Week van OMF #2

Afgelopen week was in eerste instantie een heel drukke week met één dag Horecava, twee dagen Vakantiebeurs en een avond Amsterdam maar uiteindelijk besloot ik de eerste twee over te slaan waardoor ik een aantal dagen flink heb kunnen knallen voor OhMyFoodness. Zoals ik gisteren al kort aangaf wil ik me dit jaar focussen op OhMyFoodness en het bijbehorende YouTube-kanaal en daar horen dit soort evenementen even niet bij. Begrijp me niet verkeerd hoor, als de kansen zich voor doen grijp ik ze met beide handen aan maar ik wil even niet (meer) zo rondrennen als een kip zonder kop en me focussen op wat ik écht het leukste vind van mijn werk: in de keuken staan, erover schrijven en voor de camera (YouTube!) staan. In deze Week van OMF zie je dan ook vooral veel thuiswerk-kiekjes.

foto1

Het koude weer zorgt voor prachtige luchten deze week. Ik krijg er geen genoeg van.

foto2

Eén van mijn favoriete winkels allertijden: de HANOS. Ik koop er altijd mijn chocolade maar ben er ook regelmatig te vinden voor gamba’s, nieuwe pannen en andere dingen waar ik veel van gebruik.

foto3

Na de HANOS reed ik even langs de kringloopwinkel en Action omdat ik toe was aan wat nieuwe foodfotografie-props. Hier kwam ik mee thuis.

foto4

Ik heb aardig wat video’s opgenomen deze week. Ik gebruik sinds kort een reversmicrofoonen daar hoort een zendertje bij natuurlijk. Ziet er altijd zo profi uit, haha.

foto5

Ook plaatste ik deze foto op Facebook met de vraag wie wist wat dit waren. Ik heb heel hard moeten lachen om sommige antwoorden die varieerden van eieren tot peperkorrels en champignons. Het zijn mosterdzaadjes ;)

Carpaccio-rolletjes

Lente in mijn bol! Ik word zo blij van dit soort lichte foto’s <3

foto6

Opgenomen video’s moeten ook ge-edit worden natuurlijk…

foto7

Lunchen met een restje soep. Misschien moet ik iedere week maar een keer lunchen met soep, zo lekker met dit koude weer!

foto8

Mijn kantoor boven was heel hard toe aan een opruimbeurt. Ik werk er niet (ik werk aan de eettafel) maar schiet wel altijd mijn foto’s daar als ik mijn lampen nodig heb.

foto9

En al mijn fotografiespullen staan er (nu) ook.

foto10

foto11

Jaaaa, stúkken beter.

foto12

Albert Heijn bracht een stamppotpakket met boerenkool en nog veel meer lekkers. Deze week maar weer aan de stamppot.

foto13

Aan het einde van de week reed ik naar de Dille & Kamille in Arnhem. Ik moest nog even een cadeautje voor Monique kopen die ’s avonds haar verjaardag vierde en zelf kocht ik er hartjesuitstekers voor Valentijnsdag en een nieuwe bakvorm.

foto14

Ook besloot ik ’s middags (eindelijk) mijn oren te piercen. Ik wilde vroeger al een helix maar durfde het niet zo goed omdat vroeger nog zoveel geschoten werd, maar nu ik het een paar keer heb zien piercen bij onze tattooshop vond ik het tijd worden. Het is een dubbele helix geworden.

foto15

’s Avonds richting Amsterdam voor Monique haar feestje. Ze vierde het bij Hutspot, héél gezellig en we hebben geweldig gegeten. Dat heb je gisteren al kunnen zien.

foto16

Toen ik zaterdagmiddag bij mijn ouders op visite ging had Tim een verjaardagsWOD bij CrossFit en werd daar ondertussen een heel varken aan het spit klaargemaakt.

foto17

Charlie hielp met opruimen.

foto18

En ineens lag er sneeuw (eigenlijk ijs) op straat. Als het weer er zo stralend bij is vind ik dat helemaal niet erg. Blijft het deze week ook zo?

Deze week wordt het wel lekker druk. Vandaag werk ik thuis maar heb ik veel te doen, morgen heb ik twee afspraken in Apeldoorn en rijd ik ’s middags naar Rotterdam voor twee afspraken daar. Woensdag heb ik wederom een afspraak ik Apeldoorn en ’s middags een in Amsterdam. En daarnaast staan er natuurlijk nog de nodige dingen op mijn to-dolijst voor de blog. Ik hoef me niet te vervelen.

Fijne werkweek! x

Join the Conversation

 1. Anne-Marie says:

  LOOOOVE de dubbele helix!! Staat bij mij ook op het programma om bij Knuckledusters en Pony’s te laten piercen :D Viel het mee of tegen?

  1. Sabine Author says:

   Viel mee hoor (ik ben wel wat gewend met mijn tattoos, dus ik vergelijk het al gauw daarmee haha), pijn is maar heel even. En zéker bij Knuckledusters laten piercen, Yara (de piercer) is zó fijn.

 2. Bibian says:

  Ziet er uit als een heerlijke week, en die piercing is echt gaaf! Ik had ze ook altijd maar ooit dicht laten groeien en nu echt een beetje spijt helaas…

 3. Margot says:

  Wat een goed idee om bij de kringloopwinkel te kijken naar props! Dat ga ik snel ook eens doen.

 4. Jildou says:

  Ik vind je kantoor er echt leuk uit zien. Koop je al je fotografie materialen bij de kringloop?

  1. Sabine Author says:

   Het meeste wel. Al zit er ook wel het een en ander van HANOS en andere winkels tussen hoor. Servetten komen veelal bij Dille&Kamille vandaan.

 5. Kelly says:

  Ik heb er eigenlijk nooitbij nagedacht om bij de kringloop te kijken.. Toch maar eens gaan doen :) Fijne werkweek!

 6. Rachel Kromdijk says:

  leuke foto’s en toffe piercing heb je! als ik zo’n varken zie hangen word ik altijd een beetje naar haha vind dat hoofd zo.. bleeh haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close