Viv’s Eetoverzicht week 35/2017

Wie ons op Instagram volgt heeft misschien wel gezien dat ik momenteel in Krakau, Polen zit. Wederom ben ik voor OMF op reis (hoera!) om ook hier de tofste plekken op te zoeken zodat we die weer met jullie kunnen delen. Wat eten betreft heb ik hier al genoeg lekkers gezien én gegeten, binnenkort meer in mijn ‘Foodie in Krakau’ artikel. De rest van de week, of eigenlijk; het begin van de afgelopen week, kookte ik uiteraard lekker zelf en dit was weer redelijk gezond. En lekker. Natuurlijk. Manlief Tobi kookte overigens ook 1 avond, dus die credits gaan naar hem.

IMG 3028

Zondag

We doken de gigantische Jumbo op de Boreel in Deventer zondagmiddag even in om wat lekkere dingen te scoren. Van alles wat werd ons diner, heerlijk.

IMG 3977

Maandag

Met wat leftovers maakte ik deze gezonde bowl met zilvervliesrijst.

IMG 0123

Dinsdag

Tobias maakte zoete aardappelfriet uit de oven met de courgetteburgers die op OMF staan. Lekker! Het zijn deze burgers trouwens.

IMG 5074

Woensdag

Ik las laatst ergens iets (geen idee waar) over een Mexicaanse salade. Dat besloot ik ook eens te maken, met quinoa en guacamole.

Donderdag

Hier ging even iets fout met de foto. Wel gemaakt maar in verband met mijn persreis naar Krakau deed ik nog even een poging om de 4000 foto’s van mijn telefoon te halen. Inclusief donderdagavondeetfoto van de quesadilla’s die we aten. Die kon ik dus niet meer terug vinden.

IMG 6319 e1504426448170

IMG 6323 e1504426523223

Vrijdag

Krakau! En ik bestelde voor de 2e keer die dag een portie Pierogi, Poolse pasteitjes. Deze waren weer anders die ik ’s middags at. Dessert: ijs, meringue en vers fruit. Altijd goed. Al miste ik stiekem een échte lading meringue, het was vooral veel ijs.


IMG 6664 e1504426579113
IMG 6668 e1504426678923

Zaterdag

Gisteravond aten we in een erg fijn restaurant en vooraf at ik gerookte gans met sinaasappel en frambozendressing. Als hoofdgerecht kabeljauwfilet.

Momenteel zit ik in een busje en rijden we door de landschappen van Polen, onderweg naar verschillende activiteiten. We stappen zo een vlot in (meh, het regent) en ik geloof dat we gaan mountainbiken. Én er staat een spa op de planning, dus m’n bikini zit in mijn rugzak. Vanavond eten we als ik het goed heb in een berghut, ben benieuwd.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close