Sab’s Eetoverzicht #42-2021

Welkom bij ons ultieme vakantie-eetoverzicht hahaha. Afgelopen week waren we een midweekje in Zeeland en als wij op vakantie zijn betekent dat vooral heel makkelijk eten. We halen af, draaien iets in 10 minuten in elkaar, borrelen als avondeten en eten vooral heel weinig gezond. En weinig groenten. En ja, na een week zijn we dat ook echt wel zat, maar voor de geest scheelt het een hoop dat er over het avondeten niet/nauwelijks nagedacht hoeft te worden.

zondag 3

Zondag

We trapten onze eetweek af bij vrienden Ken en Annemie waar we met z’n allen eten bestelden. Beide gezinnen hebben twee jongens als kinderen dus met zijn achten aan tafel is het altijd gezellig. We bestelden bij FUZE Kitchen en ik koos voor een wokbox met kip-cashew en rijst.

maandag 3

Maandag

Maandagmiddag reden we richting Zeeland, een reis die voor ons 3,5 uur duurt. Flinke rit dus wel! Traditie op de eerste vakantiedag: patatjes halen. Die waren érg lekker van deze snackbar overigens. Ik nam zoals altijd een kroketje en sinds lánge tijd weer eens een frikandel speciaal.

dinsdag 3

Dinsdag

Mijn schoonmoeder en -zusje bleven twee nachten bij ons logeren in Zeeland en dus kookte ik een grote pan met old school macaroni. Die zie je bijna niet onder de ketchup en de kaas, maar het was er echt – haha.

woensdag 1 1

woensdag 2

Woensdag

We wilden uit eten gaan woensdag maar veel restaurants in de omgeving bleken dicht te zijn (is dat normaal op woensdag in de regio Nieuwvliet?!). We weken uit naar het restaurant op het park en dat bleek gelukkig heel prima te zijn. Helaas geen mosselen op de kaart, maar ik maakte het goed door bisque te bestellen, gevolgd door kabeljauw. De porties waren wel enorm trouwens, dus ik kreeg het niet allemaal op.

donderdag 3

Donderdag

Mijn schoonmoeder en -zusje vertrokken donderdag weer na de lunch en onze laatste avond in Zeeland brachten we door op de bank met een snackdinertje. We hadden behoorlijk wat in de (koel)kast liggen dus eind van de middag toverden we vast een stokbroodje met wat dips op tafel.

vrijdag 4

Vrijdag

Na wederom een flinke rit richting huis, deed ik ’s middags even een paar snelle boodschappen voor het weekend. We aten heel simpel vrijdag, want eigenlijk hadden we nergens zin in. Het werd goulashsoep met een stokbroodje met wat leftovers van het weekje weg.

zaterdag 3

Zaterdag

Voor gisteren had ik een restje Chinees uit de vriezer gehaald. Dat nam veel te veel ruimte in beslag namelijk en de zin om te koken was er nog niet. Kliekjesdag dus en Chinees smaakt opgewarmd ook nog altijd prima.

En nu gaan we weer even normaal doen. Even gewoon koken, groenten naar binnen werken en wat meer variatie aanbrengen in de eetplanning. Aankomende week gebeurt er weinig bijzonders, dus er zijn ook geen excuses. De broekriem mag weer strak(ker).

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close