Tamara says:

  Aah wat veel Tony’s! Mooie auto en veel plezier in centerparcs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close