De week van OMF #32

Met een blij gevoel kijk ik terug op de afgelopen week. Deze editie van De week van OMF wordt gekenmerkt door een hoop stappen in de goede richting. Ik boekte veel vooruitgang met het nieuwe OMF, ging wederom weer twee keer CrossFitten, werkte voor het eerst weer een aantal diensten in het hotel en ging voor het eerst in negen weken weer richting Amsterdam voor een event. Ik geloof dat dit de eerste week sinds lange tijd is dat ik weer echt hard heb gewerkt en me productief heb gevoeld. Gelukkig maar, want het herstel van de knie-operatie heeft voor mij nu wel lang genoeg geduurd. Ik had weer zin om er tegenaan te gaan en hierdoor maakte ik ook veel foto’s voor dit artikel. Enjoy!

Maandag

foto31Goedemorgen! Ik begin de nieuwe week met het editten van de foto’s en het recept voor Koken met Aanbiedingen. Ik maakte voor afgelopen week broodjes met varkenshaassaté. Lekker hoor.

foto30Aan de slag met deze MEGA courgette, zonde om overstuur te laten gaan.

foto29Ik maakte er een heerlijk courgettesoepje van en nam direct een kommetje als lunch.

foto28Maandag was ook mijn eerste werkdag weer in het hotel! Ik werk de hele maand augustus nog halve diensten om het voorzichtig op te bouwen, acht uur staan is niet iets dat je zo weer even doet als je een knie-operatie hebt gehad. Maar het ging prima. Was lekker druk dus de tijd ging snel. Ik werkte van 14.00 – 19.00 uur.

foto27Jaaa, het recept staat in de app!

’s Avonds keken we nog een paar afleveringen van Grey’s en daarna gingen we op tijd slapen.

Dinsdag

foto26Dinsdag was voor mij een thuiswerkdag en ik nam video’s op. Ik vroeg op Instagram of jullie konden raden wat ik ging maken met deze ingrediënten. Er kwamen leuke suggesties voorbij en een aantal van jullie waren heel dichtbij met ‘pannenkoeken’.

foto25Uiteindelijk werden het deze pannenkoekmuffins waar jullie afgelopen donderdag de video al van hebben gezien.

foto24Een bijzonder knappe jongen kwam een pakketje van Koopmans brengen met daarin de nieuwste bakmix voor Stroopwafelcake. Vanmiddag zien jullie wat ik ervan vind en of de uiteindelijke cake net zo lekker is als mijn eigen stroopwafelcake.

foto23Na het opnemen van de video’s werkte ik nog even aan een aantal artikelen. Het bewerken van de foto’s vind ik altijd het leukst om te doen!

foto22Pakketjesdag! Pickwick stuurde een pakket met daarin hun nieuwste theesmaken.

foto21En bij een persbericht waarin vermeld stond dat Nederlanders niet drinken om dronken te worden, ontving ik een mooie fles zomerse rosé van het merk Gallo. Die komt nog wel op deze maand!

foto20En yaay, mijn bestelde douchegels van The Body Shop kwamen ook binnen. Wow, wat is de Moringa geur lekker! Het zijn XXL flessen dus hier kunnen we een paar maanden mee vooruit.

foto19’s Middags dook ik met Kevser – ken ik via Instagram/Twitter/OMF en we wonen bij elkaar om de hoek – het terras op. Eindelijk want het stond al een aantal maanden op de planning. Het was heel gezellig, gaan we vaker doen!

foto18Toen Tim thuis kwam van z’n werk gingen we CrossFitten, yaay! Daarna aten we pas ons avondeten.

Woensdag

foto17Zoals vrijwel iedere dag begon ik ook de woensdag met het lezen van een aantal blogs. Ik volg (zoals bijna iedereen?) de vlogs van Mascha. Erg fijn tijdens het ontbijt.

foto16Daarna aan de slag met een eetplanning en boodschappenlijst, alvast voor donderdag.

foto15En ik maakte een start met het omzetten van de categorieën naar de nieuwe. Achteraf ging het allemaal best vlot! Ik ben er een aantal dagen mee bezig geweest en nu is bijna alles over, nog een aantal recepten.

foto14Om 14.30 uur stapte ik de auto in om te gaan werken in het hotel. Een kort dienstje gelukkig, om 18.30 uur was ik weer klaar.

foto13En daarna direct door naar oma want die was jarig! We gingen met z’n allen gourmetten. Gezellig :)

foto12’s Avonds nog even met Senna op de bank en Grey’s op de televisie uiteraard.

Donderdag

foto11Tijd om boodschappen te doen! Mijn favoriete huishoudelijke bezigheid.

foto10En daarna even de afwas wegwerken welke was blijven staan.

foto9Eind van de ochtend besteedde ik aan de nieuwe layout van OMF. Dit doe ik boven op de computer, op de MacBook vind ik dat niet zo fijn namelijk. Maar ondertussen paste ik wél de categorieën verder aan op mijn MacBook. Multitasken, woop!

foto8Weight Watchers heeft nieuwe kookboeken, ik vertel je er binnenkort alles over in Foodie valt af… maar ik kan alvast verklappen dat ik vooral over het soep-boek enorm enthousiast ben.

foto7Lunch! Ik had al zó lang geen Caprese Salade meer gehad.

foto6Rondje hondje!

foto5’s Middags maakte ik de aardappeltjes alvast klaar zodat die ’s avonds na onze workout direct in de oven konden. Krieltjes met verse rozemarijn, tijm en knoflook. Lekker.

foto3En weer even verder met het omzetten van de categorieën. Ik moest overigens meer dan 1.200 artikelen overzetten ;)

foto2’s Avonds voor het avondeten was het weer tijd om te CrossFitten. Het ging helaas niet zo goed als ik had gehoopt, m’n knie was nog een beetje slapjes van het werken en de eerdere workouts. Maar goed, toch weer wat gedaan!

