Week van OMF #50-2022

“Aankomende week wordt een beetje van hetzelfde maar gelukkig heb ik ook een dag op kantoor op de planning. Zo fijn! Even een dagje niet koken en gewoon lekker typen, uitwerken, dingen afronden etc. Ik kijk er naar uit!”

Zo, pakte dat even een partijtje anders uit afgelopen week! Ik voelde me vorige week zaterdag al niet helemaal fit, dat werd zondag erger en maandag was het hek van de dam. Keelontsteking nummer 8 in de pocket en later in de week kwam daar een bijholte ontsteking bij. Pffrt.

Ik spendeerde de hele maandag op de bank, deed dinsdag enkel het hoognodige, zegde padel, thee met een vriendin en de kerstborrel bij Workmode af en voelde me vrijdag pas weer een beetje ok-ish. Laat de oproep voor het verwijderen van mijn keelamandelen maar gauw komen want zó vaak ziek zijn, daar word ik (letterlijk) niet goed van.

Enfin, er moest helaas wel het een en ander nog gebeuren afgelopen week dus ik heb wel wat foto’s om te delen.

IMG 4062

Maandag

In plaats van maandag lekker te werken, tankte ik vitamientjes naar binnen…

IMG 4063

… en spendeerde ik de hele dag op de bank. Moet gezegd worden: dat was ergens ook wel weer even fijn. Sinds lange tijd heb ik weer wat series kunnen kijken.

IMG 4065

In de supermarkt ontdekte ik onlangs dit. Het zijn een soort kant-en-klaar noedels maar dan in de vorm van pastagerechten dus. Smaakte verrassend ok, hoewel wel te zout naar mijn smaak.

IMG 4074

Er moest ’s avonds wel gegeten worden en omdat mijn kookplanning in de soep liep, moest ik het doen met dingen die we nog in huis hadden. Het werd verrassend lekker: gebakken gnocchi met Italiaans stoofvlees en piadines met mozzarella en tonijn.

IMG 4077

Dinsdag

Ik MOEST het een en ander doen voor werk, ook al ging het niet van harte. Een boek maakt immers zichzelf niet en ook deadlines kunnen niet altijd opgeschoven worden. Dus hoppatee. In de slowcooker pruttelde een lekker soepje weg.

IMG 4132

Nadat ik alle to do’s had gedaan plofte ik snel weer op de bank. Ik heb Wednesday veel te snel af gekeken. Zwart gat nu!

IMG 4135

’s Avonds werd eindelijk mijn lamp van Good & Mojo bezorgd. Die had ik een poos geleden al besteld, maar er ging van alles mis met de levering. Maar nu staat ‘ie en ik vind hem te gek. Op de foto lijkt ‘ie heel klein, maar de lamp is 60 cm doorsnede.

IMG 4138

Woensdag

Mamadag! Nog altijd niet fit dus met Cody deed ik lekker rustig aan ’s ochtends. Gelukkig weet hij ook wel hoe je moet relaxen. En ja, hij wilde per se z’n Sinterklaastrui aan.

IMG 4140

De kinderen waren strónt vervelend, moe en vlogen elkaar continu in de haren dus hup… naar buiten. Het was dan wel koud, de zon scheen en het weer was prachtig.

IMG 4162

Donderdag

Mijn keelontsteking ging over in een bijholteontsteking en m’n héle gezicht was gezwollen. Wie heeft er fillers nodig? Ik zou de hele dag op kantoor werken en ’s avonds een kerstborrel hebben, maar dat ging hem helaas echt niet worden.

In plaats daarvan spendeerde ik de hele dag achter mijn laptop om campagnes af te ronden, facturen te sturen (heel fijn) en een beetje rustig aan te werken.

IMG 4268

Vrijdag

Op jullie aanraden haalde ik een neusdouche en waauuuuw, wat een verlichting! Toegegeven: het is niet een heel smakelijk klusje maar na één keer goed spoelen verdween er al zó veel druk uit m’n gezicht. De zwelling nam ook direct af.

Top dus, ik voelde me direct een stuk beter.

IMG 4269

Ik werkte de hele dag thuis. Moest nog wat gerechten op de foto zetten en verder vooral werk achter de laptop doen. De meest asociale poes in huis, die nóóit wilde knuffelen, is sinds Senna is overleden een grote knuffelbeer geworden. Ik blijf het gek vinden, haha.

Ik had cadeautjes voor mezelf gekocht. Handgemaakte keramieken kopjes van Atelier Terrae en van Spots & Speckles. LOVE IT, allebei.

IMG 4278

Weekend

Een dag met deze twee geitjes. Op zaterdag is er altijd zwemles maar daaromheen deden we boodschappen, puzzelden we, gingen we kleien.

5e1ea095 8d84 47aa 8fae 116dd763bdfa

En in de middag hielpen ze me met foto’s maken van een gerecht. Ze wilden daarna zelf ook nog even op de foto. Boefjes.

IMG 4280

Drie bakken huisgemaakte snert, heerlijk. Eentje ging naar mijn ouders.

IMG 4289

Gisteren was een luie dag. Ik wandelde een korte route in de ochtend; de rest van de dag deden we niets.

Ik hoop dat het nu even klaar is en dat ik aankomende week gewoon fatsoenlijk door ga komen. Het wordt een week waarin campagnes worden afgerond, waarin ik voor januari aan de slag ga en waarin natuurlijk de voorbereidingen voor Kerst gaan plaatsvinden. Hoewel ik aan dat laatste niet zo heel veel meer hoef te doen, de boodschappen zijn nagenoeg allemaal al besteld – zo fijn!

Verder wordt het hopelijk ook nog een gezellige week. Ik ga donderdagavond uit eten met vriendin Nanda in het Muiderslot, hoe tof is dat!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close