Week van OMF #40-2022

En toen zaten we alweer in de volle eerste week van oktober. Of nouja, die is zelfs voorbij beter gezegd. Het was een bomvolle week met twee hele volle kookdagen, diverse afspraken en eindelijk zat ik weer eens een volledige dag op kantoor bij Hashtag Workmode. Normaal gesproken studeer ik altijd op vrijdag, maar dat ging afgelopen week helaas niet lukken en ergens vond ik dat best wel prima. Er was in ieder geval een hele goede reden om op kantoor te zijn!

IMG 2724

Maandag

De week begon met een kookdag. Er stonden 10 recepten gepland voor twee dagen, dus het was echt even doorbeuken. Ik ging direct boodschappen doen nadat ik Vic naar school had gebracht en dook daarna de keuken in. Alles liep gelukkig volgens schema.

IMG 2764

Qua energie lag ik er een beetje af deze week. Ik besloot de studeeravond van maandag dus maar te verplaatsen naar de bank.

IMG 2765

Om 21.30u kwam er nog een levering binnen van BBQuality. Fijn, daar zat ik op te wachten namelijk. Ik ging dus nog heel even de keuken in om het vlees te marineren. Voordeel van (weer) thuis werken.

IMG 2766

Dinsdag

Kookdag numero 2! Die verliep hetzelfde als maandag. Doorbeuken dus. Vic wilde uit school bij een vriendje spelen en dat kwam stiekem wel even goed uit.

IMG 2776

Van Llaurat kreeg ik onwijs leuke foodpost uit Valencia. Ik heb een sinaasappelboom bij ze geadopteerd en als welkomstcadeau kreeg ik allemaal Spaans lekkers. Ik zal binnenkort even een artikel wijden aan het adopteren van een sinaasappelboom. Vind het zo’n leuk concept namelijk!

IMG 2780

Woensdag

Mijn mamadag begon met een bezoekje aan de kapper met deze geit. Cody’s haar was zó lang geworden dat het alleen maar in zijn ogen hing, dus het moest er echt even vanaf. Stiekem vind ik lang haar hem wel leuker staan.

IMG 2781

Bij Action haalden we, op verzoek van de kleuter, wat knutselspullen en uiteraard gingen we daar direct mee aan de slag toen we thuiskwamen.

IMG 2782

Bééldig.

IMG 2786

Hele mooie foodpost van BK: een braadpan van 28 cm breed. Mazzelaartje.

IMG 2787

Donderdag

Donderdag had ik een afspraak in Haarlem, maar het had helaas wat voeten in de aarde om daar te komen. Het was zo druk op de weg! Uiteindelijk deed ik er bijna twee uur over, foei.

IMG 2788

Maar de afspraak was heel leuk en daarna sloot ik af met een gezellige lunch bij Borski. 

IMG 2804

Eenmaal thuis ging ik nog gauw even aan het werk, ik had een telefonisch interview en daarna haalde ik de jongens op. Tijdens het koken maakte ik nog even een Toblerone cheesecake.

IMG 2807

Vrijdag

Bij Hashtag Workmode hadden we een bakwedstrijd. Degenen die meededen moesten iets maken met Toblerone.

IMG 2809

Eén groot feest tijdens de lunch, haha. Zo gezellig; we waren met acht/negen meiden ofzo.

IMG 2810

Ik deed mijn naam eer aan, gelukkig – hahaha!

IMG 2812

De rest van de middag was ik gewoon aan het werk. Saai werk ook: de administratie van Q3.

IMG 2818

Omdat ik overdag aan het werk was, had ik helaas geen tijd om te studeren dus ik dook ’s avonds de boeken nog even in.

IMG 2821

Weekend

Dit weekend was ik even helemaal offline. Het was het eerste weekend in maanden dat er helemaal niets op de planning stond en dat was ZO fijn. We begonnen de zaterdagochtend met het kijken van de kwalificatie F1.

IMG 2837 

Er werd afgelopen week véél geknutseld, zo ook door Cody. Alle buisjes glitters gingen erdoor, maar het kind was helemaal gelukkig.

IMG 2842

Aan het einde van de ochtend was het tijd voor zwemles en samen met Vic kocht ik bij Daka een padelracket. ’s Middags gingen we naar het winkelcentrum omdat daar een 3-jarig bestaands feestje zou worden gevierd, maar dat viel ontzéttend tegen. Gelukkig waren er oliebollen.

IMG 2845

En daarna gewoon weer aan de knutsel.

IMG 2849

Gisterochtend startte met de F1 race vanuit bed en daarna was het tijd voor de wekelijkse wandeling. 

De rest van de middag deden we vooral heel weinig, heel fijn.

Aankomende week is een beetje vergelijkbaar als ik zo in mijn agenda kijk. Ik heb twee kookdagen gepland, diverse afspraken in de agenda staan en ben één dag in Amsterdam te vinden. Verder ga ik ook weer twee avonden padellen – zo fijn. 

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close