Sab’s Eetoverzicht #6-2024

Waar alles vorig weekend nog koek en ei leek, ging het aan het begin van de week weer faliekant mis in ons huis. Cody werd helaas ziek en hoewel dat heel normaal is in deze tijd van het jaar en die kinderen van mij vrijwel nooit ziek zijn, pakte ook ik alle bacillen weer mee.

En dat resulteerde WEER in een longontsteking. De tweede in 2,5 maand tijd met daartussen nog een COVID besmetting. Het is het understatement van de eeuw om te zeggen dat ik er helemaal klaar mee ben. Ik ben in staat een ticket naar de zon te boeken want man man, kunnen we alsjeblieft afscheid nemen van de enorme hoeveelheid bacillen?

Enfin, er werd dus amper gewerkt, veel op de bank gelegen, veel geslapen. Je kent het riedeltje inmiddels wel. En aangezien alle gemaakte plannen in duigen vielen, werd het wat eten betreft voor freestylen.

Zaterdag

De eetweek begon gelukkig nog wel heel gezellig. Mijn ouders kwamen ‘pizzarestaurantje spelen’ (pizza’s maken met de Pizzarette). Dat was zoals altijd weer een groot succes. Had van te voren nooit kunnen bedenken dat ik dat apparaat zo vaak zou gebruiken, haha. Ik vergat door de gezelligheid alleen wel een foto te maken. Maar jullie kunnen er inmiddels vast wel een plaatje bij bedenken.

IMG 2289

Zondag

Wat ik ook niet had bedacht van tevoren is dat we zondag naar McDonald’s zouden gaan. Maar ik verloor grandioos een weddenschap met mijn zoon van 6 en dat resulteerde in hem laten bepalen wat we zouden avondeten. En tja, belofte maakt schuld…

IMG 2323

Maandag

Er moet in zo’n week toch altijd een ondefinieerbaar prakje voorbij komen hè? Ik kan niet wachten tot het buiten weer wat lichter wordt ’s avonds zodat niet alles eruit ziet als een bruine smurrie. We aten maandag hutspot met een Aziatische twist en kip stukken.

IMG 2333

Dinsdag

Het was best wonderlijk dat er vanaf dinsdag nog eten op tafel kwam want zowel Cody als ik lagen compleet voor pampus op de bank. Maar ja, de zesjarige in huis voelde zich kiplekker en die moet wel fatsoenlijk eten natuurlijk. En wij overigens ook.

Dinsdag maakte ik een simpele pasta met allemaal restjes die we nog in huis hadden liggen. Champignons, hamblokjes, cherrytomaatjes, puntpaprika… Ik had alleen geen ‘echte’ pasta meer in huis dus ik was aangewezen op restjes noedels. Zie je niets van toch?

IMG 2341

Woensdag & Donderdag

Voor woensdag had ik een grote schaal Shepherd’s Pie gemaakt en aangezien ik absoluut geen zin had om iets anders voor mezelf te maken donderdag, at ik daar die avond gewoon weer een restje van.

IMG 2353

Vrijdag

Ik besloot vrijdag om de komende tijd maar eens vól op gezonde maaltijden in te zetten en dus maakte ik een super snel tripje naar de supermarkt. Ik stopte broccoli, rode paprika en haricot verts in de oven en serveerde dat met een kerriesausje obv yoghurt, gebakken zalm en een halve avocado.

Ik gok dat er aankomende week ook nog weinig wordt gekookt. Voor OMF bedoel ik dan. Alle niet-noodzakelijke afspraken en dingen heb ik de komende tijd uit mijn agenda geschrapt zodat ik even zo min mogelijk hoef. Hierdoor kan het de aankomende weken ook zo zijn dat je langer moet wachten voordat je antwoord van mij krijgt op alle kanalen.

Geen idee dus hoe mijn eetoverzicht van volgende week eruit komt te zien. Dat wordt een verrassing!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close