Week van OMF #39-2019

Om direct maar met de deur in huis te vallen: afgelopen week was gewoon een beetje gekkig. Vic leek in het begin van de week weer helemaal beter na een enorm beroerd weekend, maar belandde van maandag op dinsdagnacht toch bij ons in bed en was absolute terror op woensdag (sorry, ik kan het niet mooier maken dan het is). Hoewel het mijn op een na laatste werkweek was voor mijn verlof, liep ik toch een beetje over in het werk voor mijn gevoel maar op dinsdag lastte ik wel een rustdag in en spendeerde ik een paar uur bij Thermen Bussloo om even wat tot rust te komen. En als klap op de vuurpijl was afgelopen week natuurlijk de Ohmyfoodness Cheesecakeweek! Voor mijn gevoel ging ik een beetje van hot naar her en verliep alles niet zo gestructureerd als normaal. Word ik toch altijd een beetje kriegelig van, haha.

foto1 4

Maandag

Vic leek zich weer beter te voelen maandag en wilde graag spelen bij de gastouder, dus daar bracht ik hem ’s ochtends gewoon heen. Ik ging naar kantoor om een start te maken met de Cheesecakeweek die afgelopen week plaatsvond.

foto6 3

Qua eten is er steeds minder op kantoor aanwezig, binnenkort ruim ik alles op, zet ik de koelkast uit etc. dus ik ben vooral veel aan het opmaken of aan het meenemen naar huis. In de kast vond ik deze Shake & Bake mix van HomeMade en daardoor lunchte ik met pannenkoeken maandag, lekkeeeeeer!

foto5 3

Vervolgens ging ik vol in edit-modus en editte ik een groot aantal video’s voor tijdens mijn verlof. Inmiddels zijn alle video’s ge-edit en hoef ik vandaag alleen de laatste twee nog in te plannen. Wat een goed gevoel, niet normaal. De groene stipjes op deze foto geven aan welke video’s ik al had bewerkt.

foto4 4

Maakte me wel heel blij hoor afgelopen maandag. Toen ik begon met filmen dacht ik soms dat er geen einde aan zou komen en nu staat alles gewoon écht bijna klaar en heb ik het gered om voor vier maanden vooruit te werken. Absurd!

foto3 4

Dinsdag

Voor mijn verjaardag in mei kreeg ik een zwangerschapsmassage cadeau en die besloot ik afgelopen dinsdag in te zetten voor het straks te laat is. Ik plakte er direct een paar uurtjes in de Thermen bij aan om even een beetje op te laden. Goede timing ook aangezien Vic de hele nacht bij ons in bed had gelegen.

foto2 4

Aan het eind van de middag ging ik thuis nog even aan het werk. Mijn nieuwe MacBook heeft zo’n touchbar en ik vind het zo vreemd dat ‘ie gewoon herkent welke emoji’s ik als laatste heb gebruikt in WhatsApp. Creepy wel hoor, dat die apparaten allemaal zo ‘slim’ worden.

Woensdag

Woensdag was het gewoon weer mamadag maar Vic was niet te genieten. Eigenlijk de hele dag niet. Met het verkeerde been uit bed gestapt denk ik want hij werd boos en driftig om letterlijk alles. Zo vermoeiend. Om hem af te leiden ging ik even bij mijn vader langs maar ook dat mocht niet baten helaas. Heftig hoor, zo’n dag. Ik maakte dan ook nauwelijks foto’s deze dag.

foto13 4

Laatst zag ik bij Francesca op haar Instagramstories voorbij komen dat zij altijd veel minder snel fruit pakt als het niet al gesneden in de koelkast ligt. Ik herkende me daar zó in! Ik ben veel sneller geneigd een koekje te pakken als ik nog een mandarijn moet pellen, hoe dom. Daarom besloot ik wat fruit bij elkaar te rapen en 20 minuutjes in te lassen ’s middags om het allemaal op te snijden.

foto12 4

Er stond uiteindelijk een bak met bijna 1kg fruit in de koelkast en die was uiteraard binnen drie dagen op. Zo suf! Gewoonte van maken dus om dit te doen.

foto11 4

Donderdag

Ik werkte donderdag thuis en uploadde alle video’s die ik eerder al had ge-edit. Thuis is het internet namelijk véél sneller waardoor ik een hele buts video’s in no-time online heb staan. Al werkte YouTube me wel een beetje tegen door maar 15 video’s tegelijk toe te staan.

