Sab’s Eetoverzicht week 23/2019

Zo’n eetweek voor de vakantie ziet er bij iedereen wel een beetje hetzelfde uit denk ik? Scharrelmaaltjes, koelkast leeg eten… Bij ons was dit ook een beetje het geval. Op de dagen waarop ik zelf moest koken had ik vooral de taak om leftover vlees van de barbecue op te maken en verder aten we ook nog twee keer buiten de deur. Op de laatste dag voor de vakantie en van dit eetoverzicht (vrijdag) haalden we eten zodat we niet de hele keuken weer smerig hoefden te maken. Een makkie voor mij dus deze week!

zondag 1

Zondag

Uiteraard ging de barbecue bij ons aan afgelopen weekend want hallo prachtig zomerweer! Vriendinnetje Nanda schoof bij ons aan zondagavond en we bouwden de tafel vol met salades, brood, smeersels en ander lekkers. Wat een verwennerij als je een heel weekend kunt barbecuen hè.

maandag

Maandag

Uiteraard hadden we veel te veel vlees uitgehaald voor de barbecue van zondag en had ik leftovers om op te maken. Met de kipfilet en kippendijen maakte ik maandag ravioli (gevuld met porcini), kip en champignon-roomsaus. Comfort food en echt zo lekker. Voor pasta mag je me wakker maken.

dinsdag 1

Dinsdag

Tim was jarig dinsdag en hij wilde na zijn werk een hapje gaan eten in de stad. Ik pikte Vic op bij de gastouder en reed door naar het centrum waar we gingen eten bij ’t Zusje. Altijd lekker en leuk daar.

woensdag 1

Woensdag

Naast de kip hadden we ook nog hamburgers en worstjes in de koelkast liggen en ik besloot het mezelf woensdag maar heel makkelijk te maken. Op tafel kwam Chinese tomatensoep (recept voor zelfgemaakte soep vind je hier) en broodjes hamburger en worstjes.

donderdag 1

Donderdag

Ik mocht mee met de relatiedag van Tim zijn werk en elk jaar wordt er een barbecue georganiseerd op een zeilboot. We hadden gelukkig mazzel met het weer waardoor de barbecue niet in het water viel. Was erg lekker allemaal en veel homemade, daar werd ik helemaal blij van.

vrijdag 1

Vrijdag

Het was alweer een héle tijd geleden dat we eten van SuriFoods hadden gegeten. Aangezien ik Vic vrijdagmiddag moest ophalen van de gastouder en SuriFoods met een foodtruckje op het plein staat daar, wipte ik er gauw even langs voor ons avondeten. Ik HOU echt zo vreselijk van hun eten en mis het stiekem best wel dat ze niet meer om de hoek staan van ons huis. De Saoto was echt waanzinnig lekker, de rest veel te veel haha. De bara, ZO GROOT!

Ik hoop dat het voor jullie de komende twee weken zulk mooi weer wordt dat de barbecue non-stop aan kan. Ik ga me in ieder geval verblijden met heel veel pizza’s, pasta’s en heerlijk makkelijke campingmaaltjes. Volgende week is Viv er weer met haar eetoverzicht, zij is dan weer terug van haar vakantie; ik zie jullie over twee weken weer.

Ciao! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close