Week van OMF #50 – 2017

Woeii, en toen zat week 50 van dit jaar er alweer op! Afgelopen week stond er iedere dag iets in de agenda. Een afspraak, een deadline, een bezorging van het een of het ander. Het was wel een hele leuke week! Zo draaide ik op donderdag de eerste productiedag voor mijn samenwerking met Visit Veluwe (er komen hele leuke streekgidsen aan!) en gingen we zaterdag langs de huidige bewoners van ons nieuwe huis om alles op te meten. Dat was best een beetje gek, maar wel heel leuk. Kijk je mee naar deze bijna laatste Week van OMF van 2017?

foto1 2

De maandag begon met het inpakken van bestellingen! T/m 31 december ontvang je nog 20% korting op je hele bestelling in onze OMF shop én pakken we hem gratis in! Gebruik de code ‘omfviertfeest’ bij het afrekenen.

foto2 2

Daarna was het tijd om te filmen, aan de slag voor een campagne!

foto3 2

Lastminute kerstgerechten bedenken zorgt voor zulke lunches op een doordeweekse dag, haha. Geen straf hoor. Het recept voor deze hertenbiefstuk met aardappelpuree en rode wijnsaus is afgelopen week online gekomen.

foto4 2

Setje bouwen voor een andere campagne. Hoogtijdagen zo vlak voor Kerst, as usual.

foto5 2

’s Middags kroop ik achter mijn computer om vast wat video’s te editen. Die moesten op tijd bij de klant zijn.

foto6 2

Om 16.00u haalde ik mijn kleine draakje weer op. Die heeft inmiddels het raam bij de achterdeur ontdekt en vindt hij gewéldig.

foto7 2

Op dinsdag mocht de slowcooker weer eens aan het werk. Dat was lang geleden!

foto8 2

De rest van de dag spendeerde ik met deze boef. ’s Middags kwamen er mensen van de woningbouwvereniging langs voor de voorinspectie van dit huis (we wonen momenteel in een huurhuis en dat moet onder bepaalde voorwaarden worden opgeleverd) en mijn schoonzusje kwam met Vic knuffelen.

foto9 2

Foodpost voor Vic! Super schattig eetbordje van Blue Band.

foto10 2

Woensdag was ook weer een mamadag. Tegenwoordig is niets meer veilig in huis. Zo ook de plant niet. Het mag dan wel een gatenplant zijn, zulke gaten horen er niet in…

foto11 2

Ik bestelde voor Vic een goede winterjas die ook tegen de sneeuw en regen kan. Vind hem zo tof!

foto12 2

“HOI MAM! Ik ben wakker!” Soms moet ik zo hard lachen als ik hem bezig via op de babyfoon.

foto13 2

Leukste kerstpakket van dit jaar gaat (vooralsnog!) naar CocaCola. Ik kreeg een versierde mini kerstboom van ze mét cadeaus eronder – hoe tof.

foto14 2

Dit waren de cadeautjes: een heerlijk foute CocaCola kersttrui en limited edition aluminium flesjes. Hou ervan!

foto15 2

Ook bestelde ik voor Vic The Happy Bowl. Hij eet tegenwoordig zijn brood en fruit zelf en dat is een geknoei van jewelste. Dit wilde ik dus wel eens proberen: een siliconen placemat met een kommetje eraan vast. Deze placemat plakt zich perfect vast op tafel máár is te groot voor het tafeltje van de Stokke Tripp Trapp. Even bedenken hoe ik dit ga oplossen…

foto19 2

Immer verliefd op mijn kind, zelfs met filters.

foto16 2

Woensdagavond was ik lichtelijk chagrijnig (maandelijkse perikelen, kan er ook niets aan doen) en dus kroop ik mijn teddyberentrui met boek onder een deken op de bank. Even helemaal niets.

foto17 2

Dat niets doen de avond ervoor was een goed idee want donderdag was ik al op tijd op pad. Ik bezocht die dag de Achterhoek om te kijken wat daar allemaal te doen, te zien en te eten is. Het uitgebreide verslag hiervan krijgen jullie allemaal nog, maar ik begon in ieder geval bij Kasteel Ruurlo…

foto20 2

Waarna ik hartelijk verwelkomt werd bij Lev Foodbar in Doetinchem.

