Sab’s Eetoverzicht #4-2021

Ik zou bijna de inleiding van vorige week kunnen overnemen in dit eetoverzicht. Zoals ik toen ook al zei leek afgelopen week namelijk heel veel op de week ervoor. Ik stond veel in de keuken voor Ohmyfoodness en dit betekende dat er iedere dag wel eten mee naar huis ging. De planning ging weliswaar een beetje op de schop gedurende de week, maar uiteindelijk heb ik niet lastminute nog iets moeten verzinnen en dat is natuurlijk fijn! Ons eten van afgelopen week was heel gevarieerd en vooral heel lekker.

zondag 3

Zondag

We begonnen de eetweek met patatjeeeeees. Want daar had Vic zin in en hij mag af en toe kiezen wat we eten, haha. Ik had méga veel zin in shoarma en koos dus, naast mijn vaste kroketje, voor een shoararol als snack. Zo lekker (en fout!).

maandag 4

Maandag

We eten de afgelopen tijd steeds vaker vegetarisch en dat is helemaal niet met opzet. Ik merk dat we gewoon net even wat meer vegetarische gerechten delen op Ohmyfoodness dan voorheen en dat resulteert in minder vlees in huis. We aten twee gerechten maandag: Orzo met geroosterde bloemkool en knoflookchampignons (dit recept komt in de membersomgeving) en gegrilde pompoen met ahornsiroop en feta.

dinsdag 4

Dinsdag

Als je snel naar de foto kijkt lijkt het alsof ik een plakje cake at bij een kom soep maar dat was het niet – haha. Ik maakte Boursin sodabrood en daarbij aten we mosterdsoep. Dat brood was overigens ongelofelijk lekker, het recept komt online op OMF.

woensdag 3

Woensdag

Een kleurrijk plaatje zo dankzij de doperwtjes. Tim en ik aten Kimchi Fried Rice maar dit was voor de kindjes veel te pittig. Zij kregen dus iets anders te eten, waaronder doperwtjes, maar het restantje doperwtjes ging op mijn bord erbij want ik ben dol op deze groente. Ik trok gemarineerde kippenpootjes uit de vriezer om erbij te eten. Weer een zakje minder in de vriezer!

donderdag 4

Donderdag

Donderdag was een kookdag voor de agenda en mijn vierde kookboek dus er ging echt weer wat mee naar huis. We aten brood als avondeten: gevuld Turks brood. En dat was echt méér dan genoeg dus we aten er verder niets bij.

vrijdag 4

Vrijdag

Kliekjesdag op vrijdag want er stond nog genoeg in de koelkast! Aardappelkoekjes met ham en kaas, nog een restje gevuld Turks brood, een beetje Kimchi Fried Rice… Genoeg om van te snacken.

zaterdag 4

Zaterdag

Ook gisteren besloot ik de koelkast in te duiken en ik maakte vooral veel restjes ingrediënten op die ik eerder deze week nodig had. We maakten er pasta mee en daarin zitten verschillende soorten vlees(waren) en champignons.

Het wordt bijna een beetje saai maar aankomende gaat ook weer van hetzelfde zijn. Zolang we nog niet lekker uit eten kunnen en ik vooral heel veel content met produceren voor Ohmyfoodness én moet koken voor de OMF Agenda 2022 en het nieuwe boek… spendeer ik heel veel uren in de keuken. En dat zie je direct aan mijn eetoverzichten. Vinden jullie hopelijk niet erg? Klein nadeel is misschien dat ik in de eetoverzichten niet kan linken naar recepten op Ohmyfoodness, maar tegelijkertijd krijg je al wel een sneak peek van alles dat komen gaat.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Ik krijg hier altijd zoveel trek van :D
    Dat gevuld Turks brood ga ik ook eens maken, ik eet redelijk vaak Turks brood, ik maak het warm en snij er dan punten uit, die ik beleg met jam. Maar zoals jij het doen lijkt me ook lekker :)

    1. Sabine Author says:

      Wij zijn ook echt dol op Turks brood! Eten het altijd met aioli, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close