Viv’s Eetoverzicht #43-2021

Onze eetweek begon makkelijk, en eindigde makkelijk. Zo hadden we afgelopen zondag namelijk veel zin om iets te bestellen omdat we een volle dag hadden gehad met bezoekjes van opa en oma en daarna vrienden. Héél gezellig, dat is een ding wat zeker is. Maar koken zat er even niet meer in. En gisteren ook niet, ik was namelijk behoorlijk gesloopt na een intensieve ochtend. De rest van de week kookte ik wel en waren het eigenlijk best wel hele gezonde maaltijden. Dat wat je van me gewend bent eigenlijk, maaltijdsalade’s, lekker fris en niet te zwaar. Ga ik goed op!

Eetoverzicht Vivian week43 1

Zondag

Ja we bestelden dus. En het was Tobias’ idee om een pokébowl te bestellen ik denk dat je me daar wel voor wakker kunt maken. Ik vind dat zó lekker. Ik stelde hem zelf samen, dus de variant hierboven zit vol met de dingen waarvan ik vind dat ze erin moeten zitten; mango, zalm, avocado, komkommer, wasabimayo… Bakkie ging helemaal leeg.

Eetoverzicht Vivian week43 2

Maandag

Ik had alles in huis om dit nog te maken. Stond nog op m’n lijstje namelijk maar het werd telkens uitgesteld. Dus maandag maakte ik dit gerecht van Ottolenghi. Bloemkool met een mosterd/dille/kappertjes dressing, cherryotomaatjes en veldsla. Favoriet! En met een tartaartje erbij. Die spotte ik bij de supermarkt in de aanbieding en daar had ik nou eens heel veel zin in. Ben niet zo’n mega vleeseter, maar een tartaartje vind ik erg lekker.

Eetoverzicht Vivian week43 3

Dinsdag

Dit is een mooi voorbeeld van een maaltijd die ik in elkaar gedraaid heb met wat er nog in huis is, maar wat óók helemaal in mijn straatje past. Het is een rijstsalade met tonijn uit blik, witte kaas, groene olijven, rode ui, cherrytomaatjes en veldsla. Met wat olijfolie en peper en zout.

Woensdag

Woensdag Restjesdag. We aten allebei de restjes van maandag en dinsdag deze avond. Moest eerst op!

Eetoverzicht Vivian week43 4

Donderdag

Mijn ouders kwamen zondag lunchen en mijn moeder had wat lekkere dingen gehaald bij de supermarkt. Zo hadden we de afgelopen week wel heel veel beleg in huis waaronder een paar bakken hummus. Tobias stelde voor om dat te gebruiken bij het avondeten; falafel met couscous en hummus. Goed idee Tobias.

Eetoverzicht Vivian week43 5

Vrijdag

Ik bakte vrijdag een hartige taart voor OMF! Lekker was ‘ie, en het was gelijk ons avondeten. Een paar punten ervan en we zaten vol. Kwam goed uit want de vrijdagen zijn bij mij vaak druk dus dan is het fijn als ik al wat gemaakt heb.

Eetoverzicht Vivian week43 6

Zaterdag

We organiseerden zaterdag een Buddycompetitie bij de Barbell Club en daar deed ik zelf ook aan mee. Drie workouts in een ochtend, ik was ge-sloopt. ’s Middags deed ik nog boodschappen voor het etentje vandaag, ik liep nog even snel de markt op voor wat verse vis en daarna ben ik samen met Louie op de bank geploft. Koken was gewoon geen optie meer. Gelukkig had ik een tomatensoepje in huis :-)

Vandaag dus wel lekker de keuken in! We krijgen vrienden te eten en daar heb ik weer allerlei lekkere dingen voor gemaakt. Ik hoef straks nog maar een paar kleine dingen te doen en dan schuiven we lekker aan tafel.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close