foto18 2

Ik deed een (helaas zéér regenachtige) stadswandeling door Lochem.

foto21 2

En mocht ook daar weer aanschuiven voor een etentje.

foto22 2

Tegen half 7 was ik weer thuis en daar lag de nodige foodpost op me te wachten. Wat een mega dozen jongens!

foto23 2

Heerlijke kerstchocolade van Australian. Ik ben gék op die chocolade, zo lekker.

foto24 2

Post van ‘Kalettes’, een mixje van spruitjes en boerenkool, met een recept + alle benodigde ingrediënten.

En het meest hysterische perspakket van afgelopen week: dit podium van Eat Natural, hahaha. Ik heb me kapot gelachen.

foto25 2

Vrijdag dook ik weer de keuken in om een video voor oud & nieuw op te nemen. Kun je al raden wat het wordt? Spoiler alert: HEEL LEKKER.

foto27 2

Foodpost #1 van vrijdag: een Stoofcadeaubox met daarin alle ingrediënten voor de Ierse rundersukade op selderijstoof van chef-kok Erik van Loo. Die stoof belandde dezelfde avond nog in de pan voor het avondeten.

foto26 2

Pots & Co verblijdde me met hun nieuwe Sticky Toffee Pudding, woaaah.

foto28 2

En van PR Bureau House of Rebels kreeg ik een toffe drinkbeker als kerstcadeautje.

foto29 2

Iets vroeger dan normaal haalde ik vrijdagmiddag mijn kleintje op bij de gastouder. Meneer was ziek en is helaas nog steeds niet beter. Mijn moederhart is in duizend stukjes gebroken afgelopen weekend. Je kleine ukkie ziek zien zijn is echt niet tof.

foto30 2

Zaterdagochtend gingen Tim en ik even naar ons nieuwe huis om alle ramen en andere dingen op te meten. Ik maakte alleen deze foto, een hoekje in de badkamer waar we wellicht een toilet willen plaatsen.

foto33 1

Voor Vic bestelde ik schoenen, al zijn ze nog wel erg aan de grote kant achteraf haha. Naja, voor later dan maar.

foto31 2

‘Foodpost’ van Bram Ladage: een t-shirt. Ik snapte ‘m niet helemaal? Ik snap het rijmgedeelte natuurlijk maar het shirt zelf?

foto32 2

Gisteren was een productieve dag. We deden het huishouden zoals gewoonlijk en daarna was het tijd om mijn kookboeken in te pakken.

foto35 1

En die gingen in 5 kratten! Valt best mee toch?

foto34 1

Vic maakte de eetplanning voor aankomende week, haha. Ik dacht dat het gister wel weer beter ging maar later op de dag was het toch drama. Hij heeft zo’n last van z’n keel.. Ik kijk het vandaag nog even aan en anders gaan we morgen naar de huisarts.

foto36 1

In de middag hopten we even gauw bij GAMMA en Kwantum naar binnen om verf te kopen en gordijnen te bestellen. ALLE raambekleding voor ons nieuwe huis moeten op maat gemaakt worden, niet zo grappig want dat is zó duur. Iedere aanbieding is dus mooi meegenomen dus we besloten vast wat te bestellen.

In de avond bestelden we pizza, knuffelde ik heel veel met mijn zieke kindje en keken we film.

Aankomende week zal hoogstwaarschijnlijk niet veel anders verlopen dan afgelopen week. Wederom staat er iedere dag iets op de planning! De highlights: donderdag heb ik weer een productiedag voor Gelderse Streken, vrijdag film ik met Fatima en zaterdag heb ik de lifestyleshoot voor het kookboek dat ik maak. En dan is het alweer Kerst! Ik moet hoognodig nog wat cadeautjes scoren dus daar ga ik maar eens even achteraan…

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Leuk om weer te lezen, ik woon in Lochem haha.

  2. Marieke says:

    Zó jaloers op zoveel lekkere foodpost… *zucht*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close