Viv’s Eetoverzicht week 12/2019

Ja hoor, daar zijn we weer! De weken vliegen voorbij en voordat ik het weet ben ik alweer bezig met het schrijven van mijn eetoverzicht. Waar blijft de tijd vraag ik me soms af. Maar goed, mijn avondeten van de afgelopen week was lekker. Het was een wisselend weekje met van alles wat. Zo begon ik de zondag met heel erg geen zin om te koken, dus haalden we wat. De rest van de week was lekker, en gevarieerd. Zoals jullie misschien van mij gewend zijn over het algemeen ook weer lichte maaltijden. Maar, de (werk)week eindigde in een behoorlijke strijd. Want zoals je in Sabine’s eetoverzicht hebt kunnen lezen, organiseerde Sabine de eerste OMF Vrijmibo. Ter ere van haar nieuwe werkplek; kantoor en kookstudio in 1. Het eten wat ze besteld had was genoeg voor ongeveer 60 man. Zoveel mensen waren er niet dus je kunt je voorstellen dat er heel. erg. veel. eten was. Heel erg lekker eten ook want er was zowel zoet als hartig en zoetekauw dat ik ben, begon ik eerst met een rondje taart. Daarna hartig. En volgens mij daarna weer zoet.. Dat was dus vrijdagmiddag. Vrijdagavond had ik nog een 8-gangendiner op de planning staan dus vandaar de strijd. Gelukkig zat er net genoeg ruimte tussen alles in en heb ik wel genoten van alles wat me voorgeschoteld werd.

Goed, kijk en lees met me mee!


Eetoverzicht Vivian week12 1

Zondag

We hadden een gezellig vol weekend achter de rug en zondagavond was ik dan ook erg lui. Ik had absoluut geen zin om nog iets te doen dus ik stelde voor patat te halen. Heerlijk zo af en toe.

Eetoverzicht Vivian week12 2

Maandag

Ik had geen boodschappen gedaan maar ik had nog wel veel in huis wat ik prima in een salade kon gebruiken. Zodoende maakte ik deze salade met o.a. komkommer, paprika, feta en mosterddressing.

Eetoverzicht Vivian week12 3

Dinsdag

Inmiddels wel boodschappen gedaan. Ik maakte dinsdag weer een salade maar nu met zoete aardappel, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes.

Eetoverzicht Vivian week12 4

Woensdag

Dinsdagavond kookte ik ook gelijk voor de woensdagavond omdat ik weer vanuit mijn werk door moest naar Apeldoorn. Van de zoete aardappel stopte ik dus een bakplaat vol in de oven en deze combineerde ik voor de woensdagavond met gebakken spek, broccoli, makreel en dillemayo. Lekker smaakvol!

Eetoverzicht Vivian week12 5

Donderdag

Een roze tortilla zoals je ziet. Ik maakte er eentje gevuld met Italiaanse smaken; tomatenpuree (vandaar de kleur), oregano, zongedroogde tomaatjes, courgette en mozzarella. Ik wilde er nog een stuk vis bij halen maar dit was meer dan voldoende.

Eetoverzicht Vivian week12 6

Eetoverzicht Vivian week12 7

Eetoverzicht Vivian week12 8

Eetoverzicht Vivian week12 9

Eetoverzicht Vivian week12 10

Vrijdag

Hierboven een kleine impressie van wat we vrijdagavond allemaal hebben gegeten bij the Lemon Tree in Deventer. Een nieuw restaurant wat we natuurlijk wilden uitproberen. Geen menu, we hadden vooraf voor 8 gangen gekozen dus we kregen allemaal hetzelfde (je kunt ook voor 4 of 6 gangen kiezen). En het was heerlijk. Een klein spektakel en soms verrassende smaakcombinaties. Tof concept!

Eetoverzicht Vivian week12 11

Zaterdag

Gisteravond was het weer gewoontjes ;-) We aten wel erg lekker. Ik maakte vrijdag een stoofpotje van aubergine en chorizo voor OMF, dus dat stond nog in de koelkast. Lekker makkelijk!

We hebben vandaag een gezellig dagje op de planning staan en hoe het gaat eindigen wat eten betreft, géén idee. We zien het wel. Voor de rest van de week ga ik straks een planning maken, scheelt weer in tijd.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close