Vrijdag

foto1Tim had een dagje vrij dus terwijl hij weer ging CrossFitten ging ik nog even aan het werk. Ik schreef al een groot deel van dit artikel, dit scheelt me in het weekend namelijk een hoop werk!

foto44Vervolgens vertrok ik voor het eerst sinds tijden weer naar Amsterdam voor een persevent. Samen met een aantal andere foodbloggers ging ik bootje varen! WePR en MissPublicity organiseerden een rondvaart door de grachten van Amsterdam en terwijl we vaarden werd ons alles verteld over nieuwe producten.

foto42Leuk om Amsterdam eens vanaf het water te zien!

foto41En een event voor foodbloggers gaat uiteraard gepaard met… Food!

foto39We kregen een mooie goodiebag mee met fijne producten. Thanks iedereen voor de leuke middag <3

foto40Dankzij het missen van een afslag en file op de A1 was ik een uur later thuis dan ik had gehoopt. Gauw Senna eten geven en flink uitlaten.

sushiWant ik ging namelijk sushi eten met Nanda! Altijd een goed idee.

foto38Naderhand installeerde ik mezelf nog even op de bank met een glas wijn. Quality time voor mezelf, de BF was namelijk van huis en kwam ’s nachts pas rond vieren thuis.

Zaterdag

foto37Terwijl de Mr. zijn roes uit sliep kon ik mooi nog even aan het werk voordat de zaterdag echt zou beginnen.

foto36Ik was niet de enige die al wakker was in huis ;)

foto35Op de markt namen we Kibbeling mee voor de lunch. Daar hadden we vorige week al zin in, nu dus maar gehaald.

foto34Mijn sportkleding bestelling van H&M kwam na een week eindelijk binnen. Ik hou van leuke sportkleding, vind het net zo leuk om te kopen als normale kleding haha.

De rest van de dag deden we rustig aan en om 19.30 uur vertrok ik naar het hotel om nog een paar uur te werken. Uiteindelijk was ik om 23.30 uur weer thuis.

Zondag

foto33Ik begon de zondag met een licht ontbijtje: een smoothie van sojamelk met banaan en framboos en daarnaast scrambled eggs met kalkoenfilet.

foto32De rest van de dag hingen we alleen maar op de bank en keken we Grey’s. Lekker ordinair maar wat mij betreft een perfecte zondag. Ik lunchte met een geroosterde bietensalade.

Aankomende week wordt een hele fijne week. Ik werk woensdag in het hotel en breng morgen weer een bezoekje aan de fysio, maar ik heb verder vier thuiswerk dagen. Zo fijn! Ik moet video’s opnemen en artikelen schrijven deze week en ergens hoop ik ook weer flinke vorderingen te kunnen maken met de nieuwe layout. Als het droog blijft vandaag hop ik nog even de stad in. Het is al maanden geleden dat ik iets leuks voor mezelf kocht (op de sportkleding na dan) en ik heb zin om mezelf in wat nieuwe outfits te kunnen steken. Moet ook eens kunnen toch?

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Hester says:

  1200 artikelen omzetten, pfoeeeh! Maar veranderingen doorvoeren lijkt me aan de andere kant ook wel leuk, succes er nog mee :) Ik wacht in spanning af haha! Hoop dat je nog even lekker hebt geshopt en OH Senna <3

 2. xhannahs says:

  Shoppen is altijd een goed idee! Veel plezier haha :)

 3. Nadia says:

  Superleuke foto’s weer! Dat eten op die boot, ohhh. :D

 4. MySimplySpecial says:

  Leuke foto’s weer en fijn dat je je weer productief voelde.

 5. Nikki says:

  Leuke foto’! Wat ben jij sportief zeg :) Kan Senna al goed alleen thuisblijven?

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel! Ik probeer zo sportief mogelijk te zijn haha.

   Senna kan heel goed alleen thuis blijven. Als we langer weg zijn (als in: langer dan even gauw een boodschap doen) gaat ze nog wel de bench in hoor. Maar dan houdt ze zich heel netjes.

 6. Susanne says:

  Heel wat werk een nieuwe Lay-out en alles wat daar bij komt kijken, maar wel super leuk! Senna blijft echt een schatje, zo’n pluizenbol(letje)!

 7. Leuk om te zien dat ik niet de enige ben die tijdens het ontbijt de vlog van Mascha kijkt :)
  Buiten al het lekkere eten, vind ik het ook super om Senna te zien groeien op de foto’s :)

 8. Elsbet+|+La+Vie+Pure says:

  Gezellig!

 9. Die sportkleding heb ik ook gespot in het nieuwe H&M magazine, vond het meteen al superleuk dat kleurtje! En wat wordt Senna alweer groot! gaat snel ofniet? Leuk weekje om te zien weer:)

  1. Sabine Author says:

   We horen inderdaad van veel mensen dat Senna alweer groot wordt! Zelf zien we het natuurlijk niet zo omdat we haar elke dag zien. Maar ze moet nog best een stuk hoor ;)

 10. Rianne says:

  Ahh Senna wordt al groot! Fijn dat je weer wat kan werken en sporten! Ik zag dat je adres op de foto met Koopmans staat, ik weet niet of je dat erg vind, maar dacht ik meld het even ;)

  1. Sabine Author says:

   Nee hoor, is niet erg. Mijn adres staat namelijk ook gewoon op de site ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close