Sab’s Eetoverzicht #50-2022

De compléte eetplanning werd overhoop gehaald afgelopen week door mijn ziek zijn. Zoals jullie inmiddels wel weten is een groot deel van onze eetweek vaak afhankelijk van de kookdagen die ik heb gepland en als die plotsklaps wegvallen, tja… dan heb je een uitdaging.

Uiteindelijk is het gelukkig allemaal goed gekomen hoor. Het is niet dat wij anders geen eten in huis hebben (kucht) en de slowcooker heeft ook een paar keer aangestaan.

IMG 4056

Zondag

We hadden allemaal niet zo’n trek zondag en er stonden nog meer dan genoeg restjes in de koelkast. Ik at een kom zeer goed gevulde soep waarvan het recept in mijn slowcookerboek komt.

IMG 4076

Maandag

Ik spendeerde de hele maandag op de bank in plaats van in de keuken en daardoor liep de eetplanning ook een beetje spaak. Ik trok alle kasten en de vriezer open en maakte met wat ik vond uiteindelijk gebakken gnocchi met Italiaans stoofvlees en piadines met mozzarella en tonijn.

IMG 4133

Dinsdag

Ik moet oppassen dat ik nog niet alle gerechten uit het slowcookerboek prijs ga geven op deze manier, maar veel van wat ik kook; komt ook hier als avondeten op tafel. Dinsdag was dat een lekkere risotto!

IMG 4146

Woensdag

Hollandse pot op woensdagavond. Ik maakte mijn gehaktballenhachee en daarbij hadden we gekruide aardappelpuree en rode kool met appel.

IMG 4257

Donderdag

Voor een samenwerking met Frites uit Zuyd stond er nog een lading friet in mijn koelkast en die moest eigenlijk wel even op. Niet omdat de houdbaarheidsdatum dichtbij was, maar omdat het (te) veel ruimte in beslag nam.

Tel daarbij op dat we in de vriezer ook nog wat doosjes snacks hebben liggen en het plaatje was compleet. De jongens hadden mazzel: we aten friet met snacks en doperwtjes met worteltjes donderdag.

Vrijdag

Vrijdagavond om 17.30u ging ik oefenzwemmen met Vic en toen we daarvan thuis kwamen was er eten opgewarmd. Ik had er een foto van gemaakt, maar die is ineens spoorloos verdwenen. Het was in ieder geval een restje gehaktballenhachee met rijst.

IMG 4285

Zaterdag

Gisteren hoefde ik alleen het eten op te warmen want ik had dit vrijdag al gekookt – ideaal. We aten kip cashew, yum.

Aankomende week wordt het met het avondeten ook een beetje aanmodderen. Het is altijd een rommelige en toch nog wel drukke week zo vlak voor Kerst. We hebben rond etenstijd een aantal afspraken staan, ik eet zelf een keer buiten de deur en er staan nog afspraken in concept in onze agenda.

Ik trek dus voornamelijk de vriezer en voorraadkasten open voor het avondeten denk ik en zet uiteraard de slowcooker weer aan.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close