Sab’s Eetoverzicht #6-2022

Deze week was eigenlijk een beetje hetzelfde als vorige week: één etentje buiten de deur en voor de rest stond ik vooral zelf in de keuken. En zoals gewoonlijk gingen we met het avondeten weer alle kanten op. We aten oerhollands, een oude favoriet van vroeger, ik maakte simpele noedels en aten een van de OMF-favorieten. Hoe meer variatie er in een eetweek is, hoe geslaagder ik de week vaak vind. Afgelopen week zat dat dus wel goed.

zondag 1

Zondag

Pizzaaaaaa! Onze jongens ‘zeurden’ al de hele week of we pizza konden eten en aangezien Tim en ik allebei geen zin hadden om te koken zondag en we ook niet zo goed wisten waar we zin in hadden, bestelden we pizza. Stiekem vind ik het het toch het lekkerst om op zondag eten te bestellen.

maandag 1

Maandag

Een doen-met-wat-er-in-huis-is dagje maandag, zoals eigenlijk iedere maandag. Tim moest nog langs de supermarkt dus ik vroeg hem om wokgroenten en kipdijen mee te nemen. Van kantoor nam ik lekkere noedels mee en ik fabriceerde er zelf een pindasausje bij. Zo in elkaar geflanst en altijd lekker.

dinsdag 1

Dinsdag

Op dinsdag moet het eten zo snel mogelijk klaar zijn. Tim is om half 6 thuis en om 18.00u moet Vic naar karate. Ik koos voor een populair gerecht op OMF: de romige tomatengnocchi met burrata. De saus maakte ik ’s middags al dus ’s avonds hoefde ik alleen de gnocchi nog 2 minuten te koken en klaar. Lekker snel aan tafel.

woensdag 1

Woensdag

Stamppottentijd! Het was al even geleden dat we hutspot hadden gegeten dus dat zette ik op de eetplanning voor woensdag. Ik had geen zin om rookworst erbij dus ik maakte weer eens gehaktballen. Daar doe ik Tim altijd een groot plezier mee, haha.

donderdag 1

Donderdag

Een old school favoriet van ons, eentje die eens in de zoveel tijd voorbij komt hier: Foe Yong Hai. Ook zo’n lekker simpel en snel gerecht. Veel groenten, ei, en het lekkere Babi Pangang sausje van Conimex – haha. Ik blijf die het lekkerst vinden bij de Foe Yong Hai.

vrjidag

Vrijdag

We sloten de eetweek af met een soepje. Tomatensoep welteverstaan en daarbij maakte ik mijn makkelijke knoflookbrood met kaas. Dat was een aantal weken geleden een regelrechte hit op kantoor, dus ik maakte hem nog een keer voor thuis.

zaterdag 1

Zaterdag

Tim en ik hadden geprobeerd voor gisteravond een datenight met zijn tweeën te plannen maar we kregen de oppas niet rond. Dan maar met zijn viertjes op pad en dat was hartstikke gezellig. Voordeel van met kinderen eten is dat we dan altijd vrij vroeg gaan en dat je dan nog een hele avond hebt als je weer thuiskomt haha. We aten bij Loetje in Gorssel en uiteraard kozen we voor biefstuk.

Sinds de horeca weer open is ben ik er tot nu toe iedere week te vinden. Niet eens zo heel bewust trouwens, het is gewoon toevallig allemaal zo gepland. Aankomende week is dit weer het geval; deze keer gaan we uit eten met onze vrienden, zónder kids erbij. Of dat door kan gaan blijft tot het laatste moment natuurlijk spannend, maar voor nu gaan we daar wel even vanuit.

Qua avondeten kan ik het een en ander meenemen van kantoor naar huis. Morgen en donderdag staan er kookdagen gepland en bij de meeste gerechten hoef ik alleen nog ‘iets voor erbij’ te bedenken. Appeltje eitje dus aankomende week.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close