Week van OMF #03-2018

Wauw, wat is het een drukke en productieve week geweest als ik mijn foto’s zo terugzie! Alles vloog ook (letterlijk) alle kanten op. Ik moest met Vic naar het consultatiebureau voor een reguliere controle maar ging ook met hem spelen in Monkeytown. Stond twee uur stil in de file vanwege de storm donderdag maar sportte afgelopen week ook vier keer. En ook heel fijn: we hebben vast onze vakantie voor aankomende zomer geboekt, ZOveel zin in! Een vrolijke Week van OMF deze keer.

foto1 3

Maandag

Normaal gesproken gaat Vic op maandag naar de gastouder maar nu moest ik met hem om 11.20u naar het consultatiebureau. We hadden de opvang dus een dagje verschoven. Meneer is weer helemaal goedgekeurd en er was niets te klagen. 72,3 cm en 9300 gram!

foto2 3

Toen Vic lekker op bed lag ging ik aan het werk, ook dat moet gebeuren. Nu ik nog maar 1,5 week aan werk te gaan heb is het nog best even aanpoten. De laatste loodjes zijn altijd het zwaarst he.

foto3 2

’s Middags trotseerden we het slechte weer om onze op maat gemaakte gordijnen op te halen bij Kwantum. Er zat geen stoeltje in de kar dus dan maar zo. Ging prima!

foto12 3

Tegelijkertijd even kijken naar potentiële vloerkleden. We hebben nog niets gevonden voor ons nieuwe huis, best lastig allemaal!

foto4 3

’s Avonds was het tijd om te trainen.

foto5 3

Dinsdag

Dinsdag was een filmdagje maar het was ZO donker dat ik genoodzaakt was mijn daglichtlamp te gebruiken. Is me prima bevallen eigenlijk, ga ik weer vaker doen.

foto6 3

Ik maakte zoveel lekkers dinsdag…

foto7 3

KIJK NOU! Alle recepten komen binnenkort online.

foto11 3

Ik haalde ook onze oude vriezer leeg zodat deze ontdooid en schoongemaakt kon worden. Mijn schoonzusje neemt hem van ons over.

foto9 3

Omdat ik best een stijf lijf had van het sporten de dag ervoor, deed ik ’s avonds relaxt yoga thuis. Het hele zweverige achter yoga vind ik niets, maar het rekken en strekken is top.

foto13 3

Woensdag

Via InstaStories vroeg ik jullie om tips met betrekking tot campings in Italië. Ik kreeg ZOveel tips maar deze campings werden het vaakst genoemd. Even een lijstje maken dus met de kosten en beschikbare data. Eén van deze campings hebben we uiteindelijk ook geboekt. Jaaaa, ZO veel zin in!

foto14 3

Monkeytown! Nu Vic zo klimt en klautert vond ik het een goed idee om met hem naar Monkeytown te gaan. Mijn schoonzusje ging gezellig mee en Vic vond het súper leuk. De ballenbak was een groot succes maar verder ook alles waar hij op kon klimmen. Kleine waaghals.

foto8 3

Hele mooie foodpost van het nieuwe merk ‘Green Saffron’: Indiase kruidenmixen zonder troep en een prachtig boek van de maker en bedenker van het merk. Had zoveel zin om met de kruiden aan de slag te gaan.

foto10 2

Maar in plaats daarvan mikte ik een buts groenten in de oven om te grillen voor de pizza ’s avonds.

foto17 3

En die pizza ging er bij Vic uiteindelijk ook bijzonder goed in.

foto16 3

’s Avonds was het weer tijd om te trainen! Ik krijg overigens regelmatig de vraag waar mijn tights van zijn: Reebok of Victoria’s Secret.

foto15 3

Donderdag

Donderdag moest ik voor de laatste keer op pad voor Gelderse streken maar dat bleek lastiger dan gedacht vanwege de storm. Voor me op de route lag uiteindelijk een gekantelde vrachtwachten, achter me een geschaarde bus. Ik wilde echt heel graag maar uiteindelijk moest ik na twee uur stilstaan toch rechtsomkeert maken, het lukt gewoon niet om verder te gaan!

foto20 3

Dan maar thuis aan het werk. Ik ben altijd een beetje van de leg als ik plotseling een ‘normale’ werkdag heb die ik niet zo had ingepland.

