Week van OMF #16-2019 | Babygeitjes en LENTE!

Ik ben dus echt zo’n irritant persoon aan het worden die maar niet kan stoppen met zeggen hoe heerlijk het weer is van de afgelopen dagen. Sorry, ik kan er niets aan doen! Mijn blije gevoel verdubbeld gewoon direct op het moment dat ik wakker word en het zonnetje schijnt. Ik was dan ook veel buiten te vinden afgelopen week, naast alle werkzaamheden die gedaan moesten worden natuurlijk. Verder leek het op kantoor wel feest want wat kwam er ineens weer veel foodpost binnen! Het gaat altijd in vlagen, maar afgelopen week had ik behoorlijk wat uit te pakken.

foto5 3

Maandag

Na het ontbijt reden we maandagochtend vanuit Friesland terug naar Apeldoorn. Vic wil steeds vaker bij papa op schoot zitten en een stukje rijden, hij vindt het zó leuk. Ik deed dit vroeger ook altijd bij mijn vader dus ik vind het super leuk en aandoenlijk om te zien.

foto4 3

Het was maandag lekker weer dus ik kon het niet laten om ’s middags in de tuin nog even van het zonnetje te genieten.

foto3

We sloten de minivakantie af in het pannenkoekenrestaurant. Serieuze zaken zoals je ziet.

foto2

’s Avonds kwam het nieuws binnen van de Notre Dame die in de hens stond. Wat een vreselijk nieuws… Ik heb niets met Parijs, vind het totaal geen leuke stad, maar ik ben er wel een paar keer geweest en heb iedere keer de Notre Dame gezien. Het is gewoon bizar om te bedenken dat ‘ie misschien wel weg zou zijn. Gelukkig is er veel bewaard gebleven!

foto1 3

Dinsdag

Omdat we maandag vrij waren ging Vic op dinsdag naar de gastouder. Ik werd op kantoor verrast met de eerste foodpost van deze week: Egg Bars van Hands Off My Chocolate, speciaal voor Pasen. Ik deed er een leuke winactie mee op InstaStories.

foto13 3

Daarna dook ik de keuken in om nog een video te filmen voor afgelopen vrijdag: de Advocaat-cheesecake.

foto14 3

En er moest nog een lastminute Instagramcampagne in elkaar worden gedraaid dus ook daar was ik mee bezig.

foto12 3

Tim was alleen op kantoor en kwam binnenlopen met de vraag of we samen zouden lunchen. Gezellig!

foto11 3

Ik had Senna meegenomen naar kantoor, zij moest ’s middags namelijk naar de trimmer en dat is op loopafstand van mijn werkplek. Geen straf hoor, met mooi weer over zo’n mooi laantje lopen.

foto10 3

1,5 uur later kon ik haar weer ophalen, geknipt en gewassen. Ze was er zelf ook gelukkig mee geloof ik.

foto9 3

’s Avonds begon ik aan de docuserie Killer Women op Netflix. Zó interessant. Helaas staan er maar 7 afleveringen op Netflix maar ik vond het echt een aanrader.

foto8 3

Woensdag

En alweer was ik een dag vrij, mamadag op woensdag. Omdat het huishouden was blijven liggen in het weekend omdat we er niet waren, moest ik woensdag alles nog doen. Geen straf met de deur open en de was buiten kunnen hangen.

foto7 3

Foodpost van Spoony, zij maken ‘slurpsoep’ voor kindjes: soep waarin ze heel veel groenten hebben verwerkt zodat kinderen dit eten. Ook stoppen ze er spelletjes bij die kindjes stimuleren om steeds een hap te nemen. Heel leuk, hopelijk ligt het snel in de supermarkten.

foto6 3

Ook kreeg ik dit GIGANTISCHE paasei van Libeert. 850 gram aan chocolade om precies te zijn, absurd en zo lekker! Het autootje dat ervoor staat is zo’n 15 cm groot, dus ga maar na.

foto23 2

Na Vic zijn middagslaap gingen we samen met mijn schoonzusje naar de kinderboerderij. Er waren allemaal geitjes geboren – kijk nou hoe lief! Over twee weken nog maar eens terug want er waren zóveel zwangere beestjes.

foto22 2

Donderdag

Donderdag was ik weer op kantoor te vinden. Ik zette een Instagramcampagne in elkaar waar ik een hele lekkere sandwich voor maakte. Recept komt deze week online.

foto21 2

Ook maakte ik de Advocaat-cheesecake af en editte ik de video.

