VIv’s Eetoverzicht #40-2022

Ja goedemiddag en welkom bij een hártstikke ongeorganiseerd eetoverzicht. De afgelopen week was het een rommeltje bij ons en bekeken we zo ongeveer per dag wat we zouden gaan eten. Doordat ik een dagje extra vrij was die lekker vol ingevuld werd, doordat Tobias een paar dagen van huis was, doordat we allebei niet echt tijd hadden om boodschappen te doen maar ook nog wel het een en ander in huis hadden… Nou ja, daardoor zo ongeveer. En het was helemaal prima maar ik at wel drie keer nasi. Wat wél een dikke aanrader is, is de soep die ik vrijdagavond maakte. Want ook al schijnt die zon heerlijk momenteel, ik ben echt wel in de mood voor lekkere herfst-soepen hoor!

Zondag

Ik kwam zondagmiddag thuis van een weekendje weg en ons huis zat vol met vrienden van Tobias. Rond etenstijd was ik van plan voor iedereen te koken maar er werd al vrij snel pizza geopperd. Prima plan mannen, ik regel het wel even. En ook voor mezelf. Ik at een vierkazen-pizza en hoewel veel mensen fan zijn van die dikke bodems, mag het van mij toch gewoon zo’n dunnetje van Dr. Oetker zijn. Vind ik het allerlekkerste! Leuk geprobeerd, zo’n uitstapje ;-)

Maandag

Ik was vrij en trok de hele kelder en zolder leeg om eens flink te organiseren en weg te gooien. Ook mijn kledingkast onderging een metamorfose. Voor dit hele verhaal moest ik even vuilniszakken halen en toen besloot ik gelijk iets mee te nemen voor het avondeten. Het moest iets zijn wat snel in elkaar gedraaid kon worden want Tobias moest op tijd weg in verband met zijn werk dus het werden gebakken mini-krieltjes en een salade met makreel. 

Dinsdag

Dit stond eigenlijk vorige week al op de planning maar het schoof door naar deze week. Zoete aardappel stamppot met broccoli, zongedroogde tomaatjes en geitenkaas. Een lekker ander stamppotje dan die met boerenkool en lekker smeuïg door de geitenkaas die er doorheen gaat.

Woensdag & Donderdag

Tobias kookte woensdag en daarmee ook gelijk al voor donderdag. Een flinke pan nasi met komkommer, een gebakken eitje en satésaus. Ik geef soms les op donderdagavond dus toen ik thuis kwam hoefde ik het alleen nog maar op te warmen, ideaal.

Vrijdag

Ik maakte vrijdag een lekkere soep van wortel en pastinaak, met erin een flinke dot kwark (of Griekse yoghurt, het is maar net wat ik in huis heb). Een volle pan dus ik denk dat we er vandaag ook nog van gaan eten. Erbij bakte ik naanbrood af. 

Zaterdag

Ik arriveerde gisteren rond etenstijd bij mijn ouders en kon gelijk aanschuiven. Mijn moeder had ook nasi gemaakt en daarbij een volle pan gehaktballen want het gehakt moest op en ik vond dat alleen maar een heel goed plan. Ik maak ze niet vaak die gehaktballen, maar vind het hartstikke lekker. 

Voor de komende week gaan we de boel maar weer eens even organiseren ;-)

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close