Viv’s Eetoverzicht week 10/2017

Goedemiddag deze zondagmiddag, wat is deze week weer voorbij gevlogen. Ik heb een lekker druk weekje gehad en meestal zorgt juist dat ervoor dat ik voor mijn gevoel echt door zo’n week heen knal. Maar, we hebben weer lekker en gevarieerd gegeten. Voor afgelopen maandag had ik eerder al bedacht wat ik wilde eten maar voor de rest van de week maakte ik maandagavond nog even een planning. En dat kwam weer goed uit want zo bedacht ik me donderdagochtend last minute wat we die avond zouden eten en toen realiseerde ik me dat ik nog even snel de slowcooker uit de kast moest trekken. Verder maakte ik iets wat ik zéker vaker ga maken en at ik gisteravond heerlijk makkelijk. Hieronder weer een nieuw eetoverzicht van mijn afgelopen week!

eetoverzicht wk10 6

Zondag

Vorige week vertelde ik dat ik vrienden ging helpen met klussen in hun nieuwe huis. Ik reed ’s ochtends al naar Woerden en ik was rond 19u thuis. Met een omweg via de Albert Heijn, want ik had absoluut geen zin meer om te koken. Manlief had net eten besteld en ik had zin in een pizza, zo’n verse. Ik nam de Tartufato met gerookte spekreepjes, mascarponesaus, provolone kaas, kastanjechampignons, oesterzwam, peterselie en tartufo olie. Prima pizza.

eetoverzicht wk10

Maandag

Tja, sorry voor deze foto. Waarschijnlijk had dit bruine prutje er in daglicht iets beter uitgezien en de foto is op de een of andere manier lekker gecropt. Anyhoe, het was wel lekker. Een tomatenlinzensoep waar ik ook nog aardappelblokjes in stopte. Vulde behoorlijk.

eetoverzicht wk10 2

Dinsdag

Wij zijn allebei heel erg fan van de Oosterse keuken dus een lekkere noedelsoep is dan ook zeker aan ons besteed. Deze vonden we erg lekker én is makkelijk en snel gemaakt. Favorietje en voor herhaling vatbaar!

eetoverzicht wk10 3

Woensdag

Even een makkelijk en licht maaltje want ik had die avond weer een fijne lange training. Deze zoete aardappelsalade heb je misschien wel eens eerder voorbij zien komen en maken wij dan ook met enige regelmaat. Heel lekker, licht en ook koud erg lekker te eten. Dus dit is er zo eentje die je de volgende dag ook als lunch kunt eten.

eetoverzicht wk10 4

Donderdag

Ik had een drukke dag donderdag en dat wist ik van tevoren, dus ik plande voor deze dag een slowcookermaaltijd in. Realiseerde ik me ’s ochtends alleen iets te laat waardoor ik nog even flink door moest werken met het snijden en hakken van alle ingrediënten. Maar gelukt! Ik maakte een Braziliaans vispotje, met witte rijst.

eetoverzicht wk10 5

Vrijdag

Vrijdag zat ik vooral veel achter mijn computer te werken maar ik had nog een recept op mijn lijstje staan dat ik prima tussendoor nog even kon bereiden. Na de foto was dit gelijk ons avondeten, recept komt binnenkort online.

eetoverzicht wk10 7

Zaterdag

Ik had eigenlijk bedacht dat we gisteravond iets uit de slowcooker zouden eten. Echter was ik vergeten vlees te halen en ’s middags had ik workout 17.3 van de CrossFit Open dus dat betekende dat we de hele middag bij CrossFit Apeldoorn te vinden waren. We hadden naderhand niet echt zin om te koken en eigenlijk, hadden we ook gewoon heel veel zin in een lekkere bak patat. Zoals altijd bestelde ik (ik wijk er echt zelden vanaf) een patatje mayo en satésaus met een frikandel speciaal. Perfect voor een zaterdagavond.

En straks ga ik weer boodschappen doen. Op de een of andere manier vind ik dat nooit erg (tenzij ik wat vergeten ben, net lekker sta te kokkerellen en dan het gas uit moet draaien om vervolgens nog even snel naar de winkel te hollen) en struin ik altijd door een supermarkt heen. Op zoek naar nieuwe lekkere (seizoens)producten of ingrediënten waar ik eens iets mee wil maken.

Maargoed, vanavond krijgen we twee eters en dat betekent dat ik weer lekker de tijd ga nemen om wat lekkers op tafel te zetten. Niet te moeilijk, wel lekker. Want natuurlijk heb ik al bedacht wat het gaat worden. En ik denk zelfs dat ik gelijk maar even bedenk wat het voor de rest van deze week gaat worden, dan heb ik het maar vast in huis.

Fijne avond!

 

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  De noedelsoep ziet er goed uit! Ideaal dat je het ook nog snel kan maken!

  1. Vivian Author says:

   Ja inderdaad écht eentje voor m’n favorietenlijst

 2. Britt says:

  Dat vispotje ziet er lekker uit! Haha, tomaten-linzensoep is nu inderdaad niet het meest fotogenieke, maar het lijkt me in ieder geval heerlijk!

 3. Sandra says:

  Ik heb gelijk het recept van de Noodlesoep opgezocht en op mijn lijstje gezet, jum! (al maak ik er dan een vegetarische versie van).
  En ik heb NU trek in patat

 4. Jasmine says:

  Aah wat lekker en wat een variatie! Ik kook meestal grote porties waardoor we iig 2 dagen inde week hetzelfde eten en de rest in de vriezer gaat.

  1. Vivian Author says:

   Ja goeie, bij ons is het vaak de volgende dag lunch ;-)

 5. Hoi Sabine

  kan ik ook inschrijven voor de nieuwsbrief?

  ik heb geen Facebook!

  groetjes, Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close