foto20 2

Foodpost van MADE.com op kantoor. Zij lanceerden onlangs hun eigen servies en keukenspullen. Kijk nou hoe mooi! Hier word ik altijd blij van hoor.

foto19 3

Na mijn werkdag dook ik de keuken in voor het avondeten. Werd zo blij van deze bakplaat vol lekkers.

foto18 3

En thuis lag er nóg meer foodpost op mij te wachten. Een prachtige rasp en nieuwe keukenweegschaal van Leifheit…

foto17 3

Het nieuwe kookboek van Rutger, CAKES. Staan zoveel lekkere cakerecepten in… hier ga ik zeker mee aan de slag binnenkort.

foto16 3

Ook kwam eindelijk het boek van Fatima binnen, jaaaa! Zo trots op haar en het eindresultaat.

foto15 3

’s Avonds besloot ik lekker te chillen in bad en las ik dit treffende stuk in LINDA. Ook ik word de laatste weken iedere keer geconfronteerd met rotopmerkingen van mensen die ik niet ken. Hoewel het ’t ene oor ingaat en direct het andere oor weer uit, vind ik het zó onaardig en snap ik echt niet wat je bezielt als je de moeite neemt zulke kwetsende opmerkingen te plaatsen over iemand die je niet kent. Toetsenbordhelden zouden echt eens wat beter na moeten denken voordat ze hun beklag doen op social media. #doeslief

foto29

Vrijdag

Ik had een semi vrije dag vrijdag. Ik begon en eindigde op kantoor maar tussendoor ging ik naar de kapper (Dullers in Apeldoorn) en liet ik mijn wenkbrauwen harsen en verven. Ook dook ik even de stad in om wat zomerkleding voor Vic te scoren want het meeste van vorig jaar paste hij niet.

foto28

Nadat Vic op bed lag ’s avonds genoot ik nog even van de heerlijke avondzon. WEEKEND!

foto27

Weekend

Dit weekend hebben we vooral genoten van het prachtige weer. Zaterdagmiddag doken we, maar vooral Tim, de tuin in om hem zomerklaar te maken. Tim ging onder andere het terras en de buitentafel te lijf met de hogedrukspuit. Was hard nodig zoals je ziet.

foto26 1

Maar vervolgens hebben we wél het hele weekend kunnen genieten van een opgeruimde tuin. Lekker om alle kussens weer naar buiten te kunnen doen.

foto25 2

Gisteren waren we uitgenodigd voor een Paasbrunch bij mijn ouders thuis. Zoals altijd weer een verwennerij.

foto24 2

’s Middags zat ik lekker in de zon met een serie op Netflix aan.

Vandaag ben ik vrij maar Vic gaat morgen naar de gastouder dus ik heb gewoon mijn drie werkdagen. Ook piep ik er woensdag op mijn mamadag even tussenuit, dan is namelijk de boeklancering van Fatima haar boek! Ik zal het boek binnenkort op OMF aan jullie laten zien, maar ik kan alvast verklappen dat ‘ie erg mooi is geworden. Aangezien ik de fotografie heb verzorgd moet ik er wel bij zijn aankomende woensdag en tegen een high tea zeg ik nooit nee. Verder ben ik vooral op kantoor aan het werk. Ik heb een filmdag gepland staan morgen en op donderdag en vrijdag moet ik alle video’s editen. Genoeg te doen dus.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Ingrid Wennemers says:

  Ik wil je even laten weten dat ik altijd heel blij word van je blogs.
  Groetjes, Ingrid

 2. Vivian says:

  Altijd leuk deze overzichten! OMF is de eerste site die ik bezoek op maandag om het te lezen :-)
  Vraagje over het asperge-gerecht: gaan de asperges rauw de oven in? of moeten ze voorgekookt worden?

  1. Sabine Author says:

   Ik doe de asperges rauw in de oven. In 30 minuten worden ze super zacht.

 3. Nicolet says:

  Hoi Sabine, ik lees je blog graag en met name de overzichten van de eetweken van jou en Viv en jouw weekoverzicht. Mensen die anoniem lelijke dingen zeggen zijn lafaards en verdienen geen aandacht. Makkelijker gezegd dan gedaan want het doet natuurlijk toch iets met je. Ik hoop dat je het naast je neer kan leggen en je realiseert dat er veel meer mensen trots op en blij met jou zijn! Kritiek is niet erg, maar mag nooit anoniem en moet met goede argumenten onderbouwd zijn, dan is er ook ruimte voor dialoog. Zo, mijn wijze les voor vandaag. Tenslotte: keep up the good work girl! Groet, Nicolet

  1. Sabine Author says:

   Wat een lieve reactie, dankjewel! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close