Viv’s Eetoverzicht #40-2021

Ik was vollédig in de veronderstelling dat ik weer flink gekookt had de afgelopen week. Maar nu ik zo mijn foto’s terugkijk, zie ik dat dat eigenlijk wel meevalt haha. We aten namelijk een paar keer buiten de deur, ik kookte een keer uitgebreid waardoor we de volgende dag daar nog een keer van konden eten, Tobias kookte een keer en afgelopen vrijdag maakte ik zó’n simpele maaltijd, dat ik het niet echt koken kan noemen. Maar, we hebben lekker gegeten de afgelopen week, dat is een ding wat zeker is :-) Voor de komende week zijn we ook al aardig op weg met de planning, want er staat nog wat in de koelkast wat echt op moet. Er gaat dus weer van alles gemaakt worden met de dingen die ik nog in huis heb. Zijn we daar ook weer vanaf!

 

Eetoverzicht Vivian week40 1

Eetoverzicht Vivian week40 2

Zondag

Wij spraken afgelopen zondag met mijn broer, schoonzus en ons neefje af bij Hotel Finch, hier in Deventer. Zij sliepen daar en wij hopten even langs om gezellig te borrelen. En bij een drankje hoort een lekker hapje. Nou, dat kunnen ze daar wel hoor. We bestelden deze Rendang Nacho’s. RENDANG Nacho’s jongens, en die waren goddelijk! Hebben we twee porties van gegeten. En brood met dippies.

Eetoverzicht Vivian week40 3

Maandag

Ik had al bedacht wat we zouden eten maandagavond. Maar toen ik thuis kwam had manlief al wat gemaakt en dat vond ik hélemaal prima. Komt mijn gerecht binnenkort wel weer terug op de planning. Hij maakte een couscoussalade met gegrilde groenten, hummus en cottage cheese.

Eetoverzicht Vivian week40 4

Dinsdag

Ik kreeg dinsdag een vriendin te eten en daar maakte ik onze old skool pasta voor. Eentje die Tobias en ik heel graag eten. Met zelfgemaakte saus met cherrytomaatjes. Erbij maakte ik ook nog een gebakken gnocchi salade met plakken tomaat, mozzarella, basilicum en verse pesto.

Woensdag

En dat was best veel inderdaad. Dus daar aten we woensdag nog een keer van.

Eetoverzicht Vivian week40 5

Donderdag

Ik vertelde vorige week al dat ik deze week een HelloFresh box bezorgd zou krijgen. Dat heeft helemaal niets te maken met een samenwerking hoor, puur met het feit dat een vriendin deze gratis bij mij kon laten bezorgen. Dus dat wilde ik wel eens proberen. Ik maakte donderdag het eerste gerecht met vegetarische runderreepjes, noodles en een lekkere Aziatische dressing/marinade. Ik vond het lekker, en het was veel meer dan verwacht. Ik was namelijk even bang dat het te weinig zou zijn toen ik de ingrediënten zag. En met limoen! Ik ben fan van limoen.

Eetoverzicht Vivian week40 6

Vrijdag

We hadden vrijdag vrienden op bezoek en rond etenstijd reden zij weer naar huis. Ik wilde bijna pizza’s in de oven gooien, of een nieuw HelloFresh gerecht gaan maken, maar ik bedacht me dat dit op moest. Verse ravioli met champignons, met kaassaus, geroosterde tomaatjes, verse basilicum en een beetje Pecorino. Dit neem ik wel eens mee als het in de aanbieding is bij de Appie. Verse pasta en verse saus voor iets van 2 euro geloof ik. Één plus één gratis in ieder geval. En dat is heel erg snel klaar. De ravioli kook je namelijk maar kort, en de saus warm je alleen even op. De rest maakte ik er snel bij dus ik was met 10 minuten klaar.

Eetoverzicht Vivian week40 7

Zaterdag

Gisteren hadden we aan het einde van de middag een klein evenementje in Apeldoorn en daarna besloot ik met een vriendin even wat te gaan drinken. En als je dat rond etenstijd doet, dan bestel je daar wat lekkers bij. Hele gerechten hoeven van mij dan vaak niet, maar zo wat uitkiezen van de borrelkaart vind ik altijd heel lekker. We kozen voor zelfgemaakte focaccia met kruidenboter (vond het brood wel erg zoet, en de kruidenboter erg zout) en aioli, een flamkuchen met geitenkaas en tomaatjes en héle lekkere chorizokroketjes.

Vanavond moet ik echt weer een HelloFresh gerecht gaan maken want ik weet niet hoe lang alles goed blijft (ik denk dat het o.a. om deze reden misschien niet zo goed voor ons zou kunnen werken, zo’n box met verse gerechten). Even checken welke als eerste moet en dan hoop ik dat we morgen en overmorgen de andere gerechten op kunnen maken. Voor de rest van de week bedenk ik nog even wat het gaat worden maar ik zit weer op zo’n punt dat er van alles in huis is, en dat ik dat eerst wil opmaken voordat ik weer een lading boodschappen haal.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close