Sab’s Eetoverzicht #11-2021

Zoals ik vorige week al voorspelde was mijn eetweek afgelopen week inderdaad rommelig. Ik was twee avonden laat thuis en de verjaardag van Vic zat er ook nog eens tussen. Snelle maaltijden, comfort food, kliekjes en afhaal domineren het eetoverzicht van deze week. Zo zie je maar dat ook ik niet alles zo kan plannen dat ik ook nog iedere dag toekom aan gezond koken. Maar daar maak ik me dan ook nooit zo druk om, we halen het wel weer in – haha.

zondag 2

Zondag

Tim had zin om weer eens een kip te grillen en daar was ik het wel mee eens, dat hadden we inderdaad al eventjes niet meer gedaan. Ik maakte een simpele salade van de dingen die ik nog in de groentelade vond en we stopten dunne frietjes in de Airfryer. Perfect zondagsmaaltje.

maandag 2

Maandag

Nog een verzoeknummer op maandag: kip in kerriesaus! Ik kookte er wel wat sperzieboontjes bij want ik had behoefte aan iets groens. En bovendien vinden de kindjes, met name Vic, boontjes ook erg lekker dus 1 + 1 is twee. De kindjes eten altijd hetzelfde als wij zoals je ziet, alleen krijgen zij het in miniatuur. De kinderborden zijn van Liewood trouwens, daar komen anders vast vragen over haha.

dinsdag 2

Dinsdag

Ik had dinsdag onder etenstijd een afspraak staan in het ziekenhuis voor een MRI dus het was een beetje schipperen met eten ’s avonds. Voor kindjes en Tim had ik overdag al wat gekookt zodat zij konden eten zodra ze thuiskwamen. Ik warmde zelf een restje kip kerrie van maandag op. Ziet er direct wat minder smakelijk uit, zo gehusseld he?

woensdag 2

Woensdag

Het was Vics verjaardag woensdag en uiteraard moest zijn favoriete eten op tafel komen: pannenkoeken. Nu kwamen die pannenkoeken zo langzamerhand een beetje mijn neus uit en had mijn schoonzusje die met ons mee at er ook geen zin in. We bestelden dus pizza voor de volwassenen terwijl Tim pannenkoeken bakte voor de jongens. Prima bedacht zo.

Donderdag

Ik sloeg zowaar een keer het avondeten over donderdag. Om 15.00u had ik een afspraak bij de tattooshop en deze duurde tot 20.00u. De mannen daar vroegen wel of ik met ze mee wilde eten hoor, zo lief!, maar ik zat nagenoeg de hele dag vol van de taart en pizza woensdag dus het enige dat ik naar binnen schoof waren halverwege de middag twee boterhammen met avocado en pulled pork.

vrijdag 2

Vrijdag

We moesten overdag nog bedenken wat we wilden eten vrijdagavond en uiteindelijk werd het pasta, zoals zo vaak als we het nog niet weten. Op Tims verzoek werd het fussili met champignonsaus, die is bijna niet zichtbaar op de foto maar zat er echt, met extra champignons en spek.

zaterdag 3

Zaterdag

Een AGV’tje! Ik dook voor het avondeten van gisteren de vriezer in en daar vond ik een zak aardappelblokjes, bloemkool en vissticks. Vind het helemaal prima haha.

Aankomende week is het gelukkig wat normaler. Wel heb ik morgen en woensdag een opnamedag staan waarvan ik van de laatste geen idee heb hoelang deze duurt. Hoe we het die dag met het eten gaan doen weet ik niet, maar daar komen we vanzelf achter. De rest van de week is een hele normale week dus ik moet gewoon weer een planning maken.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close