Sab’s Eetoverzicht #40-2021

As we speak zitten Tim en ik nog met onze billen in Dublin. We zijn hier op uitnodiging/in opdracht van Tourism Ireland. Nu het reizen eindelijk weer een beetje mogelijk is, heb ik ook echt weer zin om reisinspiratie met jullie te delen. In dit eetoverzicht zie je in ieder geval twee dinertjes uit Dublin voorbij komen, maar de rest van de week was ik gewoon thuis. We aten een aantal sushi-achtige gerechten, ik scharrelde een maaltje bij elkaar in de vriezer en nam twee gerechten mee van kantoor naar huis.

zondag 1

Zondag

We begonnen de eetweek met Thuisbezorgd; dat is eigenlijk wel vaste prik de afgelopen weken. Tim had zin in een pokébowl, ik niet zo zeer maar gelukkig konden we bij Pokébowl King ook lekkere sushi bestellen en ik koos voor een sushi wrap! Tikkeltje overpriced, maar wel lekker.

maandag 1

Maandag

We hadden nog wat sushi over van zondag en ik maakte op kantoor voor een campagne van VUNA heerlijke plantaardige sushi stacks, een soort sushi taartjes. Die gingen uiteraard ook mee om het avondeten mee aan te vullen.

dinsdag 1

Dinsdag

Oh maaannn, het eten van dinsdag was zo ongelofelijk lekker! Ik maakte Marokkaanse kip uit de instant pot, een eenpotgerecht met daarin kikkererwten, rozijnen en parelcouscous. Het recept komt eind oktober/begin november online; maar zet hem maar alvast op je lijstje.

woensdag

Woensdag

Ziet er uitgebreid uit zo op de tafel, maar het eten was eigenlijk heel simpel woensdag. Plaattaart met gegrilde aubergine en fetacrème (komt nog online!), salade en tomaat-pastinaaksoep.

donderdag 1

Donderdag

Hahaha – het eten van donderdag ziet er zó dramatisch uit; niet normaal. Het was een hele drukke dag, ik kwam behoorlijk gesloopt thuis en moest ’s avonds ook nog aan het werk. Ik had al besloten om de vriezer in te duiken voor het eten, maar daar vond ik niet zo heel veel bijzonders. Eén ding: de hashbrowns die je ziet zijn gemaakt van bloemkool, dus er werd wel iets van groenten gegeten – haha. Omdat niet alles tegelijkertijd in de Airfryer paste, aten we lekker ouderwets in etappes. Eerst wat aardappeltjes en bloemkool-hashbrowns, daarna een kroketje en tot slot nog wat kipnuggets en bitterballen. Niet een voor de boekjes deze nee.

vrijdag 1

vrijdag 2

Vrijdag

Vrijdag aan het einde van de middag vlogen Tim en ik naar Dublin voor een persreis. Morgen in Week van OMF gaan jullie hier meer over lezen, maar ik deel natuurlijk wel alvast wat we de afgelopen twee dagen hebben gegeten. We begonnen met een diner in The Green Hen, een Frans-georienteerd restaurant. Als voorgerecht had ik gamba’s in een pittige saus. Mijn hoofdgerecht bestond uit gegrilde kip met aardappelpuree, bacon en verse doperwten.

zaterdag 1

Zaterdag

Het avondeten van gisteravond vond plaats bij The Winding Stair. We hadden beide geen reuze honger dus gingen voor een hoofdgerecht. We aten hetzelfde: varkenswang met een scotch egg (ei in krokante vleeskorst), boontjes, cidersaus en pastinaakpuree. Het was lekker, het vlees was heerlijk mals maar voor mij was de saus echt veel te zout.

Ik heb het eetoverzicht voor aankomende week even gemaakt vanuit mijn hotelbed en ook de boodschappen heb ik vanaf die plek besteld. Toch handig dat dit allemaal kan tegenwoordig he? Het wordt een vrij normale week. We hebben wat lekkers van Crisp om te eten en Tim gaat aan het eind van de week twee dagen naar Duitsland met een vriend, dus ik denk dat ik vrijdag lekker makkelijk doe als ik alleen met de jongens ben.

Wij duiken nu Dublin nog even in, voor we vanavond weer terugvliegen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close