Sab’s Eetoverzicht week 35/2017

Ik voorspelde het in het vorige eetoverzicht al: deze eetweek verliep rommelig. Logisch ook wel, de week startte met een etentje bij vrienden, de dag erna vloog ik naar Berlijn voor een super kort bezoekje en dinsdag kwam ik pas rond etenstijd weer thuis. Ik had geen planning voor de overige dagen dus we modderden maar wat aan met het eten en de week sloot ik af bij mijn ouders. Rommelig dus, maar op zich best ok! Sommige weken zijn nu eenmaal wat lastiger om aan te pakken, ook al ben je een mega-planner van nature zoals ik. Kijk je mee naar een nieuw Sab’s Eetoverzicht?

kennemie

Zondag

Zoals ik al zei trapten we de week af bij vrienden, we aten bij Ken en Annemie! Ken had zich flink uitgesloofd en maakte een brood met spareribs en gekarameliseerde ui, zo lekker! Erbij pittige boontjes, salade en hasselback aardappels. Toetje? Eigengemaakte crème brûlée, wat een verwennerij.

miele1

miele2

miele3

miele4

Maandag

Op naar Berlijn! We (ik en nog een aantal andere bloggers) waren uitgenodigd door Miele om de onthulling van een nieuw revolutionair keukenproduct bij te wonen, op Instagram Stories heb je er alles van kunnen volgen. Een enórm goed verzorgde avond stond in ieder geval op ons te wachten, inclusief diner. ‘Helaas’ had ik van tevoren aangegeven een vegetarisch menu te willen, deze was uiteindelijk een stuk minder spannend dan het reguliere menu. Maar goed, een avond zonder buikpijn is op zo’n moment wel fijn. Ik kreeg:

  • Amuse van watermeloen
  • Voorgerecht: rauwe courgette met avocado
  • Hoofdgerecht: paddenstoelentaartje met wortel en truffel
  • Dessert: spongecake met brownie

maaltijdsalade

Dinsdag

Dinsdag kwam ik alweer thuis maar dit was pas rond etenstijd. Bij de Albert Heijn nam ik op de terugweg even simpel twee maaltijdsalades mee. We hadden namelijk niet zoveel meer in huis en zin om te koken had ik totaal niet meer. Ik nam een pastasalade met gerookte zalm en dille-mieriksworteldressing.

marley spoon

Woensdag

Van onze Marley Spoonbox die we vorige week kregen hadden we nog één gerecht in de koelkast liggen, die besloot ik woensdag maar te maken voordat de ingrediënten overstuur raakten. Het was een kikkererwtencurry met gepekelde uien en tomatenchutney. Ik vond het verrassend lekker! Van te voren twijfelde ik een beetje over de smaakcombinaties (vooral vanwege de specerijen die gebruikt werden) maar het viel echt in de smaak.

soep met brood

Donderdag

Donderdag was een drukke dag! Viv werkte de hele dag hier en ik had nog geen tijd gehad om naar de supermarkt te gaan voor wat boodschappen. Toen Tim thuiskwam uit zijn werk ging hij sporten en liep ik met Vic naar de Albert Heijn. We aten uiteindelijk soep met brood, voor Tim een broodje carpaccio, voor mij een broodje caprese want daar had ik de hele dag al zin in.

mcdonalds

Vrijdag

Na een pittig dagje waar ik echt aan NIETS toe kwam (lees: volle planning en baby die alleen maar kan huilen en niet wil slapen) was echt toe aan wat comfort food. Niet zo best natuurlijk en dan helpt het ook totaal niet als mister hier ook zin in heeft. Meneer haalde uit zijn werk uiteindelijk McDonald’s en dat ging er heel goed in.

macaroni

Zaterdag

Gisteren was mijn papa jarig en omdat Tim met Tobias naar een UFC event in Ahoy ging, aten Vic en ik bij mijn ouders. Mama had haar old school macaroni weer eens gemaakt – zó lekker. Ik blijf die stiekem het aller lekkerst vinden. Heerlijk met een vette klodder ketchup en goed veel strooikaas. Jum.

Deze week zal het wat betreft rommeligheid niet heel anders verlopen gok ik zo. Morgen ben ik in Rotterdam te vinden voor een evenement op een cruiseschip van Norwegian Line Cruise. Avondeten is niet inbegrepen maar ik ben niet heel vroeg thuis gok ik. Donderdag vlieg ik samen met mama naar Londen, ik heb haar drie dagen in deze stad cadeau gedaan voor haar verjaardag en eindelijk kunnen we het innen! Donderdag en vrijdag eten we daar, zaterdag zijn we pas laat in de avond terug. Het zal mij dus benieuwen wat aankomende eetweek ons gaat brengen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close