foto18 3

En aangezien ik niet in een restaurant zou lunchte fabriceerde ik zelf maar een fijne lunch in elkaar: restjes groenten met gamba’s, chilisaus en sojasaus.

foto19 3

Donderdagavond toen Vic op bed lag dook ik de keuken in om de boekshoot van vrijdag voor te bereiden. Dat zou in de ochtend een hoop tijd schelen.

foto21 3

Vrijdag

En dit bleek ook zo te zijn! In plaats van een geplande hele dag waren we nu binnen een halve dag klaar. Dit boekje maken we in opdracht voor de uitgever (er is dus geen naam aan verbonden). Dit is één van de foto’s waarvoor ik de styling deed en de recepten maakte. Gaaf toch?!

foto22 4

Toen Mitchell, de fotograaf, de deur weer uit was en ik het huis had opgeruimd trok ik mijn sportkleding aan om te gaan trainen. De rest van de middag werkte ik.

foto27 2

Vic vermaakte zich weer prima bij de gastouder. Liefste! <3

foto28 2

Niet alleen voor onze zomervakantie had ik jullie tips nodig, vriendinnetje Nanda en ik wilden begin maart graag met z’n tweeën nog ergens heen en uiteindelijk kozen we voor Lissabon. Maar ja… dan nog een hotel. We kregen zóveel knettergoede tips en uiteindelijk hebben we geboekt. Yeeeess! Zo heb je nog geen reisjes in het vooruitzicht en zo in één week twee. Top dit.

foto23 3

Tim was ’s avonds de deur uit dus ik had het rijk voor mij alleen. Nadat Vic op bed lag dook ik op de bank want ik kreeg toevallig net een mail dat seizoen 4 van The Blacklist op Netflix stond. YES!

foto24 3

Weekend

Onze zaterdag was mega productief! Zo brachten we met twee auto’s even een hoognodig bezoek aan de vuilstort.

foto25 3

En daarna werden er weer heel wat dozen ingepakt.

foto29 2

Voor de lunch bakte ik een stapel havermoutpannenkoekjes voor ons. Ook Vic at ze gretig op.

foto26 2

’s Avonds was het tijd voor een filmavondje bij Nanda, heerlijk met een glas wijn en snacks. We keken Open House die nu op Netflix staat. Totaal geen aanrader dus bespaar jezelf de moeite om te kijken, haha.

foto30 1

Gisteren was een enorm relaxte dag. Vic sliep uit tot 08.00u en sliep overdag ook best veel. Wij deden het huishouden, wat boodschappen en ik werkte lekker op de bank.

Dat was ‘m weer! Aankomende week wordt ook weer een drukke en volle week. Het is de bedoeling dat er weer flink wat dozen worden ingepakt want nu komt de verhuizing toch wel écht heel dichtbij. Vandaag ga ik in ieder geval lekker met mijn foodievriendinnen lunchen. Vorige keer kon ik op het laatste moment niet mee omdat Vic ziek was, nu zie ik ze eindelijk weer! Dinsdag en woensdag ben ik thuis aan het werk en werk ik vooral recepten uit en edit ik video’s. Donderdag moet ik waarschijnlijk op pad voor Gelderse streken (hopen op geen storm!) en vrijdag is filmdag, dan film ik de laatste video’s voor mijn verhuisvakantie. Genoeg te doen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Britt says:

  Oeh wauw, al die lekkere foto’s!

 2. Petra says:

  Wat toevallig!! Ik heb onlangs de Korma & Madras van Green Saffron gekocht bij de AH en wat is dit goed zeg! Ik ben totaal niet van de pakjes&zakjes maar dit is gewoon een ontzettend pure kruidenmix. De smaken zijn echt authentiek en wij hebben eigenlijk nog nooit zo makkelijk zo lekkere curry gemaakt (behalve dus zelfgemaakt vanaf scratch / als je alle kruiden zelf moet mixen en bakken, maar dat is het dus bij deze niet meer waard).
  Heel benieuwd wat jij vindt!

  1. Petra says:

   Oh en de toevalligheid zit m erin dat ik t er echt net met mijn vriend over had dat we deze kruidenmix dit weekend zeker weer moeten kopen.

  2. Sabine Author says:

   Ik vond het heerlijk, vooral de Bombay aardappeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close