Sab’s Eetoverzicht week 9-2023

Zo jongens, daar is ze weer hoor! Twee weken afwezig zijn met week- en eetoverzichten voelt voor mij ook altijd een beetje kaal en leeg. Happy to be back!

Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat ik onder het mes ging om mijn keelamandelen te laten verwijderen. En hoe wel het herstel daarvan echt beroerd was, verliep het wel min of meer volgens plan. 

Na twee weken kon ik weer eten, precies op tijd om weer aan de slag te gaan met een eetoverzicht – haha!

Afgelopen week was voor mij een inhaalweek wat werk betreft, dus ik bracht véél uren in de keuken door.

zondag

Zondag

De jongens waren bij hun vader dus ik at zondag alleen. Dat ging nog niet helemaal je van het, dus lang niet alles dat hier op het bord ligt kreeg ik naar binnen. Lekker was het echter wel! Vegetarische Jachtschnitzel (recept vind je op mijn Instagram!) met rösti.

maandag

Maandag

Ik hoefde eigenlijk alleen maar eten op te warmen ‘s avonds. Ik kookte veel voor zowel Ohmyfoodness.nl als voor het slowcookerboek. Maandag aten we nog een restje Rosti met daarbij stroganoff met kipgehaktballetjes (recept volgt).

dinsdag

Dinsdag

Dit is zo’n typische foto die goed laat zien hoe de mooiste gestylde gerechten er ‘s avonds op mijn bord uitzien. Dit is Vietnamese Pho. Opgewarmd en dus minder aantrekkelijk dan hoe je ‘m straks in het slowcookerboek zult zien. Wel net zo lekker!

woensdag

Woensdag

We zaten woensdag met z’n vijven aan tafel en er viel te kiezen tussen twee gerechten: Japanse Ramen of Thaise Massaman. Ik ging voor de laatste, yumm.

Donderdag

Voor het eerst sinds tijden was ik donderdag de hele dag in Amsterdam te vinden. Ik had een strategiesessie met mijn collega Wies en daarna streken we neer bij The Seafood Club voor lunch. We tafelden lekker uitgebreid en daardoor had ik ‘s avonds geen behoefte meer aan avondeten. Een kiekje van de lunch dus, heerlijk.

vrijdag

Vrijdag

Op de laatste dag van de werkweek bracht ik veel uren door in de keuken. Voor het slowcookerboek maakte en fotografeerde ik diverse pastagerechten. Eentje daarvan kwam ‘s avonds op tafel: gevulde pastaschelpen met ricotta en spinazie.

zaterdag

Zaterdag

Op verzoek van Vic sloten we de schoolvakantie af met tafelfrietjes. Lekker een berg frietjes met snacks op het tafelkleed gemikt en snacken maar.

Aankomende week sta ik wederom weer veelvuldig in de keuken. Ik ga er niet aan ontkomen om de vriezer weer te vullen met maaltijden, hoewel die eigenlijk al te vol zit. Ik moet even op zoek naar een extra vriezer of eventueel koel-vriescombinatie want met de hoeveelheid gerechten die ik kook, heb ik eigenlijk niet genoeg aan vier lades.

Mooie to do voor ergens in de komende weken.

Hoe dan ook: fijn om weer terug te zijn!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close