Sab’s Eetoverzicht #46-2021

Op het moment dat ik dit typ voel ik me tonnetje rond van twee heerlijke dagen eten op de Veluwe. We waren op pad in opdracht van Visit Veluwe en hebben in de leukste en lekkerste restaurants mogen eten en mogen proeven van echte streekproducten; héérlijk was het. De rest van de week verliep echter nog wel normaal, dus ik stond ook nog wel in de keuken.

zondag 2

Zondag

We begonnen de eetweek met kliekjes. Er lag nog rollade, we hadden nog dim sum over, sushi en wat noedels. De noedels zien er nu wel heel summier uit op mijn bord, maar er volgde nog meer hahaha.

maandag 2

Maandag

Op verzoek van Tim stonden er homemade gehaktballen op tafel deze week en daarbij maakte ik deze andijviestamppot uit de oven. Die is zó lekker! Echt top als je een keer zin hebt in iets anders dan stamppot rauwe andijvie.

dinsdag 2

Dinsdag

Na een kookworkshop waar we een heerlijke kerstlunch bereidden, had ik ’s avonds behoefte aan iets dat niet al te ingewikkeld is. Ik maakte deze udonnoedels in gele curry met sticky speklapjes. Als groenten gingen er bosuitjes en bloemkool door, een goede match!

woensdag 2

Woensdag

Ik realiseer me ineens dat ik lekker van OMF heb gekookt deze week, ook leuk! Voor woensdag maakte ik Gumbo met worst en kip. Daar zat lekker veel groenten in en we aten het met rijst. Echt zo’n gerecht dat iedereen lekker vind omdat het niet echt uitgesproken smaken heeft.

donderdag 2

Donderdag

De eerste dag van ons Veluwetripje was donderdag! We hebben hele leuke dingen gedaan waarover ik nog een artikel ga schrijven, maar voor het avondeten mochten we in ieder geval aanschuiven bij De Waldhoorn in Otterlo. Omdat we de hele dag al hadden gegeten, hadden we geen reuze honger dus we aten er alleen een hoofdgerecht. Het werd wild zwijn in truffel met een heerlijke jus van whiskey en honing. Zó lekker.

vrijdag 1

Vrijdag

We mochten de 48 uur op de Veluwe afsluiten met een diner bij ons favoriete restaurant: Huisje James. Wat een traktatie, alles is daar zo ongelofelijk goed. Het eten, de service, de wijnen, de sfeer… alles klopt. We aten er een waanzinnig vier-gangendiner dat vooraf werd gegaan door verschillende amuses en werd afgesloten met koffie met friandises. Het hoofdgerecht bestond uit tournedos met heerlijke jus, pastinaak en koningszwammen. Niet normaal lekker.

zaterdag 2

Zaterdag

McDonald’s, McDonald’s, Kentucky Fried Chicken en de Pizzahuuuuuuuttttt.

Aankomende week is zowaar vrij normaal! Op dit moment staat er nog wel een etentje met een vriendin op de planning maar of dat door mag gaan blijft een beetje onzeker, zo vervelend is dat. De rest van de week ben ik echter gewoon aan het werk en op tijd thuis dus er wordt ook gewoon gekookt.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close