Sab’s Eetoverzicht #15-2021

Na een heerlijk weekendje weg gingen we deze week weer over tot de orde van de dag. Zo ook met de eetplanning want zoals ik vorige week al zei, was het een hele normale week en moest ik gewoon zelf weer de keuken in. Iedere dag! Ik zou bijna niet meer weten hoe dat werkt, hahaha. Ik heb de afgelopen weken natuurlijk zoveel eten mee kunnen nemen van kantoor, dat ik er bijna aan moest wennen om ’s avonds weer te moeten koken. Hoe dan ook, ik vond het niet zo’n probleem. De eetplanning was gevarieerd en lekker.

zondag 1

Zondag

Zondagavond moesten we uit ons vakantiehuisje maar we besloten nog wel even met zijn allen te eten voordat we weer op huis aan gingen. Ik maakte een enorme pan spaghetti aangezien iedereen dat lekker vindt; de restjes gingen mee naar huis. Was overigens heel simpel hoor: gewoon een pot pastasaus, gehakt en een zak Italiaanse wokgroenten. Omdat we geen peper of zout mee hadden genomen gebruikte ik een beetje ontbijtspek voor het zoutje en maakten we het af met geraspte kaas. Uiteraard!

maandag 2

Maandag

De boodschappen waren laat maandag en ik was even vergeten dat ik voor het avondeten iets moest regelen. Oeps! Gelukkig hebben we altijd een vriezervoorraadje en ik liet Vic kiezen wat we gingen eten, dat vindt hij altijd leuk om te doen. Het werden uiteindelijk zoete aardappelfrietjes met spinazie a la crème en restjes kalkoenfilet die ook nog in de vriezer lagen. Prima gekozen hoor.

dinsdag 2

Dinsdag

Ik vroeg Tim of hij nog wat voorkeuren had voor de eetplanning deze week en dat had hij wel. We hadden al een héle poos geen kapucijnerschotel meer gegeten, een stók oud recept van OMF maar nog steeds eentje die we lekker vinden. We aten er gekruide aardappelpartjes bij.

woensdag 2

Woensdag

Voor de woensdag namen we twee verschillende dagen even samen wat betreft het avondeten. We zouden Caesar Salad eten en de jongens een restje spaghetti, maar mijn schoonzusje bleef uiteindelijk eten. De burgers die we later deze week gepland hadden maakten we erbij zodat we genoeg om te eten hadden. Mijn burger valt een beetje weg onder de kaas en ui zie ik, haha.

donderdag 2

Donderdag

Donderdag was de enige dag waarop ik eten mee kon nemen van kantoor. Ik maakte Mexicaanse taco’s (zonder pakje!) en nam de ovenschaal mee naar huis. Even opkrikken met kaas en het is nog prima te eten. De tacoschelpen zijn dan helaas niet meer krokant maar goed, dat is soms niet anders. Gelukkig smaakte het nog steeds!

vrijdag 2

Vrijdag

Een stamppotje stond ook op de planning afgelopen week. Ik maakte snijbonen stamppot met spekjes uiteraard en roerde er voor de smaak wat kruidenkaas door. We aten er een grove rookworst bij. Nog even een beetje winters comfortfood voordat het echt lente wordt. Al kan een stamppotje het hele jaar door wat mij betreft.

zaterdag 2

Zaterdag

Tijdens ons weekendje weg vorige week zouden we op vrijdag pannenkoeken eten maar uiteindelijk bakte Tim ze alleen voor de kindjes en bestelden wij als volwassene lekker eten. We hadden dus nog wat ingrediënten over voor pannenkoeken en die moesten wel echt op. Nu schaf ik de pannenkoeken even af voor de komende maanden, haha.

Ook aankomende week is nog een hele normale week en sta ik regelmatig in de keuken. Niet op kantoor, wel thuis voor het avondeten. Als ik de weersvoorspellingen zo zie dan belooft het iets meer richting de lente te gaan dus ik ga maar eens wat lenteproof recepten op tafel zetten. Waaronder sowieso witte asperges want die hebben we pas één keer gegeten dit seizoen en dat moet natuurlijk even omhoog. Vanavond eten we in ieder geval bij mijn ouders, gezellig.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close