Week van OMF #4-2023

Er zitten van die weken tussen waarop ik tijdens het schrijven van dit artikel denk: wat heb ik ook alweer allemaal gedaan? Afgelopen week was zo’n week.

Het was een aaneenschakeling van veel computerwerk en sociale aangelegenheden. Ik bracht wat minder uren door in de keuken en dat vond ik stiekem best lekker.

In het weekend pakte ik er weer eens een hobby bij die al een hele poos lag te verstoffen.

Maandag

De week begon met een computerdag. Dat is láng geleden! Ik werkte vooral veel recepten uit en deed aanpassingen voor klanten.

Zo heerlijk dat het EINDELIJK een hele week droog was. Ik heb echt zoveel uur buiten doorgebracht met Cass. Heerlijk lange wandelingen tussendoor. Deze was precies zo getimed dat er na de wandeling een boekfoto gemaakt kon worden.

Cody had twee feestjes bij de gastouder deze week en alle gekregen traktaties gingen mee naar bed, hahaha.

Ik liep vanwege de drukte een beetje achter met andere werkzaamheden voor OMF dus ik werkte maandagavond nog even door.

Dinsdag

Dinsdag was toevallig wel een kookdag. Ik dook de keuken in voor wat OMF-recepten en een daarvan was een experiment.

Die perfect uitpakte, phew.

Ik zat niet helemaal lekker in mijn mojo wat creativiteit betreft, dus de foto’s moesten uit mijn tenen komen. Maar goed, die dagen zitten er soms tussen.

Ik besloot het los lopen met Cass voorzichtig aan te oefenen…

… en daar moest ik direct voor boeten toen meneer door een niet nader te noemen bruine smurrie rolde. BAAHHH. Direct tijd voor zijn eerste badsessie, hahaha.

Vic nam uit school een vriendje mee uit school en ik scoorde punten door ze te vragen of ze een grote of HEULE GROTE toef slagroom wilden op hun warme chocolademelk.

Woensdag

Mamadag! Cody en ik deden in de ochtend boodschappen en ik breidde mijn Pink Stuff/Scrub Daddy stash een beetje uit bij Wibra.

‘s Middags dook ik even de keuken in ter voorbereiding op een shoot. Maar het recept dat ik diende te gebruiken was niet helemaaaaal juist.

Ondertussen waren de jongens lekker aan het bouwen/knutselen.

Zo lekker, vers Naan van drie ingrediënten. Zal het zelf ook eens maken voor OMF.

Het was KOUD. Vond ook Spider-Man.

Donderdag

Ik begon de donderdag met een shoot met de klant meekijkend.

En daarna liet ik Cass nog even rauzen op de uitlaatplaats.

Vervolgens stapte ik in de auto op naar Amersfoort!

Daar had ik een lunch met Brenda. Ik had haar al véél te lang niet gezien dus er was veel om bij te praten. Heel gezellig.

‘s Avonds ging ik nog padellen en verder werkte ik nog wat achter de laptop.

Vrijdag

Ik zie dat ik vrijdag bijna geen foto’s heb gemaakt. Oeps. Ik had hondencursus met Cass en was aan het werk. ‘s Avonds ging ik gezellig uit eten met de meiden van Workmode bij Pibia in Apeldoorn.

Weekend

Het was een vol weekend, maar wel gezellig. Zaterdagochtend begon met een bezoekje aan een woonwinkel met mijn ouders voor hun nieuwe huis.

Daarna reed ik met de auto door de wasstraat, ging ik naar Vics zwemles en gingen we met zijn vieren nog even naar de markt.

Eenmaal thuis een lekker eind met Cass lopen.

En ‘s avonds besloot ik mijn diamond painting spullen er weer eens bij te pakken. Dat was zó lang geleden. Misschien dat ik dit weer oppak zolang ik nog niet genoeg rust in m’n hoofd heb om te studeren…

Gisteren maakte ik geen foto’s! Ik begon de dag met een lange wandeling op het Leesten met Cass en mijn moeder. Daarna was het tijd voor huishouden, boodschappen bestellen, een beetje werk etc. Een typische zondag dus. En de jongens kwamen een nachtje eerder thuis, stiekem ook fijn.

En nu is het alweer maandag! Omdat ik behoorlijk vooruit heb gewerkt in verband met mijn aanstaande operatie, besteed ik iets minder uren in de keuken. Maar de agenda is alsnog vol.

Vandaag moet ik met Cody naar het consultatiebureau en hoop ik Cass mee te nemen naar kantoor voor een computerdag de rest van de dag. Morgen sta ik in de keuken en heb ik mijn wekelijks meeting met Wies. Donderdag ga ik op bezoek bij het pakhuis van Treur Kaas om te kijken hoe zij omgaan met hun kazen, super leuk! En vrijdag is alweer de laatste les van de hondencursus en ga ik ‘s middags met Vic naar de bioscoop.

Genoeg te doen dus!

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close