Week van OMF #04-2018

Gooooodmorning! Het is weer maandagochtend en dus tijd voor een nieuwe Week van OMF. Aankomende week wordt een hele gekke week maar voor het zover is kijk ik eerst nog even terug op afgelopen week. En die was eigenlijk heel fijn! Ik deed het werktechnisch iets rustiger aan, ik merkte dat mijn lichaam en geest dat echt even nodig hadden en aangezien het de komende weken al hectisch genoeg wordt vond ik het ook wel even prima. Het was wel een leuke week! Ik lunchte drie(!) keer buiten de deur afgelopen week, ontmoette veel leuke mensen en spendeerde veel tijd met Vic die in een hele moeilijke week zat afgelopen week.

foto1 4

Maandag

Ik begon de week in ieder geval met een fijn ontbijtje. De avond van te voren maakte ik een ‘weight watcher-proof’ appeltaart en daar at ik een stukje van met Skyr en blauwe bessen.

foto2 4

Prima bodempje voor een lekkere workout in de ochtend.

foto3 3

Vervolgens reed ik naar Amsterdam voor een lunch met mijn foodievriendinnetjes bij Dignita. Het was zó gezellig en het eten was erg lekker. Ik koos voor de courgette-kikkererwtenfritters met gepocheerd ei en haloumi.

foto4 4

Toen ik naar de auto liep trof ik hem zo aan. WTF! Voor me zat de stoep, achter me stond een busje half achter de auto geparkeerd. Chauffeur nergens te bekennen… Kak. Uiteindelijk heb ik de auto op de stoep gereden en daar met heel veel steken weten te draaien zodat ik voorzichtig tussen het busje en een bloembak door weg kon rijden. Door dit soort stommiteiten ben ik echt blij dat ik niet in Amsterdam woon.

foto5 4

Eenmaal thuis gek doen met Senna en Vic.

foto6 4

En ’s avonds werden de boodschappen nog bezorgd, halelujah. Vooral Vic was er blij mee zoals je ziet (wie spot ‘m?).

foto7 4

Dinsdag

Vic zit momenteel in een vrij heftige sprong en was de hele week niet zichzelf. Heel hangerig, veel huilen, snel boos worden etc. Enorm vermoeiend voor hem, maar ook zeker voor ons. Thuiswerken it is dus op dinsdag.

foto8 4

Leuke/lekkere foodpost van Tony’s Chocolonely: hun nieuwe paasreep. Vind hem lekker maar haal de citroen er niet echt uit.

foto9 4

Een broodje ging er gelukkig wel in bij Vic. Lekker smeren met chocoladepasta van De Kleine Keuken.

foto10 3

’s Middags kocht ik bij Mediamarkt een Fitbit! Ideaal want hij synct met mijn Weight Watchers dagboek en zet dus automatisch activiteit om in activity points. Hoera.

foto11 4

Woensdag

Zo naar om hem wakker te maken als ‘ie zo lekker ligt. Hij was weer in slaap gevallen in ons bed, gebeurt zelden.

foto12 4

Ik ging woensdag even de stad in met Vic om te sale shoppen en besloot uiteindelijk met hem te gaan lunchen bij Bagels & Beans. Vic werkte een kale bagel naar binnen.

foto13 4

En ik koos voor de oatie met gerookte kip, avocado en pesto – lekker!

foto14 4

’s Middags pakte ik een groot deel van mijn kledingkast vast in. Alleen de outfits die ik de komende twee weken misschien nog wil dragen hangen er.

foto15 4

Na het douchen ’s avonds deed ik een maskertje op – camoufleert zo lekker de wallen hahaha. Nee geintje. Ik probeer dit eens per week te doen en kan niet wachten om dit straks lekker in bad te kunnen doen.

foto16

OMF moest even uit de lucht omdat het tijd werd voor een groter hostingpakket. Altijd een beetje spannend maar gelukkig is het super snel en vlot geregeld.

foto17 4

Donderdag

Donderdag mocht ik weer op pad voor Gelderse streken, de laatste keer alweer. Deze keer toog ik naar Culemborg wat ik echt heel gezellig vond.

foto18 4

Ik vertel jullie binnenkort alles in de laatste Gelderse streekgids maar ik heb weer kennis gemaakt met zóveel leuke ondernemers. Topdag was het.

foto19 4

’s Avonds lag er weer post te wachten. Een boek over het verhaal van Tony’s Chocolonely. Super leuk!

