Sab’s Eetoverzicht #10-2021

Zo terugkijkend op de week was het een hele normale week waarin ik echt wel een paar keer de (thuis)keuken in moest om te koken. Normaal gesproken neem ik natuurlijk heel veel mee naar huis gedurende de week, maar ik had iets minder kookdagen op de planning staan dus ik moest er toch aan geloven. De eetweek begon lekker makkelijk: na mijn rit van Zeeland naar huis (2,5 uur) kon ik zo aanschuiven, er waren namelijk spareribs besteld – hoe handig. De rest van de week was een variatie van keukens.

zondag 1

Zondag

Zoals ik al zei kon ik toen ik thuiskwam uit Zeeland direct aanschuiven voor het eten. Vic was bij mijn schoonzusje en zwager wezen logeren, zij kwamen hem thuisbrengen en bleven direct eten. Er waren spareribs besteld, prima. Ik had geen reuze honger omdat er tijdens het weekend al genoeg was gegeten. De jongens hadden me blijkbaar gemist want ik werd door beide gesandwicht tijdens het eten haha.

maandag 1

Maandag

Pastaaaa! Je ziet het niet maar er zaten echt wel wat groenten tussen de spaghetti verstopt hoor. Met vegetarische worst. Moest het even doen met de voorraad die ik nog in huis had en ik kreeg toevallig wat zakjes vega(n?) pastasauzen en besloot die direct te gebruiken. Smaakte prima.

dinsdag 1

Dinsdag

Taco Tuesday! Onbewust trouwens, ik had dit gerecht niet per se gepland voor dinsdag. We aten in ieder geval de taco’s van Knorr zodat ik het recept kon uitpluizen voor een recept zonder pakje. Het feit dat je deze taco’s hoort te eten zonder kaas ging wel even, bewust, aan me voorbij want taco’s zonder kaas… dat kan niet. Ik stopte ze dus nog eventjes in de oven.

woensdag 1

Woensdag

Tot het einde van de dag was het onduidelijk wat ik op tafel zou zetten woensdag, maar uiteindelijk werd het hachee met hutspot. De hachee had ik overdag al gemaakt voor later deze week maar uiteindelijk was het makkelijker om dat ’s avonds direct op tafel te zetten.

donderdag 1

Donderdag

Ik had overdag een kookdag voor mijn nieuwe boek en nam een aantal lekkere dingen mee naar huis. Erbij aten we groentesoep.

vrijdag 1

Vrijdag

Het stond op onze planning om kip kerrie te eten vrijdag, maar de kip bleek niet meer goed te zijn. Zó zonde vind ik dat, helemaal als het vlees volgens de verpakking nog wel goed zou moeten zijn. Gelukkig stonden er nog genoeg kliekjes in de koelkast en besloten we die op te warmen.

zaterdag

Zaterdag

Er stond nog een restje pulled pork en gekruid gehakt in de koelkast van een kookdag op kantoor. Deze besloot ik te gebruiken als vulling voor quesadilla’s. Erbij hadden we sla.

Aankomende week wordt een gekke week en dat gaat ook zeker zijn weerslag hebben op de eetplanning. Vic is namelijk jarig woensdag en hij wordt vier! Die dag mag hij kiezen wat we gaan eten en ik gok dat het (weer) pannenkoeken gaan worden, haha. Dinsdag lig ik met etenstijd in een MRI-apparaat en moet ik dus later eten en donderdag zit ik middenin etenstijd in de tattooshop. Wordt vast een rommeltje wat eten betreft, maar ik ga mijn best doen om wat van te maken – haha!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close