Sab’s Eetoverzicht week 4 – 2023

Ik begin een ritme te zien in mijn eetoverzicht – haha. Nu ik zoveel aan het vooruit koken ben en voor het slowcookerboek bezig ben, eet ik vooral aan het begin van de week veel van wat ik heb gekookt.

Later in de week zakt het een beetje in. Op donderdag lunch ik steeds laat waardoor ik ’s avonds voordat ik ga padellen niet zoveel trek meer heb. De weekenden variëren steeds van buiten de deur, tot afspraken, tot makkelijk doen, tot restjes uit de koelkast trekken.

Tijdens het schrijven van dit artikel was ik een beetje kwijt wat ik allemaal had gegeten afgelopen week, dus het is maar goed dat ik overal foto’s van maak.

IMG 4767

Zondag

We hadden een soort AGV’tje zondag. In de vriezer lagen nog groente rondo’s van Bonduelle en die wilde ik echt opmaken. Daarbij was er nog een restje garnalen, voor de jongens lekkerbekjes en doperwtjes. Prima en simpel maaltje zo bij elkaar.

IMG 4779

Maandag

Het avondeten van maandag ziet er weer eens niet uit en dat terwijl het wél erg lekker was. Toch een nadeel als je risotto (slowcooker) opwarmt. Het was de tomatenrisotto met chorizo die oh zo bekend is hier op de blog. Maar ik heb het recept dus omgebouwd voor het slowcookerboek.

IMG 4796

Dinsdag

Soep met brood! Perfect voor de drukke dinsdagavond. De soep maakte ik voor OMF, daar komt het recept binnenkort van online. Erbij hadden we een kruidenstokbrood.

IMG 4809

Woensdag

Het avondeten van woensdag hoefde ik alleen maar op te warmen en was wederom een recept voor het slowcookerboek. Ik ga nog niet verklappen wat het was, maar het was erg lekker.

Donderdag

Mijn avondeten donderdag was eigenlijk niet meer dan een sinaasappel, haha. Maar ik had dan ook uitgebreid geluncht dus daar laat ik de foto maar even van zien. Samen met Brenda lunchte ik bij MADONNA in Amersfoort en ik koos voor een broodje met buikspek en sriracha mayo. Erg lekker was het.

Als toetje cheesecake met passievrucht.

Vrijdag

Aan het eind van de middag reed ik naar kantoor om daar nog even te werken. Daarna ging ik met een paar meiden namelijk eten bij Pibia in Apeldoorn. We deelden antipasti als voorafje en daarna at ik de spaghetti aglio e olio. Die laatste had wel iets meer knoflook mogen hebben van mij, maar desalniettemin smaakte het prima. En het was erg gezellig!

IMG 4867

Zaterdag

Al een paar weken had ik zin in shoarma maar omdat ik zoveel gekookt heb voor OMF, had ik simpelweg steeds teveel eten liggen dat eerst op moest. Gisteren was dat anders! Ik was ’s middags naar de markt en daar haalde ik vers Turks brood en shoarma van kipfilet. Komkommer erbij, dun gesneden ui, knoflooksaus… YUM.

Ik heb de planning voor aankomende week nog niet helemaal rond moet ik bekennen. Daar ga ik vandaag even voor zitten. Ik kwam er namelijk achter dat ik al behoorlijk ver vooruit heb gekookt dus de druk is niet zo heel hoog om weer heel veel uren in de keuken te staan.

Wel ga ik uiteraard weer aan de slag voor het boek!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close