Achter de schermen: zo film ik mijn kookvideo’s

Altijd als ik kijkjes achter de schermen deel wordt daar onwijs positief op gereageerd. Of dit nou mijn week- of eetoverzichten zijn of artikelen over bijvoorbeeld het tot stand komen van een advertorial. Dat is fijn, ik vind het namelijk ook altijd erg leuk om jullie te laten zien hoe dat werken als blogger er nou eigenlijk uit ziet. Ik kan me goed voorstellen dat dit zo af en toe nog een flink grijs gebied is! Een belangrijk onderdeel van de blog maar zeker ook daarnaast is het OhMyFoodness YouTube-kanaal. Per week publiceer ik twee (kook)video’s en zo af en toe komen er specials voorbij zoals de OMF Adventkalender waarin ik 24 dagen lang iedere dag een kookvideo publiceerde. Een kookvideo duurt doorgaans tussen de 4 en 6 minuten maar er gaat véél meer werk achter verscholen dan je wellicht zult denken. En daarom leek het me leuk om jullie deze keer een kijkje achter de schermen te geven tijdens een filmdag. Hoe film ik mijn kookvideo’s, wat komt er bij kijken en wat is mijn set-up? In de onderstaande achter de schermen vlog laat ik je het hele proces van begin tot eind zien!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Renske says:

  Heel leuk om te zien! Ik ga binnenkort ook aan de slag met het maken van kookvideo’s als ambassadeur van Panasonic en heb zeker wat aan je tips! Bedankt! Liefs! Renske

 2. Maike - Kook Gewoon says:

  Wat leuk om te zien Sabine, wat een hoop werk!

 3. Leuk om te zien,

  Kleine tip wikkel je microfoontje niet zo om je bodypack kan de kabel erg slecht tegen.

 4. Margot says:

  Wat leuk om te zien! Mag ik vragen welke instellingen je gebruikt voor je camera? Ik heb ook een Nikon, maar op de een of andere manier blijf ik ruis houden op de donkere delen in beeld. Heel irritant!

 5. Daniëlle says:

  Wat leuk om eens te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close