Sab’s Eetoverzicht #44-2021

We bevinden ons momenteel in een feestweekend dus het is maar goed dat we op de doordeweekse dagen veel groenten naar binnen hebben geduwd. Cody was afgelopen vrijdag jaren en zowel vrijdag, gisteren als vandaag ontvangen we daarvoor visite. Ik weet niet hoe dat altijd bij jullie werkt: maar mijn zin om ’s avonds dan ook nog de keuken in te duiken is dan echt wel weg. We hebben vooral geleefd op taart, snacks en guilty pleasures als avondeten de afgelopen dagen – haha.

zondag

Zondag

We hadden zin om pizza te bestellen zondag maar geen behoefte aan die vette, Amerikaanse pizza’s van NYP die we doorgaans nemen. Voor het eerst bestelden we eten bij Roma in Apeldoorn. En hoewel je daar altijd prima kunt eten en de pizza’s echt wel smaakten, was het bestellen een kwestie van eens maar nooit meer. Ons eten werd bijna een uur te laat bezorgd en er kon nog geen excuus vanaf. Daarbij bestelden we een portie tiramisu als toetje maar die was a. veel te overpriced en b. waterig en smakeloos. Helaas.

maandag

Maandag

Maandag hoefde ik niet te koken want dat had ik zondag overdag al gedaan – ideaal. Ik maakte chili con carne en daar hoefde alleen nog wat rijst bij gekookt te worden. Lekker met een beetje geraspte kaas.

dinsdag

Dinsdag

Hutspooooot! Het was echt stamppottenweer afgelopen week en dus stond de eerste hutspot weer eens op tafel. Een vrij simpele variant met gebakken spekjes. Erbij aten we een braadworstje van Brandt & Levie die ik nog in de vriezer had liggen. Deze was gevuld met jalapeño en cheddar maar ik was niet heel erg onder de indruk. De pit ontbrak compleet namelijk, dat in tegenstelling tot de zelfde soort worstjes die bij BBQuality worden verkocht. Die vinden wij echt veel lekkerder.

woensdag

Woensdag

Voor de woensdag probeerde ik een recept van Allerhande; een traybake met orzo en gehaktballetjes. Ik vond het een heel leuk en ook lekker recept, maar de volgende keer voeg ik wel ei aan de balletjes toe zodat ze minder droog worden en kies ik voor andere groenten dan cavolo nero. In die groentenmix zaten echt nog harde stronkjes en dat vonden wij niet zo geslaagd.

donderdag

Donderdag

Een lichte maaltijd op tafel donderdag want we hadden allebei al vrij uitgebreid geluncht. Ik maakte Shakshuka met vegetarische chorizo van Garden Gourmet  en spinazie. Daarbij aten we een stokbroodje van de bakker.

vrijdag

Vrijdag

HIEPERDEPIEP! Cody was vrijdag jarig en natuurlijk wordt er dan een verjaardagsdiner op tafel getoverd. Mijn ouders aten gezellig mee en er stond een enorme stapel pannenkoeken op tafel voor de jarige job. Ik vergat wel bijna een foto te maken, vandaar geen foto van de hele stapel maar van mijn opgerolde pannenkoekje.

zaterdag

Zaterdag

De dag was gisteren verspreid gevuld met visite en mijn schoonzusje + zwager bleven uiteindelijk eten. We bestelden spareribs bij Ribs Company al koos ik voor een menu met hotwings. Daar at ik er trouwens maar een paar van op want jémig wat was het een enorme doos vol. Wel heel lekker!

Aankomende week is een redelijk normale week, op het feit dat ik de laatste dagen van de week alleen ben met de boys na. Als het goed is duik ik deze week wél de keuken in voor de laatste kerstrecepten dus daarvan gaat ongetwijfeld iets mee naar huis. Maar wat we verder doen… ik heb nog geen idee.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close