Viv’s Eetoverzicht #12-2022

Soms loopt je dag even niet zoals gepland. En dat zullen de mensen met kinderen herkennen ;-) Ik stond er het afgelopen weekend alleen voor en dat vond ik héél gezellig, zo samen met Louie. Lekker naar de markt samen voor een lading aardbeien, een drankje op het terras met zijn twee en we hobbelden door naar de bakker voor wat halfjes brood. Maar het is ook een organisatie en alles moet om zijn (eet-, drink- en slaap)planning heen. Ik vind mezelf er behoorlijk goed in hoor maar je voelt ‘m al aankomen; mijn eetoverzicht moest vandaag even op een later moment geschreven worden. Er hadden andere dingen prioriteit :-) Hoe dan ook, we hebben een prima eetweek achter de rug. Niet bijzonder, wel lekker en vooral ook praktisch. Ik kookte namelijk twee keer voor twee dagen, een keer bewust en een keer onbewust. Maar het kwam goed uit want er zaten wat drukke avonden bij. Zorgde er overigens ook voor dat de vriezer opengetrokken werd en ik wat minder tijd spendeerde in de keuken. Het leven van een (gezellig) druk gezin vraagt nu eenmaal soms om diepvriespizza’s!

Vivian Eetoverzicht week12 1

Zondag

En om krulfriet. Want dat is ook een dikke hit bij ons sinds we hebben ontdekt dat friet uit de oven eigenlijk best oké is! Niet alle merken hoor, maar deze favoriet is heel krokant en smakelijk. Erbij wat appelmoes en Madsauce, de lekkerste frietsaus als je het mij vraagt.

Vivian Eetoverzicht week12 2

Maandag & Dinsdag

Dit bordje maakte ik niet volgens planning, maar het had er zo eentje uit mijn planning kunnen zijn want het paste allemaal erg lekker bij elkaar. Het is een couscoussalade met een lading avocado, witte kaas, gele paprika, gerookte kip, walnoten en mosterd/dilledressing. Zoals altijd gok ik maar wat met de hoeveelheden en ik had weer eens genoeg voor twee dagen. De tweede dag bakte ik er trouwens nog wat falafel bij.

Vivian Eetoverzicht week12 3

Woensdag & Donderdag

Deze maaltijd stond wel op de planning voor twee dagen. Ik wist dat het een flinke hoeveelheid zou worden namelijk. Het is een vegetarisch (onbewust, gewoon heel lekker) stoofpannetje met aubergine, aardappel en kikkererwten. En nu zou je kunnen zeggen; je hebt er al aardappel in zitten, waarom dan ook nog rijst? Omdat dat gewoon heel lekker is. En het was een klein beetje pittig dus de rijst blust dan een beetje.

Vivian Eetoverzicht week12 4

Vrijdag

Vrijdag was een dag waarbij mijn werkdag verschoof naar de avond. Dus toen Louie om een uur of zeven lekker lag te snurken, deed ik even makkelijk en liet Unox voor me koken. Deze gevulde tomatensoep, met ballen en pasta, at ik voor het eerst en vond ik eigenlijk best wel een hitje. Vult goed en lekker van smaak. Kon ik na het eten van dit soeppie in ieder geval goed aan de slag!

Vivian Eetoverzicht week12 5

Zaterdag

Het was weer zaterdag pizza-dag. Ik moet er van mezelf eigenlijk iets minder een gewoonte van maken maar het is gewoon zo makkelijk. En een guilty pleasure dus ja… Dan liggen ze ineens weer in m’n vriezer hè?! Nou ja. Wel lekker, deze met mozzarella, pesto en tomaatjes. Maar ik heb dus eerder een pizza-fase gehad zoals deze en ik denk dat ik er maar weer eens mee moet stoppen. Tijd voor andere lekkere avondmaaltijden in het weekend!

En daar beginnen we vanavond mee. Ik heb de boodschappen dus al in huis en de eetplanning is rond. Vanavond wordt het lasagne en ik maak een grote schaal zodat we er morgen ook nog van kunnen eten. Voor de rest van de week weer wat lekkere andere gerechten met onder andere een broccolisalade, pastasalade en een goud oud eenpansgerecht.

O, en vergeet niet Sab in de gaten te houden op Instagram want die is me toch een partijtje LEKKER AAN HET ETEN in the Big Apple… jaloers

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close