foto20 4

Vrijdag

Na alle eterijen van donderdag was het vrijdagochtend tijd om te gaan sporten. Extra lang en extra intensief.

foto21 4

Dit dadel-notenbrood kreeg ik van Culemborgs Bakhuis mee donderdag – zo lekker. Ik nam een plakje na de training.

foto22 5

Foodpost van Lakrids: dropballen met een laagje chocolade in een speciale Valentijnsbox. Wat een luxe.

foto23 4

Lunchen deed ik met een wrap met daarop kruidenkaas, spinazie, tomaat en gekruide kipfilet. Het restantje kipfilet at ik zo los. Altijd zo fijn om aandacht te kunnen besteden aan de lunch!

foto24 4

Vervolgens ging ik lekker een eind met Senna lopen. Gek dat we straks weer moeten wennen aan een nieuwe buurt. Denk dat Senna niet weet wat ze meemaakt, haha.

foto25 4

FOODPOOOOST! Ja jongens en meisjes eindelijk is het zover: Ben & Jerry’s heeft twee vegan smaken naar Nederland gehaald. Het ijs is gemaakt op basis van amandelmelk. Jammer voor Tim trouwens.

foto26 3

Aan het einde van de middag hopte ik even langs de huisarts om mijn oren uit te laten spuiten. Eentje zat echt potdicht – zo naar!

foto27 3

Het lijkt niet zo maar Vic vindt het Ben & Jerry’s krat echt heel erg leuk, vooral als zijn papa hem erin rondzeult haha.

foto28 3

Van Tim kreeg ik een bosje bloemen toen hij thuis kwam – zo lief! ‘Omdat je het zo goed doet met werk, fit worden en mama zijn’. Aahw… liefste!

foto30 2

Weekend

Zaterdagochtend sprongen we in de auto richting een badkamerboer. We wilden kijken wat het ons zou kosten om in het nieuwe huis een toilet op de badkamer te laten installeren maar kwamen tot de conclusie dat we dit voor nu zonde van ons geld vinden. We willen de badkamer over een jaar of 1,5 – 2 sowieso helemaal laten verbouwen, dan kunnen we beter dán de toilet direct doen.

foto31 1

’s Middags dook ik (alleen) de stad in om cadeautjes te scoren en daarna streek ik neer bij Martins waar Nanda haar verjaardag vierde. Was heel gezellig!

foto33

Gisteren was een enorm productieve dag. We deden het huishouden en pakten weer een hoop spullen in. Ons huis is zo kaal aan het worden nu… Niks an! Ik lunchte met een kommetje Alpro ‘yoghurt’ met mango, blauwe bessen en een schepje cruesli voor de crunch. De rest van de middag was ik aan het werk!

Was ‘m weer voor deze week. Aankomende week wordt hectisch en gek. Vandaag ga ik naar Haarlem op kraamvisite bij de knappe Merlijn van Pauline en daarna rijd ik door naar Amsterdam voor een leuke afspraak. Ik moet nog even wat puntjes op de i zetten qua werk voor de komende weken en woensdag ga ik met mijn schoonzusje naar Primark. Donderdag krijgen we dan eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis! Wel pas aan het einde van de middag maar overdag breng ik Senna weg, doe ik (klus)inkopen, laad ik de auto vast in etc. En dan gaat de gekte beginnen… Heel veel zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Dorien says:

  Wat een leuke week :)
  En wat ben ik blij met de vegan Ben en Jerry’s, want vegan ijs is ook voor lactose gevoelige mensen heeeeeel fijn (eindelijk ijs zonder buikpijn ;)
  Wat lief dat Tim een bloemetje voor je kocht!
  Heel veel succes met de eerste klus/verhuis dingen deze week :)

 2. Anique says:

  Heel leuk dat jullie donderdag ook de sleutel krijgen! Wij krijgen donderdag ochtend om 9.15 bij de notaris de sleutel van ons eerste huis samen. Begrijp compleet wat je bedoelt met klussen en verhuizen in combinatie met gezond eten. Voor mezelf heb ik gezegd dat het klussen (en met zware zakken van 25 kg de trap oplopen) wel een redelijke workout is. Daar focus ik me dus de komende tijd niet op. Heel veel plezier met het klussen en verhuizen!!

  1. Sabine Author says:

   Haha, ik focus me inderdaad ook niet op trainen de komende weken. Veel succes vanaf morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close