foto10 4

Dan maar in twee tabbladen werken, haha. #omdenken

foto9 4

Ik heb me de afgelopen weken niet gestresst gevoeld maar wel heb ik af en toe het gevoel gehad alsof er maar geen einde leek te komen aan al het werk dat er nog lag/ligt voor mijn verlof. Dan heb je 40+ video’s gefilmd en ge-edit, moesten die nog ingepland worden. Had ik dat gedaan, moesten ook Instagram en Facebook nog volledig ingepland worden. Oh, en daarnaast lagen er ook nog 20 andere taken op me te wachten die ik echt allemaal af wilde hebben voor mijn verlof. Pff, soms! Ik heb echt wel de neiging gehad om er voor weg te lopen af en toe dus denk alsjeblieft niet dat het bij mij ook allemaal maar vanzelf gaat, haha.

foto8 4

Vriendinnetje Brenda heeft voor volgend jaar weer een Makkelijke Maaltijden scheurkalender gemaakt en hij ziet er weer zo goed uit! Vind het zo tof dat mijn foodievriendinnen ook allemaal zijprojecten hebben naast hun blog!

foto7 4

Vic bouwde een fort voor Senna. Suffe hond blijft ook gewoon lekker liggen he, haha.

foto14 4

Vrijdag

Ik werkte vrijdag een lekker dagje op kantoor en was onder andere druk bezig met het inpakken van de nodige webshopbestellingen. Er werden mooi wat Cheesecakeboeken besteld tijdens de #omfcheesecakeweek afgelopen week! Jij kunt hem ook nog steeds bestellen hoor, zie hier!

foto15 4

Ook plande ik gigántisch veel social mediaposts in voor tijdens mijn verlof op zowel Facebook als Instagram. Bijna 200 in totaal! Wat een monnikenwerk.

foto16 4

Woaaaah schandalig lekkere foodpost van Godiva. Ik was n.a.v. een proefje die ik kreeg bij de boodschappen méga fan van de middelste (= Ferrero Rocher maar dan lekkerder) en toen kreeg ik een grote verpakking van Godiva + de twee andere smaken. Wat een verwennerij.

foto17 4

Weekend

Na een complete nacht zonder slaap, hormonen + bekkenpijn, begon mijn zaterdag zo. Om 07.30u ging ik heel even een uurtje in bad om mijn zere lijf en moeie hoofd rust te geven.

foto18 3

’s Middags werd de verjaardag van Nick, kind van Ken en Annemie, gevierd dus ik plamuurde mijn gezicht even vol zodat de mega wallen en donkere kringen wat minder zichtbaar zouden zijn.

foto19 4

Comfortabel pakkie aan en gaan!

’s Avonds keken Tim en ik een bijzondere film op Netflix (In the shadow of the moon), gisteren deden we het huishouden en deed ik rustig aan terwijl Tim met zijn moeder ging winkelen ’s middags.

En toen was ineens mijn officiële laatste werkweek aangebroken! Dat wil zeggen: voor de buitenwereld en voor wat betreft de verlofplanning. Aan het einde van deze week wil ik alles eigenlijk af hebben. Ik verdwijn natuurlijk niet helemaal van de aardbodem na deze week en heb nog wel een aantal kleine dingetjes te doen de komende weken. Daarnaast sta ik ook gewoon standby voor samenwerkingen dus helemaal stoppen met werken doe ik sowieso niet. Maar toch, het feit dat ik na deze week niet per se meer van alles moet en privé-afspraken lekker op mijn vaste werkdagen mag inplannen is toch wel heel fijn.

Aankomende week heb ik echter nog genoeg te doen! Vandaag werk ik op kantoor en moet ik nog naar de bekkenfysio. Morgen staat er een afspraak met de verloskundige op de planning en ga ik ’s middags naar Amsterdam voor een afternoon tea bij Okura met daaropvolgend de opening van een te gekke expositie van FairTrade op Amsterdam Centraal. Donderdag is Tim de hele dag van huis en werk ik thuis terwijl Vic ook thuis is en heb ik tussendoor een telefonische intake met de kraamzorg. Vrijdag is dan mijn ‘laatste’ werkdag op kantoor en ben ik vooral veel aan het afronden. Na het werk gaan Tim en ik door naar Nijmegen voor een weekendje weg met z’n tweeën. Zoveel zin in! Vervelen hoef ik me dus absoluut niet aankomende week.

Fijne werkweek! x

Join the Conversation

 1. Vivian says:

  Je gaat al met verlof?! Dat lijkt echt snel gegaan, al voelt dat voor jou misschien anders met de bergen werk die je verzet hebt.
  Geniet van je verlof!
  Betekent dat trouwens dat er geen ‘eetweken’ van jou en ‘week van OMF’ komen?

  1. Sabine Author says:

   Voor mij is het eerder eindelijk dan ‘al’, haha. Mijn eetoverzichten en Week van OMF lopen nog twee weken door en stoppen dan tot in ieder geval eind december. Vivian blijft haar eetoverzicht uiteraard wel gewoon delen op zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close