Viv’s Eetoverzicht week 16/2019

Goedemiddag deze heerlijke zonnige eerste paasdag. As we speak zit ik ook heerlijk in de zon dit eetoverzicht te schrijven, met net mijn paasontbijt achter de kiezen (veel, heel veel lekkers). Wat het avondeten van de afgelopen week betreft; ik heb maar weinig gekookt. Zondag begon namelijk met een gezellige wijnspijs wandeling waardoor ik ’s avonds niet veel honger meer had. En afgelopen donderdag begon mijn avond op Schiphol omdat ik een paar dagen naar Praag ben geweest. Al met al heb ik de hele week erg lekker gegeten, maar zelf heb ik er niet zoveel voor gedaan. Dikke prima natuurlijk!

Eetoverzicht Vivian week16 1

Zondag

Ik had dit niet besteld hoor. Omdat ik een wijnspijs wandeling deed in Arnhem afgelopen zondag, en laat thuis was, bestelde Tobias een bak kapsalon. Daarbij nog dit broodje falafel met de gedachte; misschien heeft Viv nog trek. Stiekem nog een beetje maar niet veel, ik at het dus maar voor de helft op.

Eetoverzicht Vivian week16 2

Maandag

Ik maakte een lekkere couscous salade met gebakken groene aspergetips, spek, feta en zongedroogde tomaatjes.

Eetoverzicht Vivian week16 3

Dinsdag

Een flinke pan met nasi maakte ik, handig voor Tobias zodat hij er de volgende dag nog van kon eten. Met ketjap gehaktballen, een gebakken ei, satésaus en gebakken uitjes.

Eetoverzicht Vivian week16 4

Woensdag

Niet mijn hand dit ;-) Tobias kookte en maakte er gelijk een foto van zodat ik dat niet meer hoefde te doen. Hij nam mijn bakje met rijstsalade mee naar de Barbell Club zodat ik het daar kon opeten. Met o.a. gebakken courgette en geitenkaas.

Eetoverzicht Vivian week16 5

Donderdag

Yes! Op naar Praag! Ik vertrok vanuit mijn werk met de trein naar Schiphol en kwam daar rond half 6 aan. Ben gelijk even op zoek gegaan naar wat lekkers; een rijstsalade met falafel.

Eetoverzicht Vivian week16 6

Vrijdag

Ik heb in Praag niet super bijzonder gegeten en ik was er ook te kort om er een mooi ‘Foodie in Praag’ artikel van te maken. Dat laat ik dus even achterwege en daarom deel ik hier wat ik er in de avond heb gegeten. Vrijdag werd het na een leuke lange dag, een flink bord risotto. Superlekker met champignons en een extra portie Parmezaan.

Eetoverzicht Vivian week16 7

Zaterdag

We vlogen gisteravond terug en zaten rond etenstijd op het vliegveld. Met wat snaaierij (lees; Reese’s, nootjes en een sandwich met eisalade van KLM) ben ik prima de avond doorgekomen. Eerder die dag at ik nog wel een lekkere caesar salade.

Wat we vanavond op het menu hebben staan, daar heb ik werkelijk nog geen idee van. Met zo’n mooie dag gaan we gewoon maar even kijken hoe het loopt.

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

 1. Anzji says:

  Hoi Viv,
  Je couscoussalade met asperges klinkt erg lekker! Hoe breng je deze op smaak, gebruik je een dressing of sausje?

  Bedankt!

  1. Vivian Author says:

   Hoi! Ik maak bijna altijd gebruik van een goede olijfolie en peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close