Sab’s Eetoverzicht week 06/2018

Het is zaterdagavond 20.30u dat ik dit eetoverzicht maak en dat doe ik inmiddels met vlekken voor mijn ogen. Ik mis serieus letters als ik naar mijn scherm kijk, haha. Zo’n verhuizing gaat je niet in de koude kleren zitten jongens, jeetje wat hebben we de afgelopen week enorm hard gewerkt. Ik heb dan wel geen stress ervaren (goede voorbereiding en planning is het halve werk!) maar mijn lijf en geest zijn doodmoe. Wel typ ik dit vanuit ons nieuwe huis en dat is een heerlijk gevoel. Ik neem jullie, als alles af is, mee in een housetour maar eerst is het tijd voor Sab’s Eetoverzicht. Eentje die echt bij een verhuizing past. Diepvriesmaaltijden en afhaaldinertjes. Weinig inspiratie voor jullie vrees ik, maar dat is het leven.

melanzane2

Zondag

Ik heb voor de hele week in mijn telefoon moeten terugkijken want ik had geen flauw idee meer wat we wanneer hebben gegeten. Het blijkt dat ik vorige week melanzane had uitgehaald, dit lag nog in de vriezer. Melanzane gemaakt met zoete aardappel en héél veel groenten. Was niet zo smakelijk meer maar ach, het vulde. En dat was eigenlijk ons voornaamste doel afgelopen week met het eten: vulling.

caponata

Maandag

Wat ook nog in de vriezer lag: Caponata! Ik at dit maandag met een flinke moot zalm. Lekker en zo klaar.

melanzane1

Dinsdag

Nog maar een keertje Melanzane. Voor Tim had ik noedels met gamba’s uitgehaald en omdat we merkten dat we na een volledige dag klussen echt een flink bord eten nodig hadden, besloten we de portie niet te delen. Melanzane dus.

pizza

Woensdag

Woensdag kwam vriendinnetje Nanda ons helpen. Na het klussen reden we terug naar ons (oude) huis en bestelden we pizza. We zouden eerst diepvriespizza’s eten (die hadden we namelijk nog liggen), maar uiteindelijk had vooral Tim meer zin om te bestellen. Okidoki! In zo’n week letten we daar totaal niet op.

erwtensoep

Donderdag

Onze lieve oma had een flinke pan snert voor ons klaargemaakt en dat kwam goed uit. Donderdag verliep namelijk niet alles volgens planning en raceten Tim en ik nadat we Vic van de gastouder hadden opgehaald weer terug naar het nieuwe huis. Vic legden we te slapen in een campingbedje en wij werkten gauw twee kommen snert naar binnen voordat we weer verder klusten.

mcdonalds

Vrijdag

McDonaaaaaald’s! Dit hadden we ruim van tevoren al afgesproken: onze eerste dag in het nieuwe huis werd ‘gevierd’ met McDonald’s. Mijn schoonzusje at gezellig mee. Excuus voor de wazige foto overigens.

thais

Zaterdag

Gisteren wilde ik pannenkoeken bakken. Ik had de kaas en spek al klaarliggen, het pannenkoekenbeslag gemaakt en toen bleek  dat mijn koekenpannen het niet deden op onze inductieplaat. Shit, dat had ik van tevoren even moeten testen haha. Change of plans dus. Voor Vic maakte ik tuna melts met kappertjes en pesto, wij bestelden Thais. Vandaag maar in de herkansing dus.

Goed, ik moet dus eerst even nieuwe koekenpannen hebben voordat ik weer echt kan koken maar die worden als het goed is vandaag bezorgd. Haha, wat een flater he. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om een eetplanning te maken maar het is wel mijn bedoeling om aankomende week weer lekker te gaan Weight Watchen dus volgende week hopelijk veel gezonde maaltjes in dit overzicht!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close