Viv’s Eetoverzicht week 12/2017

Zo! Zijn we weer. Het was een beetje een gekke week vorige week. Sabine die prachtzoon Vic op de wereld zette, ik die Senna op ging halen omdat daar ook voor gezorgd moest worden en een drukke maandag met betrekking tot de lancering van ‘Reishonger’ zorgden voor een wat rommelig begin van de week. Maar, allemaal leuke dingen! De rust is weer een beetje wedergekeerd, Vic doet het goed, Reishonger ligt binnenkort in de winkels en mijn weekend is heerlijk rustig verlopen (bewust ingepland). Wat mijn eten betreft was het van alles wat. Zo hoefde ik zondag niet te koken en flanste ik maandag iets simpels maar heel lekkers in elkaar. Lees mee!

Foto 19 03 17 18 24 07 1

Foto 19 03 17 19 05 27 2

Zondag

Zondag brachten we Senna terug naar Tim en Sabine en hebben we gelijk Vic even mogen bewonderen (wát een droppie). Daarna reden we gelijk door naar Lage Zwaluwe waar we met mijn ouders, broer en schoonzus een hapje gingen eten bij een eetcafé op 50 meter afstand van het huis van mijn ouders. Lekker, en makkelijk. Als ik nog in Lage Zwaluwe had gewoond had ik zo naar huis kunnen rollen maar helaas, we mochten nog een eindje naar huis tuffen.

Ik at vooraf superlekkere gamba’s in knoflook en daarna koos ik voor spareribs.

Foto 20 03 17 19 15 59 3

Maandag

Maandag reed ik naar Nieuw Amsterdam om de voorbereidingen voor de lancering van Reishonger te treffen. Toen ik ’s middags weer thuis was heb ik nog lekker zitten werken en daarna had ik geen zin meer om de deur nog uit te gaan voor boodschappen. Ik maakte een spaghetti met wat ingrediënten die ik nog in huis had; verse spinazie, ontbijtspek, pecorino en truffelolie. Lekker!

Foto 21 03 17 18 54 42 4

Dinsdag

Ik deed vandaag mijn boodschappen en haalde voor het eerst falafel bij een supermarkt. Prima voor bij de couscous (met boontjes, zongedroogde tomaatjes, courgette, witte kaas en ras el hanout), maar zelfgemaakt is wel echt veel lekkerder.

Foto 22 03 17 18 28 46 5

Woensdag

Woensdag zit al bijna in mijn hoofd als ‘lichte-maaltijd-dag’ vanwege mijn lange training die avond. Ik maakte deze keer een salade van zoete aardappelblokjes met kerrie uit de oven, spinazie, spek, courgette en een dressing van appelazijn, olijfolie, kerrie en komijn.

Foto 23 03 17 20 34 49 1

Donderdag

Ik was laat thuis en at dus ook laat maar had wel veel zin in deze frisse pastasalade met appel, zongedroogde tomaatjes, komkommer en geitenkaas.

Foto 24 03 17 17 02 29 7

Vrijdag

Dit rommelige bakje lag even daarvoor nog in een ietwat andere vorm mooi te wezen op een bordje. Ik maakte deze garnalenburger met noodles voor OMF en het recept komt binnenkort online. Echt comfort food dit, heerlijk!

Foto 25 03 17 18 20 35 1

Zaterdag

Ik was van plan om een lekkere pasta te maken, maar toen ik Tobias aan de telefoon had en hij het woord ‘pizza’ noemde, heb ik er gelijk 2 bij de Appie gehaald. En ik nam ook een bak stroopwafelijs mee, vind ik echt het allerlekkerste ijs!

En vandaag gooi ik de slowcooker weer aan. Ik heb gisteravond al vlees uit de vriezer gehaald dus vanavond heb ik geen omkijken meer naar het eten. Straks bedenk ik ook nog even wat ik voor de rest van de week ga maken al is het deze week maar een half weekje. Volgend weekend ben ik namelijk voor OMF een paar dagen in Brussel dus sta ik zelf niet in de keuken. En daar volgt uiteraard nog een ‘Foodie in…’ artikel van, ik ben benieuwd wat het allemaal gaat worden.

Fijne avond! 

Join the Conversation

  1. Britt says:

    Ik ben benieuwd naar het recept van de garnalenburger!

  2. Julie says:

    Die pasta van maandagavond ziet er overheerlijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close