Week van OMF #43-2021

Na alle nachtjes weg, vakanties en perstrips was het weer even terug naar de normale gang van zaken afgelopen week. En wat was dat fijn! Ik had eindelijk weer eens een volledige studiedag op de planning staan, stond voor het eerst sinds lange tijd in de sportschool, volgde een hele leuke workshop van Bertolli en had een dag vol meetings. Ik heb me, zoals altijd eigenlijk, niet verveeld.

IMG 5098

Maandag

Na een week niet op kantoor te zijn geweest, was het echt een pakketjesparty. Er stonden behoorlijk wat dozen voor mijn deur te wachten! Via Instagram heb ik het allemaal laten zien, maar hierbij ook nog even kort.

IMG 5112

De Vegetarische Slager heeft een kookboek uitgebracht ‘VLEESCH’, met daarin plantaardige recepten gebaseerd op echte feestklassiekers. Heel leuk!

IMG 5114

KitKat Vegan is eindelijk in Nederland en heel eerlijk: ik proef het verschil nauwelijks. Top dus.

IMG 5116

Van Fairtrade Original kreeg ik een mooi koffiepakket. Zij betalen als eerste merk in de Nederlandse supermarkt de koffieboeren een Leefbaar-budget, dat erop gericht is om de koffieboeren een kwalitatief goed leven te laten leiden, met ruimte voor investeringen in de toekomst.

DSC7533

Van het merk Oliba kreeg ik hun bier thuisgestuurd voor een kleine Instagramcampagne. Heel tof: in het bier zit een vleugje olijf en daardoor kleurt het groen.

IMG 5127

’s Avonds gewoon weer aan de studie. Dat deed ik deze week sowieso veel trouwens, er staat een examen gepland aankomende donderdag!

IMG 5129

Dinsdag

Dinsdagochtend stapte ik in de auto en reed ik in 1,5 uur naar Bloemendaal waar ik een workshop van Bertolli bijwoonde. Bertolli heeft haar hele merk/productlijn aangepakt en gaat nu meer terug naar haar roots. Met echte, verse Italiaanse producten. En ik was echt enorm onder de indruk moet ik zeggen! De gemarineerde knoflookteentjes waren tóp.

IMG 5130

We bereidden gezamenlijk een uitgebreide lunch.

IMG 5135

En dat was allemaal ontzettend lekker. Pasta, bruschetta’s, risotto, pizza’s… de hele tafel stond VOL met lekkere Italiaanse gerechten. Geen straf hoor.

IMG 5136

Ik besloot mezelf niet al te vol te proppen want ik zou halsoverkop ’s avonds nog naar een diner moeten in Amsterdam. Daar werd ik over gebeld toen ik in de auto zat.

IMG 5137

Eeeennnn… dat bleek uiteindelijk TOCH weer niet door te gaan, oh jongens – de dinsdag verliep zó rommelig, maar daardoor had ik wel mooi tijd om de sportschool weer eens in te duiken. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik hiervoor twee keer per week overdag tijd voor ga inplannen. ’s Avonds ben ik vaak te moe namelijk.

IMG 5139

Ik wilde een foto maken van de mooie SissyBoy jurk die eindelijk (had ‘m in september al besteld) bij me binnenkwam, maar Vic gooide roet in het eten – haha. Jammer joh.

IMG 5147

Woensdag

Vic had woensdag studiedag dus we spendeerden de dag lekker met zijn drietjes. We startten rustig op met YouTube-filmpjes. Zie ze zitten die twee <3

IMG 5155

Maar daarna reden we voor de laatste keer dit seizoen naar de Apenheul! Die sluit binnenkort haar deuren en ik vond het een mooi moment om nog even te gaan.

IMG 5159

Daarna liepen we nog even naar de wilde varkens en herten in park Berg & Bosch.

IMG 5170

’s Avonds kroop ik op de luie stoel met mijn studieboeken. Ook wel eens fijn om niet aan tafel te zitten.

IMG 5173

Donderdag

De dag begon donderdagochtend heel spannend op kantoor… Nog geen idee waar dit van is trouwens.

IMG 5175

Maar daarna moest ik snel weer naar huis. Ik had een Live Event gepland staan via Teams, maar de WiFi op kantoor was niet snel genoeg. Vanuit huis werken dan maar. Vanuit daar nam ik ook deel aan de tweede meeting van donderdag.

IMG 5182

De Sinterklaasgekte is hier al losgebarsten, de kindjes krijg geen genoeg van de Pieten Sinterklaas Move.

IMG 5189

Na het eten kreeg ik knállende hoofdpijn, echt geen handige combinatie met twee kindjes en geen partner in huis. Dus nadat de kinderen in bed lagen ben ik in bad gegaan en keek de rest van de avond televisie op bed.

IMG 5191

De nieuwe estafettereep van Tony’s lag wel op me te wachten. Erg lekker deze, eindelijk weer eens een goede!

IMG 5192

Vrijdag

Na het wegbrengen van Cody reed ik door naar de sportschool waar ik een workout deed die anderhalf uur duurde, wow.

IMG 5193

Nadat ik thuis had gedoucht reed ik even naar kantoor waar ik e.e.a. moest regelen en ophalen. Daar lagen ook deze nieuwe vegan bites van Hands Off My Chocolate. De middelste smaken exact naar M&M’s en waren zo op, haha.

IMG 5195

En yaaaay, eenmaal thuis werd mijn nieuwe koffiemachine geleverd, zo fijn en lekker.

IMG 5198

Ook binnen: mijn nieuwe ereader. Die was het écht aan het begeven namelijk, maar dat mag ook wel na al die jaren en reisjes.

IMG 5201

Nog meer leuke post: mijn aanmelding voor de studie WO Bachelor Psychologie aan de universiteit, waaaah. Ik ga er nog meer over vertellen t.z.t., maar vanaf februari studeer ik aan de universiteit i.p.v. HBO. Zo spannend.

IMG 5208

Ik zat in een lekkere leervibe vrijdag dus ging ’s avonds nog even verder. Wel vanaf de bank.

IMG 5210

Weekend

Dit weekend maakte ik nauwelijks foto’s. Zaterdag was vriendinnetje Nanda er de hele dag en ’s avonds doken we op de bank met twee horrorfilms en Halloween-snacks. Was zo gezellig.

IMG 5211

Vanwege het verzetten van de klok begon de zondag al zeer op tijd en dus sprak ik ook wat eerder af met mijn moeder om te gaan wandelen. ’s Ochtends is het zo mooi in de Kroondomeinen. Zo rustig, het zonnetje kwam net op, overal ligt nog dauw.

De rest van de zondag besteedde ik aan spelen met de jongens en leren.

Aankomende week is het voor wat betreft werk een stukje rustiger, hoewel er voor vandaag een lastminute deadline en meeting tussendoor kwamen. Ik duik morgen hopelijk de keuken in voor een paar kerstrecepten maar ben donderdag en vrijdag zo goed als vrij. Donderdag omdat ik een examen voor mijn studie heb en vrijdag is Cody jarig. Oooh man, onze ‘koekie’ (zijn koosnaampje) wordt gewoon 2 jaar! We vieren ’s middags een feestje voor de opa’s en oma’s en zaterdag voor vrienden en andere familie. Twee dagen feest dus, hoeraaa!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close