Sab’s Eetoverzicht #9 – 2024

Mocht je me niet volgen op Instagram, dan heb je het grote nieuws waarschijnlijk gemist. Maar: er komt een nieuw Slowcookerboek aan. Wooohooo! Wellicht was het je al opgevallen dat er de laatste weken wel erg veel vegetarische maaltijden op tafel kwam hier in huis, maar dat heeft een reden. Ik ben namelijk bezig met het Vega Slowcookerboek. Een nieuw boek voor de slowcooker, met daarin 75 vegetarische recepten voor iedere dag.

Vandaar dat we zo lekker gevarieerd, vegetarische aan het eten zijn de laatste tijd, want gemiddeld maak ik zo’n 8 verschillende recepten voor het boek in een week. Als je mijn eetoverzichten wekelijks leest, heb je dus al een flinke sneak peek gezien van de inhoud van het boek.

Ook deze week stonden er weer lekkere maaltjes op tafel.

IMG 2544

Zaterdag

Ik moest even zoeken in mijn fotoroll naar de foto’s van vorig weekend, maar gelukkig waren ze er nog! Een vreemde combinatie op mijn bord wellicht op zaterdag, maar lekker was het wel! Pittige bombay aardappeltjes met een schep yoghurt om te blussen en daarnaast zelf gemaakte witte bonen in tomatensaus.

IMG 2548

Zondag

In mijn koelkast stond nog een restje ovenschotel met tonijn, aardappelen, sperziebonen en kaassaus dus dat warmde ik op zondag voor mezelf op. Aankomende week komt hiervan het recept op OMF, dan kun jij het ook thuis maken. Aanrader hoor, erg lekker recept is dit geworden!

IMG 2576

Maandag

Stamppotten zien er op zo’n groot bord altijd een beetje triest uit vind ik. Voor de looks kun je het beter in een leuke schaal serveren, maar goed. Het is wat het is, geen perfecte plaatjes hier tijdens het avondeten. We aten spinazie & doperwten stamppot en daarbij hadden we een visschaal. Daarop lagen verschillende soorten vis (gekocht op de markt), zodat de kinderen ook konden kiezen wat ze wilden.

Op mijn bord nu een panga spiesjes en -rolletje, maar we aten ook nog zalm en garnalen.

IMG 2585

Dinsdag

Een makkelijke maaltijd na de altijd drukke dinsdag. Het is dan zo fijn om alleen nog maar eten op te hoeven warmen of juist iets heel snels klaar te maken. Dinsdag aten we rode linzensoep met pitabroodjes met gekruide kip.

IMG 2599

Woensdag

Beide kinderen hadden woensdag een kinderfeestje en hoefden daarna niet meer te eten. Ik at zelf dus ook pas nadat zij werden opgehaald door hun vader. Ik warmde vega goulash voor mezelf op, lekker!

IMG 2633

Donderdag

Donderdag was een drukke werkdag en om 18.00u ging ik sporten, dus ik at pas laat. Ik heb nooit heel erg trek meer na het sporten, dus het werd een simpel maaltje. Ik had een hele bloemkool klaargemaakt met kerriesaus en daar at ik een deel van. Ik had geen zin om rijst of pasta te koken, dus in plaats daarvan stopte ik twee sneetjes zuurdesembrood in het broodrooster en die at ik met olijfolie.

IMG 2646

Vrijdag

Toen we alle drie thuis kwamen van werk en school/BSO hadden we allemaal zin in sushi. Aangezien het ook al tijden geleden is dat we dat hadden gegeten, besloten we lekker te bestellen. Genoten met z’n drietjes!

Komende week gaat er een beetje van hetzelfde uitzien. Ook dan staan er weer vier slowcookers twee dagen te pruttelen dus aan avondeten geen gebrek de komende week.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close