Week van OMF #27-2022

De laatste volle werkweek voor de vakantie vlóóg voorbij. Ik had maar twee kantoordagen waarin ik alles moest afronden wat afgelopen donderdag vloog ik naar Zuid-Tirol voor een vierdaagse persreis. En ik kan je vast verklappen: dat was gewéldig.

IMG 0263

Maandag

Ik begon de werkweek in een steeds leger wordend kantoor. Veel meubels zijn al verkocht en eind deze week wordt de keuken opgehaald en verhuis ik mijn pc naar het kantoor van Hashtag Workmode. Na onze vakantie werk ik hier dus ook echt niet meer. Gaat wel gek zijn!

IMG 0267

Maandag was vooral een dag van héél veel typwerk. In twee dagen moest ik 27 recepten uitwerken, vier campagnes aanleveren en alle socialposts t/m 13 augustus inplannen. Aan het einde van de dag had ik dan ook een ontploft hoofd, haha.

IMG 0269

Ik haalde Vic op van de BSO en ging daarna thuis nog even aan de slag, er moest nog een campagne op de foto maar daarvoor had ik de barbecue nodig.

IMG 0271

Cody wilde me wel helpen met het maken van de foto’s, hahaha.

IMG 0294

Dinsdag

Dinsdag was ik ook op kantoor. Ik dook de keuken in voor een campagne en zat voor de rest weer achter de pc. Nadat ik Vic had opgehaald van school gingen we even boodschappen doen, vanwege de protesten van de boeren werden die maandag namelijk niet bezorgd, en omdat het zulk mooi weer is haalden we een ijsje.

IMG 0308

Tijdens het koken filmde ik fragmenten voor een homecooking Reel en dat betekende ook dat ik het gerecht thuis met mijn telefoon moest filmen. Met nul props in huis probeerde ik er toch maar iets van te maken, haha.

Woensdag

Ik maakte woensdag núl foto’s, het was een drukke dag en na de werkgekte van de afgelopen dagen lag ik er ook echt een beetje af. Vic ging na school met een vriendinnetje naar huis en ik was klusjes aan het doen met Cody samen. Tim en ik keken ’s avonds de laatste afleveringen van Stranger Things. OMG wat een knaller van een seizoen weer.

IMG 0345

Donderdag

Rise and shine! Ik pakte mijn spullen in voor de perstrip naar Zuid-Tirol.

IMG 0347

Lekker hysterisch met alle printjes zo bij elkaar, maar ik ben nog steeds gek op mijn handbagage trolley van SuitSuit. Die heeft al zoveel plekken op de wereld gezien inmiddels.

IMG 0352

Ondanks de chaos op Schiphol was ik binnen een uur door de douana, super snel dus. Op het vliegveld spotte ik deze MEGA zak Milka Lu, een van mijn favorieten. Ik ben er snel langs gerend, haha.

Zuid-Tirol

Ik vroeg jullie via Instagram of jullie liever een apart artikel wilden zien met alle highlights + locaties in Zuid-Tirol of dat ik het moest verwerken in Week van OMF en de meeste mensen stemden voor een apart artikel. Dus ik laat hier even kort wat snapshots zien en verwerk later de hele reis in een uitgebreid stuk.

IMG 0357

Aan het begin van de avond kwam ik aan in Jenesien, het eerste dorpje in Zuid-Tirol waar ik ging verblijven. En daar had ik dit fantástische uitzicht op de Dolomieten.

IMG 0383

Zuid-Tirol is een regio in het Noorden van Italië maar het heeft sterk Oostenrijkse invloeden. Dit kun je ook wel een beetje aan de gebouwen zien.

IMG 0401

Er was een onwijs leuk programma georganiseerd! We begonnen vrijdagochtend met een E-mountainbike tour.

IMG 0398

Bij een berghut dronken we de allerlekkerste homemade vlierbloesemlimonade.

IMG 0424

Zuid-Tirol staat bekend om haar geweldige wijnen en daar moesten er uiteraard een paar van geproefd worden.

IMG 0430

IMG 0464

Op vrijdagavond checkte ik in bij Gloriette Guesthouse in Renon met weer een ander práchtig uitzicht.

IMG 0491

Zaterdagochtend startte ook zeer sportief, met een hike van 2 uur naar de Earth Pyramides.

IMG 0518

O-ve-ral kleine verrassingen in Zuid-Tirol.

IMG 0546

In de middag reden we naar Bolzano waar we de stad ontdekten…

IMG 0547

… En waar we genoten van een heerlijke aperitivo.

IMG 0566

Ik nam de gondel naar ‘huis’ en werkte daar de rest van de avond.

Gisteren bezochten we het Ötzi museum in Bolzano, maar daarover vertel ik je in het aparte artikel wat meer. Zondagmiddag was het alweer tijd om naar huis te gaan; de tijd vloog voorbij!

De jongens hebben al schoolvakantie dus ik ben aankomende week lekker met ze thuis. We gaan de nodige voorbereidingen treffen voor onze vakantie maar ook wat leuke dingen doen gezien de geweldige weersvoorspellingen. Ik moet nog wel wat kleine werkdingetjes afronden en de keuken op kantoor wordt opgehaald dus ook die moet nog leeg en schoon, maar buiten dat wordt het hopelijk genieten van de eerste vakantieweek.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close