Viv’s Eetoverzicht #11-2021

Nog een weekie jongens, en dan gaat de klok weer een uurtje vooruit. Ik kijk er al naar uit. En dat vandaag de lente is ingegaan vind ik ook een klein feestje waard. Met onze gerechten de afgelopen week zat ik al een klein beetje in de lente-richting, en ik maakte zowaar weer eens een foto van mijn avondeten bij daglicht. Een hele dikke hoera waard hoor. Hoe dan ook, we hebben een gevarieerde eetweek achter de rug. En deze was tegelijkertijd ook gebaseerd op een bestelling ‘bezorgde’ boodschappen. Iets wat ik normaal gesproken nooit doe maar vorige week heb uitgeprobeerd omdat ik eindelijk toegevoegd ben aan het adresboek van Picnic. En nee, er is geen samenwerking met Picnic. Maar ja, ik ben héél enthousiast over die app. Zojuist weer onze boodschappen besteld voor aankomende week.

Eetoverzicht Vivian week11 1

Zondag

Dit is inderdaad hetzelfde kiekje als vorige week, maar we aten dan ook nog een keer hetzelfde. Er was veel over, en zoals het een moeder betaamt stopt ze dan alles in een bakje voor haar kind :-) We aten dus nog lekker een avondje Grieks.

Eetoverzicht Vivian week11 2

Maandag

Dit is er eentje uit de oude doos. Ik maakte dit recept voor OMF, alweer 5 jaar geleden, en ik besloot het weer eens te maken. Lekker fris met o.a. limoen, witte kaas en komkommer. Dit is het recept.

Eetoverzicht Vivian week11 3

Dinsdag

Ik had een race tegen de klok dinsdag. Ik was ontzettend druk dus gelukkig stond er een simpel gerecht op de planning. Tobias maakte het voor me en ik at het achter m’n computer op. Een pizza uit de pan met tomaat, geitenkaas, kappertjes, olijven en rucola.

Eetoverzicht Vivian week11 4

Woensdag

Had er weer eens zin in, een lekkere bowl met gerookte kip, radijsjes, komkommer, mango, sesam, gebakken ui en een dressing van chilisaus en sesamolie.

Eetoverzicht Vivian week11 5

Donderdag

Ik maakte donderdag een lekkere rode curry met kipgehaktballetjes, cherrytomaatjes en broccoli. Er zat veel koriander in dit gerecht, heerlijk!

Eetoverzicht Vivian week11 6

Vrijdag

Ik ontdekte dat ik nog een pot gegrilde paprika’s had staan in onze voorraadkast en die haal ik meestal in huis voor dit gerecht. Ik plan het dan niet altijd in maar haal zoiets dan in huis zodat ik dat weer eens een keer kan maken wanneer het me uitkomt. Vrijdag was het zo’n dag, en ik had veel zin in pasta. Dus ik maakte deze paprika pasta met witte kaas en zwarte olijven. Een flinke hoeveelheid ook, dus er is nog over.

Eetoverzicht Vivian week11 7

Zaterdag

Hoewel ik voor zaterdagavond van alles in huis had om ’s avonds te eten, werd het toch dit. Want ja, een borrel met een vriendin gaat niet zonder happies. Al heb ik er niks aan gedaan hoor, en alleen wat verpakkingen opengetrokken. Dikke hit: de rijstzoutjes onderaan de foto. Dit noemen ze sushi krokantjes en die verkopen ze bij de Jumbo. Héél lekker!

Vandaag kook ik niet. Ik eet alleen vanavond en heb nog een flinke lading pasta van vrijdag dus dat mag eerst opgemaakt worden. Voor de rest van de week is mijn planning al klaar én zijn de boodschappen besteld.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close