Week van OMF #29-2020

Een hele goedemorgen, of -middag of – avond… wanneer je dit weekoverzicht ook leest. We staan alweer aan de start van een nieuwe week, ongelofelijk hoe snel een weekend altijd voorbij gaat hè! Afgelopen week was het Cheesecakeweek op Ohmyfoodness en hoewel zo’n week altijd vrij hectisch lijkt aan de buitenkant, viel dat vanwege alle voorbereidingen ongelofelijk mee. De hele week stond weliswaar in het teken van cheesecake, maar het gros had ik al voorbereid en van tevoren gemaakt dus eigenlijk was het voor mij een hele normale week. De week kende één grote highlight: de eerste live Instagram workshop! Ik organiseerde donderdagavond een cheesecakeworkshop en die avond bakten tientallen mensen tegelijk met mij een cheesecake vanuit huis. Ik vond het zó te gek en ontving alleen maar positieve reacties, dus samen met partner in crime Vivian ga ik kijken hoe we dit uit kunnen bouwen. Of we hier een terugkerend iets van kunnen maken en zo ja, in welke vorm. Genoeg om over na te denken, maar laten we eerst even kijken naar afgelopen week.

IMG 6251

Maandag

Ik maakte maandag niet heel veel foto’s, die dag nam ik namelijk de Instagram Stories van HomeMade Bakmixen over. Was erg leuk! Ieder Instagramaccount heeft toch weer een andere doelgroep en er kwamen dan ook andere vragen binnen dan ik gewend ben. Heel leuk voor de afwisseling.

IMG 6255

Verder was ik gewoon aan het werk. Ondertussen stuurde mijn schoonzusje een foto van haarzelf op het strand, ze was de afgelopen twee weken op vakantie. Verschil moet er zijn hè…

IMG 6265

Dinsdag

Mijn dinsdag begon met een flinke boodschappenronde. Er stonden veel recepten op de planning om te maken deze week en daarvoor moest ik alle inkopen nog doen. Ik bracht de kleintjes weg naar de gastouder en reed daarna direct door naar de Albert Heijn.

IMG 6269

Ik paste de receptenbox aan op Ohmyfoodness. Vanaf ong. half augustus zijn alle recepten voorzien van veel meer informatie m.b.t. bereidingstijd en de manier om te bewaren. Omdat ik nagenoeg de hele dag in de keuken stond of achter de computer zat, maakte ik van mijn werk geen foto’s meer.

IMG 6272

Aan het eind van de middag haalde ik mijn nieuwe medicijnen op. We zitten weer middenin een zoektocht naar werkende medicijnen en ik word er zo langzaamaan een beetje moe van. Maar goed, hopelijk hebben we nu iets te pakken dat zijn vruchten afwerpt..

IMG 6277

Woensdag

Mamadag! Lekker wakker worden met de jongens in het grote bed.

IMG 6284

Tussen de bedrijven door gingen we lekker naar buiten. Vic op zijn fietsje! Het was de bedoeling om een visje te halen bij de visboer, maar Vic werd halverwege afgeleid door een speeltuin dus uiteindelijk hebben we de visboer niet gehaald en gewoon een broodje gegeten thuis.

IMG 6285

Een zeer zeldzaam moment deed zich voor: beide jongens deden tegelijkertijd een dutje. Vic slaapt over het algemeen niet meer ’s middags maar doet soms een powernap. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en ging even in de tuin zitten met een boek.

IMG 6298

De rest van de middag speelden we lekker in de tuin. Ik had geen zin om de jongens mee op sleeptouw te nemen en in de tuin kunnen we ons ook prima vermaken. Cody is hard aan het proberen vooruit te komen in de vorm van tijgeren/kruipen, maar het lukt hem nog niet echt – haha.

IMG 6300

Geef Vic een bellenblaas en je bent zo een uur verder.

IMG 6304

’s Avonds werden er ijsjes geleverd van Gigi. Deze ijsjes worden gemaakt van fruit en groenten, maar zijn wel hartstikke romige. Je begrijpt dat ik ze direct in moest leveren, haha.

IMG 6310

Donderdag

Op naar kantoor maar weer, Tim was vandaag een dag met de jongens thuis want ik had de nodige afspraken en dingen om te doen. ’s Middags zette ik vast alles klaar voor de cheesecakeworkshop ’s avonds.

IMG 6314

Er kwam een pakketje binnen van Lowlander Beer. Twee nieuwe, biologische biertjes in fijne smaken en twee mooie glazen. Zo tof zulke pakketjes!

IMG 6316

Aan het eind van de middag ging ik naar huis om te eten en de kinderen naar bed te doen, om vervolgens weer terug te gaan naar kantoor voor de cheesecakeworkshop! Tientallen lezers bakten live met me mee en in een uur zetten we een witte chocolade-cheesecake in de oven en maakten we aardbeiensaus. Het was echt een enorm succes en ook wij (Viv en ik) vonden het zeer geslaagd.

IMG 6317

Vrijdag

De volgende dag stond ik wederom in de keuken op kantoor, deze keer voor wat recepten voor OMF o.a. uit de instant pot.

IMG 6319

De cheesecake van donderdagavond ging op de foto. Er kwam een paar keer de vraag of ik het recept wilde uitwerken en op de blog plaatsen. Natuuuurlijk.

IMG 6321

Ik stopte iets eerder met werken voor onderhoud aan mijn lijf. Het was de hel op aarde (lees: ontzettend pijnlijke massage) maar ik heb er in ieder geval dit weekend profijt van gehad.

IMG 6324

’s Avonds maar een beetje ontzeren in bad, haha.

IMG 6327

Weekend

Same same but different.

IMG 6333

Zaterdagmiddag reden we even naar vliegveld Teuge. We hoorden namelijk vanuit huis al veel vliegtuigen opstijgen en gingen er vanuit dat er wel veel gesprongen zou worden. En dat bleek zo te zijn! We keken naar de parachutisten en vele vliegtuigjes.

IMG 6339

Zaterdagavond lekker op de bank met deel 5 van Harry Potter.

IMG 6340

Deze toffe onderzetters scoorde ik bij Action. Top vondst!

Aankomende week is in mijn agenda heel rustig, er staat helemaal niets op de planning! Het wordt een normale werkweek voor me, met vier dagen op kantoor. En daar heb ik echt heel veel zin in! Geen afspraken, zowel privé als zakelijk niet, maar lekker kunnen koken, fotograferen… de dingen doen die ik echt heel leuk vind. Vrijdag staat er wel een shootdag op de planning voor een nieuwe kookboek (niet van mij) en ook daar kijk ik naar uit. Leuk, zo’n nieuw project.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Eline says:

    Altijd leuk om te lezen, ik word iedere dag blij van je blog :)

    1. Sabine Author says:

      Wat fijn om te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close