Week van OMF #43-2020

Wow, de week is echt voorbij gevlógen – niet normaal. Sowieso gaan de weken snel vind ik, helemaal richting het einde van het jaar. De kindjes waren deze week drie dagen thuis omdat de gastouder vrij had, maar gelukkig had Tim ook een dag vrijgenomen zodat ik op maandag gewoon naar kantoor kon. De mannen kwamen gezellig op kantoor lunchen – heel leuk! Dinsdag deed ik een poging tot thuiswerken maar dat faalde ontzettend natuurlijk. Qua werk besteedde ik vooral veel tijd achter de pc en in de keuken en ook rondden we de shoots af voor Fatima haar nieuwe boek. De laatste shootdag is een feit, yay!

IMG 8015

Maandag

De jongens waren thuis maandag maar Tim gelukkig ook, dus ik ging gewoon naar kantoor. Er lag een pakketje van de Vegetarische Slager op me te wachten met dit grappige Feestvarcken shirt en hun Bofkipburger. De Vegetarische Slager bestaat alweer 10 jaar, hoeraaaa.

IMG 8018

Ik spendeerde mijn maandag deels in de keuken maar ook een groot deel achter de pc om te editen en artikelen in te plannen.

IMG 8020

’s Middags stonden mijn mannen op de stoep! Tim had de jongens meegenomen op de fiets en fietsen eerst langs onze oma om te zwaaien en kwamen daarna bij mij op kantoor lunchen.

IMG 8022

Gezellig hoor!

IMG 8023

Cody voelde zich direct op zijn gemak hier. Dat verbaasde me overigens wel want normaal gesproken is hij in ruimtes waar hij niet bekend is altijd wat schichtig, maar misschien doet alles hem hier gewoon al aan mij denken. En wij waren er natuurlijk allemaal bij.

IMG 8036

Dinsdag

Dinsdag was mijn geplande thuiswerkdag en dat ging echt fantastisch zoals je ziet. Not. Heel gezellig hoor, de jongens thuis. Maar ik kan maar beter niets hoeven doen want het schiet gewoon niet op. Er is er altijd wel eentje die aandacht vraagt. Ik geloof dat ik dinsdag op één dag net zoveel gedaan heb gekregen als normaal gesproken in twee uur – lol.

IMG 8047

Ze kunnen best goed alleen spelen overigens hoor.

IMG 8048

Ik verklaar hierbij het kinderdagverblijf voor geopend.

IMG 8055

’s Middags bracht ik Senna naar de trimmer, dat was echt weer hoognodig. We merken wel aan haar dat ze nu hoogbejaard wordt. Ze is ‘pas’ 6,5 maar Berners worden niet zo oud. Ik liet haar uit ’s avonds toen ze weer terug was en ze kon alleen maar sjokken en me aankijken waar we in vredesnaam mee bezig waren. Hahaa, ouwetje.

IMG 8064

Woensdag

Woensdag was wel gewoon mijn mamadag. Op die dag hoef ik gelukkig niet te werken en dat zorgt voor veel meer rust in huis. Of vooral bij mezelf eigenlijk.

IMG 8066

Dat Bol.com speelgoedboek is zo slecht voor de portemonnee he. Ik kon het niet laten om toch nog wat leuke dingen te bestellen voor Sinterklaas.

IMG 8071

Zo’n kind als Cody gun je iedere foodliefhebber hoor. Dat kind is zo dol op eten, niet normaal.

IMG 8076

Er kwam foodpost binnen van Moyee. Stoere verpakkingen voor deze koffie hoor. Ik heb helaas geen bonenmachine of koffiemolentje dus ik kan de koffie (nog) niet proeven. Ik heb een bonenmaler op mijn verlanglijstje voor Kerst gezet.

IMG 8082

We gingen even langs mijn ouders en ’s middags terwijl Cody in bed lag dook ik met Vic de keuken in om vast tomatensoep te maken. Ik was een jaar of 3 toen ik voor het eerst met mijn moeder in de keuken stond, voor Vic ook een mooi moment.

IMG 8085

’s Avonds laat volgde ik de pubquiz die Santa Maria organiseerde op Nacho Day.

IMG 8087

Donderdag

Filmdag! Ik probeer meestal de donderdag vrij te houden om te filmen en ook deze week moesten er weer twee gerechten op beeld.

IMG 8095

Hele spannende foodpost… Voor dit kluisje kreeg ik een code in een heel ‘sexy’ filmpje van Freddy toegestuurd – haha.

IMG 8096

In het kluisje zat het magazine Eetlust van Too Good to Go. Het magazine staat vol met “verleidelijke verhalen, lustopwekkende foto’s en spannende tips en tricks voor in de keuken” en is bedoelt om je te inspireren de strijd aan te gaan tegen voedselverspilling. Hoewel ik de boodschap mooi vind, vind ik de aanpak toch een beetje… smakeloos.

IMG 8100

Vrijdag

Ik maakte vast de planning voor aankomende week. In mijn planning werk ik altijd met kleuren: oranje zijn zakelijke afspraken, geel privé en paars… dat is voor ons nieuwe project! Iemand al een idee wat we a.s. zondag gaan lanceren?

IMG 8101

Het was de laatste shootdag met Fatima en we sloten uiteraard af met een fijne lunch.

IMG 8103

Het restje middag dat er nog over was besteedde ik aan het editen en inplannen van een video.

IMG 8107

Weekend

We hebben een heerlijk en relaxt weekend achter de rug! Zaterdag bakte ik koekjes met Vic.

IMG 8108

En die moesten natuurlijk ook versierd worden.

IMG 8115

’s Middags besloten we lekker naar het bos te gaan met zijn allen. Het was zulk mooi weer en aangezien de voorspellingen voor gisteren niet zo best waren, wilden we er even lekker uit. We hebben 1,5 uur gewandeld – heerlijk!

IMG 8121

Onderonsje met mijn oudste voor het slapen gaan <3

Gisteren was echt een binnenblijf-dag. Normaal gesproken ga ik altijd wandelen met mijn moeder maar het regende zo verschrikkelijk ’s ochtends, dat we maar besloten dit over te slaan. Een poetsdag was het dus en verder deden we niets.

Zoals ik gisteren al even zei: mijn week zit aankomende week he-le-maal vol. Wel is er tussentijds ruimte voor een bezoek aan de kapper maar dit staat dan ook al weken ingepland. Ik neem mijn laptop maar mee; aangezien ik altijd een uur of vier bij de kapper zit kan ik die tijd maar beter nuttig besteden. Verder ben ik met name druk met de puntjes op de i zetten voor onze lancering volgende week zondag (1 november). Alhoewel puntjes op de i… ik moet nog behoorlijk wat doen aankomende week. Ik sluit niet uit dat ik een paar avonden moet doorwerken maar hé, dat hoort erbij.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close